Примери мноу са тяхната класа и професионализъм..
Скапан грип
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Румпи, твоята болест е на генетична основа. Сред народа е известна като дебилия. Най-ефикасните препарати за нейното лечение са руски - ИЖ-12 и ТОЗ. Има и американски аналог - "Мозберг". Специалистите препоръчват самолечение.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Не мисля че горепосочения пациент е запознат с указанията за ползване на посочени препарати и трябва да му се помогнеkaos написа:Цитат(kaos @ Jan 31 2008, 11:13 AM) Румпи, твоята болест е на генетична основа. Сред народа е известна като дебилия. Най-ефикасните препарати за нейното лечение са руски - ИЖ-12 и ТОЗ. Има и американски аналог - "Мозберг". Специалистите препоръчват самолечение.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Не ме подсещай! ... Така ме е яд, че ги няма вече казармите... Та се пукам, чак...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 31 2008, 11:19 AM) Не мисля че горепосочения пациент е запознат с указанията за ползване на посочени препарати и трябва да му се помогне![]()
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
The.Devils.Own
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Оооо... тук май настъпих болно място?! Щом ме пращаш на "края на улицата"The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 31 2008, 01:36 PM)![]()
Много млади и хубави войничета ееей там, в края на улицата?
Само ред и дисциплина ви оправя вас
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.