PITBULLS(vesoo) vs Криеница(Дедо Поп)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 18 2008, 06:14 PM) щом не си летял ти по съюза ни с звезди би ли обяснил защо твоите звезди летяха помене и ми бутнаха сгради дори,емпи ти покриваше флотата,сигурен съм че и с него си правихте далаверата,когато тебе те няма и него го няма,когато ти беше на линия и тои беше или по точно когато виое бяхте на линия и тои беше.
seazer правилно се е изразил като те е нарекал боклук,гледаш да избегнеш всички простотии които сътвори тоя рунд,такива като тебе сасипват играта,ти си човек бесрамен,в поста ти си личи колко струваш,не ти не си нулнат,ти дори не си играл,ти можеби играеш за известие в играта но в момента си известен като тъпак олигофрен и простак,които се опитва да съсипе дори една игра в която доста хора се събират да я играят честно,за жалост има още доста такива,единствено мисля че ferata e честен играч сичките другите сте тиквена баница с различни късметчета
не знам какво ви прави чест да играете нечестно,аз дори честно да поема чужд акаунт не се чуствам на себе си ако не е натъпкан с флот акаунта както аз си знам

Ламче само не ме обиждай,подмазвач такъф още ли немаш читателски,няма да аме обиждаш че ще ти ****
Идиот!
Аре ако обичаш земи млъкни,дамз атаката с емПи аз я координирах,а ти ламята светеше синьо,аре със здраве и успех :p140:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 18 2008, 08:09 PM) Ангеле който ме познава знае че нямам абселютно никакво време.Загледай се (ако излезеш от мод де) във спееда кои дни светя и за колко време.Започнах във спееда защото там е много по забавно и за невероятно малко време направих куп неща на това акк.Стига си се излагал това дали си в мод си е само твой проблем,но ти казвам смешен си.Във спееда от когато сме почнали даскало до сега ако имам игра общо над 15 часа евала просто.Това все пак са почти 2 седмици.Инсо към теб нямам какво да кажа,голям пич се оказа,но когато кажа това за падналия...Както и да е.М/у другото както аз така и много други хора знаехме за сийтването на макси и ..... абе няма значение,но никой не се е истърсвал надявам се,и сега нетряваше да го правят и нямаше и да ги хванат,но това си е тяхно решение.Поздравления и на двамата за играта която направиха,разбира се против правилата,но аз си ги поздравявам...
ЕвалЯта Румпи!!!!Евалята!!!!!! :) По-тъп си отколкото даваш вид! :)
Последна промяна от Fallen_angel на пет яну 18, 2008 5:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 18 2008, 06:17 PM) Аз гарантирам,че не е доминото.Човека който играе с това акк е много неизвестен във форума,а може би и във играта...
Шшшт нека си дойде от даскало ХХХХХХХХ и ако иска да влезне у интригите ще го намесим :dizzy:
МОЛЯ МОДОВЕТЕ да оставят темата или да я метнат в ОФ топик да се дъФчим там,че върки на кръФ гледа вече тоя дЗвЕр неадекватен :a055:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

@Модясал ангеле-Да съм ти казвал в близките няколко поста че си голям идиот?
Последна промяна от rumpolino на пет яну 18, 2008 5:20 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

бе въркито само на приказки голям играч :) ама ич го няма :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
lil
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 23, 2007 11:35 am
Контакти:

Мнение от lil »

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Jan 18 2008, 06:19 PM) Шшшт нека си дойде от даскало ХХХХХХХХ и ако иска да влезне у интригите ще го намесим :dizzy:
МОЛЯ МОДОВЕТЕ да оставят темата или да я метнат в ОФ топик да се дъФчим там,че върки на кръФ гледа вече тоя дЗвЕр неадекватен :a055:

Темата не е за оффтопик,а си е за цялостно разследване от страна на администрацията.И просто призовавам Миланофф да си свърши справедливо работата,защото доста имена се замесиха комай вече.Дали въобще се е състоял блестящия "тактически" ход на Дядо Поп,Доминото и Рояла.Съмнявам се дълбоко,това е моето мнение.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Съсипахте играта тва ми е последното мнение
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

черешката на сладоледа щеше да е ако роял бе колонизирал какот му стана навик :a013: :a013: :a013: иначе за попа бе ясно, че мн интриги навръзва и ще яде бой ;)
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 18 2008, 08:20 PM) @Модясал ангеле-Да съм ти казвал в близките няколко поста че си голям идиот?
А аз, че си каса?Знам, че си фурнаджийска лопата и мнението ти се мени според ситуацията.Трай си, че рундове идат, ше вземеш да станеш за смях.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jan 18 2008, 06:33 PM) ?Знам, че си фурнаджийска лопата

тука се захлснах хъхъ :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”