[Red Army] vs [Warez.ru]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
stoiko_
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 19, 2006 10:25 pm
Контакти:

Мнение от stoiko_ »

DJ_BOBY написа:Цитат(DJ_BOBY @ Jan 9 2008, 04:17 PM) Разводняваме темата и без това ми е скучно :P
А относно битката много здраво мазало е станало това ли трябваше да напиша ?????
ми сети се сам смятам че си достатъно интелигентен! като нямаш какво да кажеш по добре си мълчи! разгледай мазалото и смени темата аз ли да те уча ?
charovna

Мнение от charovna »

DJ_BOBY написа:Цитат(DJ_BOBY @ Jan 9 2008, 04:17 PM) Разводняваме темата и без това ми е скучно :P
А относно битката много здраво мазало е станало това ли трябваше да напиша ?????
Да, това трябваше да пишеш!! Всеки един от нас е способен да поздрави противника за добрата битка. Вие сте единствените, които у....те темите на хората. Искате да им развалите настроението и кефа. Що бе? Някакви комплексари ли сте? Какви сте?
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 9 2008, 09:07 AM) Хахаха каде сам казал че сам велик че никаде не виждам.... ! Вие сте про-тата на вселената кво да говоря няма да коментирам повече аз ще си чакам porter да излезе от мод че и той много обича ЛЕВСКИ ! :lol: :lol:
А аз искам да добавя нещо към Илиев за това кой обяви войната.
Защото си спомням в предишен пост обясняваше ,че сме ви обявили война съвсем безцеремонно и затова сте литнали към нас.
И затова ще попитам прав ли съм да обявя война след като 4ма от твоя съюз включителни и ти си направихте по една бойна колония до червеноармейци и ти беше леятл по мен?
Истината е,че войната я обявихте първи вие,но явно ви е било страх да я напишете първи на страницата на съюза си!
Сега твоя съюз си търпи наказание след наказание за вашето високомери. "Вижте ни колко флоти имаме ние сме всички силни."
И затова ще падате като силни!
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на ср яну 09, 2008 3:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 9 2008, 12:21 PM) Да, това трябваше да пишеш!! Всеки един от нас е способен да поздрави противника за добрата битка. Вие сте единствените, които у....те темите на хората. Искате да им развалите настроението и кефа. Що бе? Някакви комплексари ли сте? Какви сте?
Ми комплексарчета сме какво да се прави.Нямаме си работа и трябва да понаправим малко спам и да се поизлагаме иначе няма да сме ние .... :D
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Бравоооо...хубави 2 атаки :a013: Нали са си в нашия инвентар, а тези, които ги е яд - нека си ги е яд :c022: Защитниците са част от игарата и добре, че ги има, че когато е сухо има на кого да се опреш :D ДА ЖИВЕЯТ ЗАЩИТНИЦИТЕ!!!

П.П. Хора пишете малко по-грамотно, че това си е официален форум...не бива така :74:
vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 9 2008, 05:25 PM) Ми комплексарчета сме какво да се прави.Нямаме си работа и трябва да понаправим малко спам и да се поизлагаме иначе няма да сме ние .... :D

Това миг на прозрение ли е или безумно хитър ход?? Ако е първото - не споделям мнението ти за останалите ти съотборници.
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 9 2008, 04:21 PM) Да, това трябваше да пишеш!! Всеки един от нас е способен да поздрави противника за добрата битка. Вие сте единствените, които у....те темите на хората. Искате да им развалите настроението и кефа. Що бе? Някакви комплексари ли сте? Какви сте?
Защо си мислиш че ние не сме способни да поздравим противника доста често съм поздравявал вашите играчи за добри битки.
Но Халата да пише че сме не боеспособни като съюз леко дразни това ме провокира да пиша във темата а и той изпита на собствен гръб колко сме зле като съюз или бъркам :a086:
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

vladdd написа:Цитат(vladdd @ Jan 9 2008, 12:28 PM) Това миг на прозрение ли е или безумно хитър ход?? Ако е първото - не споделям мнението ти за останалите ти съотборници.
Ти няма ли да млакнеш най после ? Попитах нещо против мен ли имаш ? Ако имаш ми го пиши на ЛС ...
Последна промяна от ^Iliev^ на ср яну 09, 2008 3:30 pm, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 9 2008, 05:29 PM) Ти няма ли да млакнеш най после ? Попитах нещо против мен ли имаш ? Ако имаш ми го пиши на ЛС ...

Това не е въпросът! Въпросът е не "дали?" а "какво?". Но да си призная с ръка на сърце - не ти мисля лошото. Имам много неща против тебе (тротил, напалм, С4,....), но никога не бих ги използвал. Щот' си готин и забавен.
Попитал ме дали имам нещо против него .....
ми то народният поет го е казал :

"...du hast mich gefragt,
und ich hab nichts gesagt

Willst du bis der Tod euch scheidet
treu ihr sein für alle Tage
..." ля ля ля

Спокойно, човече - не бих ти причинил нещо лошо - ти си рядък, уникален вид - единствен по рода си - как бих посегнал на такова велико творение на Майката Природа !!! ???!!!!
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

halata написа:Цитат(halata @ Jan 9 2008, 04:24 PM) А аз искам да добавя нещо към Илиев за това кой обяви войната.
Защото си спомням в предишен пост обясняваше ,че сме ви обявили война съвсем безцеремонно и затова сте литнали към нас.
И затова ще попитам прав ли съм да обявя война след като 4ма от твоя съюз включителни и ти си направихте по една бойна колония до червеноармейци и ти беше леятл по мен?
Истината е,че войната я обявихте първи вие,но явно ви е било страх да я напишете първи на страницата на съюза си!
Сега твоя съюз си търпи наказание след наказание за вашето високомери. "Вижте ни колко флоти имаме ние сме всички силни."
И затова ще падате като силни!
Относно войната тя си беше неизбежна и беше само въпрос на време но истината е че вие я обявихте.
Бойните колоний се появиха до вас след обяваването на войната.
Какви наказания търпим ????
И не знам как можеш да паднеш като силен трябва да ме осветлиш как става този номер.

П.П
Явно ме е било страх да обява война тъй като имах достатъчно флот за да бия по двама от вашия съюз.
Последна промяна от DJ_BOBY на ср яну 09, 2008 3:46 pm, променено общо 1 път.

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”