Intrigant vs PLAYBOY

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Кво ревеш толкова бе!!
Каде ми е реца? Е ти немаш рец аз имам и си е в мене всичкия!! :a013:
Пуснах ти много атаки щото нямах трансове stupid казах ти вече че нямах намерения да те летя а като имаш ресурс що пък да не се пробвам да го взема!!
Не съм карал никои да те спайва и сама можеш да се сетиш за това като видиш дали някои те е спайвал преди да те ударя stupid :dizzy:
Баба била е знам на колко години си споко ама и нищо не съм ти намекнал или казал че да те провокирам stupid
Писна ми от ревлиовци. Кво от вчера ли играеш та не знаш за какво става въпрос тука целта е да занулиш когото можеш!!
Тва беше за PLAYBOY-ката, ама понеже се издразних ще понахраня още малко!!

Къв си ти бе rumpolinio я се скрии някаде и не ми пиши глупости изникнали от обарканата ти главичка!!
а относно "ако ме литнеш и аз ще те литна" еми тъпо е да ти го каже някои като PLAYBOY в случая от битката която тя самата постна (тъй като аз битките много рядко си ги качвам във форума) се разбира много добре какво имам в предвид!!

merlin4o и теб ще те нахраня, защото кало никога не ме е летял и няма нищо общо с това че често съм в мод и
продължавам да излизам в мод постоянно тъй като имам малко повечко работа в момента и при положение че кало е мод а аз продължавам постоянно също да съм в мод не виждам и ти какво говориш в една тема даже го поканих кало да ме лети!! (STORM vs storm_rider е темата)
а на теб не ти се играе вече в тази вселена еми разбираемо е без флота (тва всеки го знае) веднъж занулен на главната си планета летян доста често от мен и от някои друг мой съюзник със звездички еми разбираемо е че не ти се играе, но и на мен нямаше да ми се играе с акаунт като твоя дори и да не ме дебнеше никои!!

По принцип се държа по учтиво във форума ама не може само да се спами неадекватно в трибуните те все пак са за битки а не за празнодумци като rumpolinio.
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Wow, I`m so stupid :wow: :p830: :p036:

и се пише ревлЬОвци :)
благодря ;)
Последна промяна от gonzosmile на вт яну 08, 2008 4:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

някой май си изпусна нервите.......

hafte по-полека да не се изпуснеш и другаде ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 8 2008, 05:19 PM) някой май си изпусна нервите.......

hafte по-полека да не се изпуснеш и другаде ;)

Ъ? Кажи, че не ме бива :) :p830: мнооо добра, ако има и кой да ми се върже ;)
Последна промяна от gonzosmile на вт яну 08, 2008 4:25 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Не съм си изпуснал нервите а просто понахраних малко, да малко защото някои хора не могат да се осазнаят нещо!!
И няма да се изпусна CORWIN споко, но все пак мерси за загрижеността. :)

По принцип не пиша на кирилица и за това все пак се радвам че имам само една грешка.

И по-добре прекръсти темата PLAYBOY vs Intrigant, че много присърце го взе нещо.

P.S.
Това беше от мене пишете си колкото щете глупости аз ще гледам сеир пък може и пак да се включа ;)
Последна промяна от digitale на вт яну 08, 2008 4:28 pm, променено общо 1 път.
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

hafte написа:Цитат(hafte @ Jan 8 2008, 05:26 PM) Не съм си изпуснал нервите а просто понахраних малко, да малко защото някои хора не могат да се осазнаят нещо!!
И няма да се изпусна CORWIN споко, но все пак мерси за загрижеността. :)

По принцип не пиша на кирилица и за това все пак се радвам че имам само една грешка.

И по-добре прекръсти темата PLAYBOY vs Intrigant, че много присърце го взе нещо.

P.S.
Това беше от мене пишете си колкото щете глупости аз ще гледам сеир пък може и пак да се включа ;)
Виж ко убу си дърдорим, бре :c022:
Пък и аз не съм те атаквала :c022: , не давам да се сменя заглавието ;)
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Малиии, какво си направила Гонзи от една битчица цял роман станало :dizzy: Целия ми съюз се изсипал да пише да взема и аз да постна нещо :a013:
По битката: добра е, голямо мазало е, но така е не си влизаш навреме в акаунта друг те изнася. Рециклажа надлежно събран и усвоен по направление. Кой го е събрал няма значение важното е, че е събран. Доста са летели за него, но един го е докопал накрая. И да ти начеша крастата до събра го ATOMIC, но за него летяха той и thug.Аз тогава бях в неведение (после ми сервираха какво е станало). По битката това е.
Много силни думи - предателство, непочтеност и неправилно сравнявате нещата и тълкувате.
Интриганта ми обясни защо го е направил въпреки, че знае че си ми приятелка. Да гадно ми стана признавам, че тебе е ударил, вътрешно в себе си не го приемам, но го разбирам и подкрепям. Всеки си има за себе си своята истина и той е прав за себе си, както и това че играе за съюза ни и отбора ни.
@ Freeico - не си прав така да говориш за Интриганта и в частност за съюза ми. Да той е Архангел в пълния смисъл на думата. Както ти си се почувствал като са я ударили така и той се е чувствал. Но винаги съм им говорила и те са го приели, че на първо място е съюза и после всичко останало. Съжалявам, че са ударили съотборничката ти и моя много добра приятелка, но решението на Интриганта е правилно. Иначе ти възприемам повече постовете ти като леко закачливи. Това е играта. И е по различен от Кало уверявам те.
@ Румпи - вземи прочети ама няколко пъти какво е писано и тогава прави анализи. Поста ти е неуместен и изобщо няма нищо общо с темата.
@ Гонзи, приятелко какво е това - "специални симпатии", ооо може да извадиш и ЛС, да не ви привикам двамата на спявка :p140: Внимавай!!! :74: Иначе ме кефиш- добър спам е станало поне се развеселих и стана весело. И още нещо на всяко действие има равно по сила противодействие. Не че ще ти дам Интриганта за нищо на света, то никого от съюза си не давам.

Чакам продължението ...
Последна промяна от anche на вт яну 08, 2008 5:55 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

anche написа:Цитат(anche @ Jan 8 2008, 06:48 PM) И да ти начеша крастата до събра го ATOMIC

Чакам продължението ...
Така а? Излезе и трети, който ще ми се прави на мъж :) Ти ли бе, пиле, ти ли бе, Иване :dizzy: Ти ли ме прибра? Ъ? Лелеей, да взема да вляза и пусна хиените да разпитат, какво ли ще излезе още на бял свят :p140:

А продължението ще е в Стара Загора, ама това диване не го ща :c022: - нека си подърдорим по женски ;)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

в целия този спам мога ли и аз мерудия а :) .ся разменили лични,хубо,ма винаги едно на ум.2 часа флота на планетата=потенциален рец.впочти всеки би литнал(малко са тия който не биха).гонзо,за какво ти е да знаеш реца кой го е взел?.просто стисни зъби,стегни се и бий(казват си добра,а добрите играчи не се поддават на емоции).и като разбра олекна ли ти?.нямма се сърдиш,просто риторични въпроси задавам.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Анче ..... Не мисля, че си много права. След като си казала, че не искаш да я нападат, би следвало твоя съюз да те послуша. Имам конкретни примери с моя. Ангела е казвал няма да нападате някой си и никой дори сонда не пуска. Все пак сме съюзници, а щом някой от съюза поеме отговорност за даден играч ... Смятам, че е редно да си остане така. Не мога да приема действията на интриганта за правилни. Също така и на Зайчето. Не е трябвало да си оставя флота.
Интриганта, дори Вачик /макар, че е доста ... своенравен и изобщо не му пука от нищо/ би се съобразил с мен, ако пусна масово някой да не бива нападан.
Зайче и няма да се безпокоиш. Време бол, кораби ... е тертети да има, корабите лесни. А и админ имаш в съюза .... колко му е да ти напише една атака ... от соларки :)
Едит: Ники, аз не бих литнал. Дори да е не 2, а 20 часа офф. Е, виж за реца ... :)
Последна промяна от VaN__ на вт яну 08, 2008 6:09 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”