Посвещение на младия пилот

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Само едно не можах да разбера ,Как така толкова бързо след като ме наказаха за пореден път успя да превариш дори и брат ми който ми е в системата и е за отрицателно време до мен а му казах веднага като светнах в оранжево да атакува май си врътнал далавера а и май ти си връзкаря айде нема нужда
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Ауу големи играчи нещо станахте .

See, SPN, Mechoka ,trudnoime или както ти е там ника .... заради теб се делнах puhi_puhcho :p013: :p013: :p013: ти нещо развинтена фантазия имаш бате :) . puhi_puhcho си е такъв ... като му писне се трие . И не си толкова велик за колкото се взимаш. Вземи ти влез в реалността . Виждаме колко си "интелигентен" като едно 15 годишно дете те кара да полудяваш от яд и да сипеш убиди по негов адрес и по ламез . Ти си наистина "велик" играч ... И да те питам с какви кораби ще бияш РОяла . С трансове, реци и танкери ? Велик си . А като ще отмъщаваш почни първо през мен бърем може да те огрее нещо ,защото Рояла посмъртно не може го удариш .

Веньо ... жалък си . Недей говори така за малкия . От един съюз сте. Ти и ти си големият играч . Молиш го за един шпионаж и се направи на (това жените дето го имат само) Почна да ми се оправдаваш като девстеница на незнам си к`во.
Беги се криеш и ти у лево.

Рояле браво :) Гази напред . Единственият от топ 10 които прави нещо за да е интересно . НЕ като Веньо или Сее да им седи флотата у дома и да тъне в прах
Последна промяна от fennabarca на пет дек 21, 2007 12:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Dec 21 2007, 12:24 PM) Не, мога да разбера :p140: защо слагате такива битки само на чупени трансове и танкери :c022:
Нали требе рояла да се изтъкне като най добрия играч и биткаджия .
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

ZNZ написа:QUOTE(ZNZ @ Dec 21 2007, 12:58 PM) Само едно не можах да разбера ,Как така толкова бързо след като ме наказаха за пореден път успя да превариш дори и брат ми който ми е в системата и е за отрицателно време до мен а му казах веднага като светнах в оранжево да атакува май си врътнал далавера а и май ти си връзкаря айде нема нужда
Много просто ... литнах ти докато беше бял, и писа големия си ферман :) когато те наказаха оставаха вече 4 мин до атаката
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

И пак Рояла ми напълни душата :) Леле колко сте зле всички :) Може ли едно 14годишно лапе за ПОРЕДЕН път да ви прави за кашмер? Мани му не приказвайте за момичета и секс малък е още :) Пак казвам евала Рояле :)

За другите. Хора осъзнайте се бре :) това е една игра. Само приказвате на Роял-а колко се бил вкарал в играта, а вие сте влезнали в Матрицата ми се струва. Вместо да го заплашвате, че ще го биете и не знам си какво, съберете се 2-3ма и му направете живота черен. Той има опит вече в това да не може да си излезне от мод-а, ама тогава нямаше псувни и не знам си какво, а хората с/у него играеха и бяха ИГРАЧИ, а не плямпачи.

Аде HF!
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Браво Рояле пак разбуни духовете :) хахахахаха разбрали се били хахахах :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ей това ме ... уби :) Как може големи хора да говорят такива простотии ? Саморазправа ? Хади бе момчета, живея в Котел. А и съм 18 годишен и няма да ви съдят. Или знаете само да ревете ? И то по форума ... Добре МЪЖЕ ! И то на 15 годишен хлапак, който ви прави криви в една игра ? Май не можете да приемете, че едно 15 годишно дете е по-добро от вас. Били се разбрали. Еми като съм говорил с Алекс и Пухестия и аз останах с впечатлението, че миналия рунд сте се бяхте разбрали.
Нямало било да стане 1ви. Ще ви го кажа така. Миналия рунд го обсадиха целия топ20. И какво стана ? Паднаха 3 планети и тогава модна .... И какво стана ? Някой да умря ?
Викате, че се вживява, ама нещо не сте прави. 1во погледнете себе си. Че и били силни ... Щели да го убият ... Тцтцтцтцт ... Само че има една малка подробност. Не го познавате. Не знаете дали вие няма да отидете да го ударите, а той да има някой татко дебеловратко .... Тогава какво ? Пак ли ще сте силни ?
П.П. Миланофф, искам да ... обърна внимание на следния цитат :
ZNZ написа:Само едно не можах да разбера ,Как така толкова бързо след като ме наказаха за пореден път успя да превариш дори и брат ми който ми е в системата и е за отрицателно време до мен а му казах веднага като светнах в оранжево да атакува май си врътнал далавера а и май ти си връзкаря айде нема нужда
Доколкото знам, е разрешено на ... рода да играят една вселена, ама да се обади и да каже - братле атакувай ме, да не ме атакува друг ... Това си е чисто наливане.
П.П.2 Искам да обърна и внимание на една точка от правилата на играта, която гласи, че са забранени заплахите относно реалния живот, както и на една друга, в която пише, че е забранено да се унижава играч, на база личен живот (визирам това, че се подиграват на Роял относно връзките му с момичета, а той е още едва 15 годишен ...)
П.П.3 Сега ще видим дали има наистина администрация, която да наложи наказанията, тъй като обвиненията не са леки. А и всичко става в трибуната, където може да се прочете от всички.

Едит:
Забравих да спомена. Всички, които се правиха на умни пред Ангела .. Съжалявам, но от това, което виждам аз, едва ли сте над него по умствен багаж. Не целя да ви обидя, а просто констатирам мнението си.
Последна промяна от VaN__ на пет дек 21, 2007 1:12 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

ZNZ
"Сринах ли съюз lamez миналия рунд изиграх месец и половина от рунда ? "
Играеше -да ,но не съм съгласен .
Аз бях част от този съюз и не помня такова нещо. През по-голямата част от рунда.Вярно,че удари пухи ,който въобще НЕ ИГРАЕШЕ сериозно ,но един човек не е цял съюз.

ZNZ
"Дам със тия никове играх миналия рунд по едно време проблем ли е мога да си се преименувам когато си изкам и със какъвто ник ми хареса за момента все пак аз давам пари за нанки не мама и тати c022.gif"
И какво от това ,че дават мама и тати?Пречи ли ти? Не се заяждай ,не е хубаво.

R.I.P.
" Рояле, алчно копеле такова я вари излез малко от вас ве ВАРИ СЕ СРЕЩНИ С НЯКОЕ МОМИЧЕ БЕ ! С тоя комп ти се взе акъла бе алчно копеле такова. Да те питам нещо: НЯКОГА ИЗОБЩО УСЕЩАЛ ЛИ СИ УСТНИТЕ НА МОМИЧЕ ????? УСЕЩЕЛ ЛИ СИ ТРЪПКАТА ОТ СЕКС-а ??? Или за теб съществува само едно КОМПЮТРИ И САМО КОМПЮТРИ аААаАА ??? От даскало веднага пред ПС-то ?! Кафето това онова няма ли за теб бре ? Или си избиваш скапаните комплекси в играта и форома ???
Или може би те е изтрах да излезеш на вън да не те пресрещне някой и да те пречука мършовия задник може би ? Аре излез и се оправи малко брееееее."
Не се нахвърляйте всички на Роял.Това е игра -има победители ,има победени.Роял ли е виновен,че умее да играе по-добре от други? А относно личния живот на роял - не е твоя работа.

ZNZ
"Аз за това казах в по предните коментари че съжалявам единственно че не ми е градски c022.gif"
Уважения към теб,ама това е тъпо.Каква е ползата да биеш едно дете на 15 години?Просто малко се замислете.Явно на друг мозъка е замъглен.

Не съм адвокат на Роял,ама не виждам какво само го оплювате.
Добри битки е направил .На печалба са -ако не ви харесват не пишете,важно е че си е направил кефа.
Дидо, и ти имаш грешки.Не искам да ги казвам пред всички ,но и ти имаш.
Успех.
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 21 2007, 01:01 PM) Много просто ... литнах ти докато беше бял, и писа големия си ферман :) когато те наказаха оставаха вече 4 мин до атаката

Рояле да не ти пука брато кои какво говори дебни си ги бий си ги да не ти пука а относно личния живот на роял сам сагласен че не е правилно да му казвате какво да прави и какво не може пак и да си ги кара пичките в тях защо е нужно да излиза за да чукне нещо по добре в тях от колко по пеиките и спрете се наи после играите малко :)
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво на ТhunderBird или както там го зовете :c022:
Добра печалба си е направил с чужди меги и танкери което е най-добрия и доходен варянт . Не го познавам защитника но му пожелавам да се възстановява и да продължава нищо не е загубено докато не е [::] а той знае как да го постигне :a013:
Стига сте се карали празници идват , ПетЪк е днес бийте модовете и на масите :crazy_pilot:
velio или там как беше успокой се много си агресивен във форума :) викаш тук ми е силата еййййййй :lol:

@Fallen : хубав подпис имаш , на кой е :)
Последна промяна от Kisi на пет дек 21, 2007 1:46 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”