[Варварите]Kang vs [ IMPACT ]Dim4o

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Kisi написа:Цитат(Kisi @ Dec 18 2007, 07:31 PM) Лиз, близ... близ, лиз!@фаркулаг :
ДА знам че всички лижете г*** на каос , всички сте му фенове и на всички като теб той е идол .
За пореден път ли трябва да се изкажа по случея с Ники , че съм си имал причини да го ударя и не ми пука дали си чел всичко или не . Не ми пука и от мнението на форума за мен , форумци хиляди само тук говорите но с корабите летите само на савен . Ако с теб така са процедирали да ти бодват чушката , евала бате гей ще си останеш но какво ти пука нали си в Португалия . То на полето не ти трябва друго освен да ти го бодват
Айде целуни иконата на Каос която си си направил , че има ефект върху теб
Пяна ли излиза от устата ти?! О, велики Киси, как може един "селски бек" да предизвика вниманието ти, и ти да паднеш така на неговото ниво?! :k014:

Kisi написа:Цитат(Kisi @ Dec 18 2007, 08:17 PM) Хаха , почна да си признаваш за каос и за езичето ти ще си признаеш няма къде да идеш :lol:
А какво заслужавам в игарата , аз съм го постигнал за което на теб ще ти е нужно цял живот или два с твойте умения .
Честни рундове имам много , когато са ме хващали за нещо значи е имало защо но когато неса значи не съм правил нищо , ако това на раменете ти може да го проумее , мозъка ти е като на кокошка но клапче в тази пещера .
Пак ти казвам не ми пука какво е мнението на форума , не съм зависим от мнението на форума .
А това как му викат по "Белосслатински" не ме интересува , ти замен си един селски бек . Разбирасе знаеш какво е това все пак ежедневно ти го казват
Ама са те хващали, нали? А хванат ли те - край ;) Името ти е опетнено, но хич да не ти пука! Гордей се с играта си!
Kisi, Бий си се в гърдите славно, как си се омазал с лайна главно!
Последна промяна от misterya на ср дек 19, 2007 6:47 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Върки, върки, само едно ще ти кажа, че ти си най-жалкия (човек), който е слово-блусдствал във форума! Престани да отправяш заплахи. Играй, бий, побеждавай, ако искаш някой да те уважава, недей само да мърмориш!
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

kang написа:Цитат(kang @ Dec 19 2007, 08:52 AM) Върки, върки, само едно ще ти кажа, че ти си най-жалкия (човек), който е слово-блусдствал във форума! Престани да отправяш заплахи. Играй, бий, побеждавай, ако искаш някой да те уважава, недей само да мърмориш!
Завиждаш ли му! :a033:
Ти чукна малко флот и стана голямата работа, а? :a015:
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 19 2007, 11:06 AM) Завиждаш ли му! :a033:
Ти чукна малко флот и стана голямата работа, а? :a015:
Завиждам му, че може да заплашва, адски му завиждам, как ли го прави, с кое ли копче? Никога няма да съм толкова добър фукльо, който е с малко над мойте бойни точки, но говори като за сто пъти повече. Мистерия, а ти защо ми се губиш като играч нещо? Не се сещам даже за теб, кое галактическо чудо си?
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

kang написа:Цитат(kang @ Dec 19 2007, 11:24 AM) ... Мистерия, а ти защо ми се губиш като играч нещо? Не се сещам даже за теб, кое галактическо чудо си?
Ей сега, като излезеш от воала на боговете, ще усетиш полъха ми ;)
DIMENTORA
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
Контакти:

Мнение от DIMENTORA »

:dizzy: дядо канг ще ви покаже що е мощо подигравайте му се но ще видите какво може да направи мадрия и побелял канг ооооо дядо чест и почитания :lol: :lol: :c022: varkulak стари ми канг е един от най-големите пичове във играта булфлеет и можеш да ми завиждаш за такъв приятел!!! :a013:
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 19 2007, 11:28 AM) Ей сега, като излезеш от воала на боговете, ще усетиш полъха ми ;)

Хахаха, каква хипербула, за един АДМИНИСТРАТИВЕН имунитет "воала на БОГОВЕТЕ" :) Дали не е яко лизане на дупе, когато свършиш там, мога да ти предложа ново работно място! :)

Нямаш много време, идва Коледа, някои хора има какво да правим на Коледа, мисля да се "модна на Олимп"(не може да се мери с твоята велика мисъл).
Последна промяна от kang на ср дек 19, 2007 10:58 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

kang написа:Цитат(kang @ Dec 19 2007, 11:58 AM) Хахаха, каква хипербула, за един АДМИНИСТРАТИВЕН имунитет "воала на БОГОВЕТЕ" :) Дали не е яко лизане на дупе, когато свършиш там, мога да ти предложа ново работно място! :)
Вземи ме... вземи ме на работа! ;) Така ще те излижа, че летището ти ще лъска и блести от чистота, а складовете ти ще дават ехо като влезеш в тях! :)
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 19 2007, 12:13 PM) а складовете ти ще дават ехо като влезеш в тях! :)

Тука направо го закопа,паднах от стола :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

Мистерия ,ти сигурно си адвоката на варкулак?
Извинете за офф-чето,ама просто нямаше как.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”