Мислите на едно флиитърче

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
madafaka
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет яну 14, 2005 3:27 pm
Контакти:

Мнение от madafaka »

Хмм... харесвам си играта в момента. Вярно е, че някои хора не играят вече, но има много нови звезди. А и чух, че ще има нововъведения някакви... та си мисля, че ще се заформи още по-добра игра скоро. Затова не се оплаквам - разбивам си флотички и си трая. А защо само коментирате топа? Трябва да се навият повече хора да играят => това прави не само топ-аджии, ами и всякакви други.

А скоро може и да поиграем сериозно - гледам има съгласни. Само малко време ни трябва.... ъ-ъ-ъ, може би?!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 3 2007, 06:59 PM) Много добре съм разбрал Ники, ама ти не ме разбра, айде да видим по твоя начин дали ще стане, айде да поревем пък да видим дали старите кучета ще се върнат, пък междудругото 5 СССРци изброй които играят, не зная може би конкретен човек си търсиш ... Иначе то вече свикнахме, такива теми всяка седмица се появават, има нема, се някой ревне, няма нищо, то се свиква ...айде да помълчим и да поплачем ...
остаряхме джак,остаряхме.мина онзи период на огън и страст,на плам.сега само можем да мълчим и да си спомняме за старите времена.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Един розов скин донякъде би оправил нещата, хъ хъ хъ
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

и пак се появява тема за старото време :) тоя път по скоро излезе от колкото очаквах
и мен ме гони носталгия за старото време
Победата Ще Бъде Наша
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Dec 3 2007, 07:03 PM) остаряхме джак,остаряхме.мина онзи период на огън и страст,на плам.сега само можем да мълчим и да си спомняме за старите времена.
Абе аре стига сте се оплаквали ми влезте да играем ,играта и сега си е интересна играл съм преди 3години играя и сега и ще продалжавам да играя.
Минал периода на оган и страст ми мина как няма да мине като всички станаха "професионалисти" и знаят точно кое как и кога да го направя преди време ни беше интересно ,неизвестното сега ,бяхме любопитни какво ще стане не бяхме изучили и изиграли всички вазможни стратегии просто на "старите кучета" им омръзна и това е не че не са харесвали новостите просто са се наиграли.Както стана и с Диаблото както стана и със Старкрафта сега чакаме новото.............
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Хихих Ники в грешка си. Аз неща да летя срещу Адвенчър, никога не се е и налагало, даже напротив. Въпроса е, че някои хора искат да върнат старите времена...

Ема няма как да стане. И на мен ми харесва играта, а като ми писне просто бия мода за 2 седмици, и ако не съм се успал та да стана И, продължавам оттам, дето съм стигнал.. :)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

ох девилс не ми се спори,нямам желание :) .а за момчето с мобилния ник,нямаш грижи веднага се регвам,обаче искам да ми предложиш нещо по различно от - топ - биене на и та,рец,мини,спай,флот;фън - флота,спай,скорости,дебнене на жертви по никое време.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 3 2007, 05:31 PM) искам да ми предложиш нещо по различно от - топ - биене на и та,рец,мини,спай,флот;фън - флота,спай,скорости,дебнене на жертви по никое време.
Е, Ники ти само дудуче не си споменал в тва изречение :c022:
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 3 2007, 07:04 PM) Един розов скин донякъде би оправил нещата, хъ хъ хъ
е не е розов.... но мисля че върши работа за "в настроение" ;)

Цитатmadafaka Публикувано на Днес, 07:02 PM
Хмм... харесвам си играта в момента. Вярно е, че някои хора не играят вече, но има много нови звезди. А и чух, че ще има нововъведения някакви... та си мисля, че ще се заформи още по-добра игра скоро. Затова не се оплаквам - разбивам си флотички и си трая. А защо само коментирате топа? Трябва да се навият повече хора да играят => това прави не само топ-аджии, ами и всякакви други.

А скоро може и да поиграем сериозно - гледам има съгласни. Само малко време ни трябва.... ъ-ъ-ъ, може би?![/quote]

А брееееее шо за животно е това "ТОП"-а...... това пие ли се, яде ли се.... изобщо какво са прави че все за него се говори....
недоумявам - ша ма прощавате......
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Dec 3 2007, 07:31 PM) ох девилс не ми се спори,нямам желание :) .а за момчето с мобилния ник,нямаш грижи веднага се регвам,обаче искам да ми предложиш нещо по различно от - топ - биене на и та,рец,мини,спай,флот;фън - флота,спай,скорости,дебнене на жертви по никое време.
Нямам какво да добавя това е играта на който не му харесва да не играе.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”