Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Мерси.Мисля,че няма да ми е проблем ама като гледам какви ХОРА(много оптимистично да ги нарека хора,ама да кажем твари)ходят на курсове и най-учудващото е че ги взимат о_О
и третото дърво е тяхно + поне едно две места в гробището
един пример:
Миналата година само в моята гимназия загинаха ако не се лъжа двама от катастрофи и колко не мога да кажа точно с доста сериозни операции и т.н.
Направо преди половин година не ми се ходеше на даскало само и само да не разбера,че пак е станала някоя злополука с приятел или познат.
Ами замислете се как ли бихте се чувствали ако вместо за бал вашите се готвят за погребение
и това в месеците от март до средата на май.Направо това беше един от най-гадните периоди от живота ми.Вчера си ходил с тези хора по кафета,дискотеки,работил си цяло лято с тях,на море и т.н. да не изброявам повече,а днес чуваш,че има погребение или че е в болницата и не се знае дали ще оцелee,да не говорим за бал.
Предпочитам да не си отида на бала на 24-ти отколкото да се случи нещо подобно с някой от випуска,да не говорим за някой от моя клас.
Шофиорската книжка и едномесечния курс нито днес, нито вчера, нито преди 20 години е правел шофьор някого. Аз шофирам от дете, семейството ми замина за чужбина и от 13 годишен имам само мой си автомобил, преди да замине баща ми ме научи да карам, с практика, мой приятели ме донаучаваха, след 10 години вече може да се каже че имам доста голям опит и няколко стотин хиляди километра зад гърба си, но не бих посмял да си помисля че съм велик шофьор, проблема не е в това дали си взел книжка и как си я взел, защото никой който изкара, та дори и по европейски 3 месечен шофьорски курс не може да дойде и да ми каже че може да кара. На мойте кормувки имаше една мацка, която караше само на 1 скорост догато инжекцията изключи и колкото инструктора да и набиваше в главата че не става шофер от нея, татко и имаше пари за нова кола и нея не я интересуваше, има си някой хора които са си негодни за шофьори, но и преди и сега вземат книжки, разликата че сега се дават пари, а преди агънца. Основния проблем са гамените дето си мислят че са големите шофери, г-н Гамен във Вбокса има качени клипчета от пистата в Бяла Слатина, там се правят мото събор и гонки, аз съм фен на високите скорости, може да се каже че имам доста добри постижения, но високите скорости се развиват само на писти, алкохола се пие само когато си дал ключовете на жена с мозък да ги пази. Шофьор понякога никога не се става, просто защото си толкова негоден че мислиш само за себе си, а на всичкото отгоре си въобразяваш че си безсмъртен. Понякога наистина се чудя как може да има толкова глупави хора с 30/40 години житейски опит зад гърба си ...
Последна промяна от JackDaniels на пет ное 23, 2007 8:25 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 23 2007, 09:19 PM) Шофиорската книжка и едномесечния курс нито днес, нито вчера, нито преди 20 години е правел шофьор някого. Аз шофирам от дете, семейството ми замина за чужбина и от 13 годишен имам само мой си автомобил, преди да замине баща ми ме научи да карам, с практика, мой приятели ме донаучаваха, след 10 години вече може да се каже че имам доста голям опит и няколко стотин хиляди километра зад гърба си, но не бих посмял да си помисля че съм велик шофьор, проблема не е в това дали си взел книжка и как си я взел, защото никой който изкара, та дори и по европейски 3 месечен шофьорски курс не може да дойде и да ми каже че може да кара. На мойте кормувки имаше една мацка, която караше само на 1 скорост догато инжекцията изключи и колкото инструктора да и набиваше в главата че не става шофер от нея, татко и имаше пари за нова кола и нея не я интересуваше, има си някой хора които са си негодни за шофьори, но и преди и сега вземат книжки, разликата че сега се дават пари, а преди агънца. Основния проблем са гамените дето си мислят че са големите шофери, г-н Гамен във Вбокса има качени клипчета от пистата в Бяла Слатина, там се правят мото събор и гонки, аз съм фен на високите скорости, може да се каже че имам доста добри постижения, но високите скорости се развиват само на писти, алкохола се пие само когато си дал ключовете на жена с мозък да ги пази. Шофиор понякога никога не се става, просто защото си толкова негоден че мислиш само за себе си, а на всичкото отгоре си въобразяваш че си безсмъртен. Понякога наистина се чудя как може да има толкова глупави хора с 30/40 години житейски опит зад гърба си ...
И ти си много прав,ама ае стига за такива работи,че много бързо си припомних работи,които мислех,че съм забравил.
дам ДжакДаниелс е прав книжката не прави шофьора
Както казва 1 познат айде да засиля 1 кола със 80 да скоча в движение и да хвърля 1 книжка зад волана да видим колко добре ше те вози тая книжка ...
и 1 житейска истина - научете се сами да карате малко , нека ви донаучат приятели/роднини , и тогава си карайте курсовете
Придобийте опит 1во .... 80%та от хората като вземат книжка решават че могат да карат и да постигат върхови постижения ... обикалят си страната с колите а преди 4 месеца за 1ви път е запалил кола ... за мене тва е убиец ...
Иначе тръпката от скоростта е нещо голямо и велико , но за да я изпиташ освен увереност ти трябва и добре подсигурена машина , честно казано се кефа повече на дрифтовете , а не на силенето със по 220 km/h вижте ме къв съм пич с кола на 15 год ... така ше ти поднесе колата че както се кефиш на скоростта така ше те оплакват
ПС кой ме дразни ли ... 13 годишните спамерчета спамещи за глупости и мъчещи се привлекат внимание !!!
Последна промяна от dim4o на пет ное 23, 2007 9:29 pm, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Skullcolelctor написа:Цитат(Skullcolelctor @ Nov 23 2007, 09:25 PM) ПП Дайте да видим сега кой кого мрази
Омразата е твърде силно чувство, като любовта... Обикновено тя се поражда, като си обичал преди това... Едва ли има тук такива хора... толкова чувствителни... ...или не съм права?!
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 23 2007, 11:52 PM) Омразата е твърде силно чувство, като любовта... Обикновено тя се поражда, като си обичал преди това... Едва ли има тук такива хора... толкова чувствителни... ...или не съм права?!
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 23 2007, 10:52 PM) Омразата е твърде силно чувство, като любовта... Обикновено тя се поражда, като си обичал преди това... Едва ли има тук такива хора... толкова чувствителни... ...или не съм права?!
е що си мислиш че няма чувствителни хора.....това че повечето са зациклили пред комповете(според приатели и аз) нищо не значи ...чувстваме чувстваме.......
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 23 2007, 11:16 PM)
Липсваше ми!
Pipo написа:Цитат(Pipo @ Nov 23 2007, 11:19 PM) е що си мислиш че няма чувствителни хора.....това че повечето са зациклили пред комповете(според приатели и аз) нищо не значи ...чувстваме чувстваме.......
Интересно с коя част от тялото чувствате... чувствате... ?!
ЕДИТ: Не веднъж съм го казвала и ще го напиша пак: Аз не мисля. Това действие не ми се отдава!
Последна промяна от misterya на пет ное 23, 2007 10:31 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.