Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Nov 17 2007, 12:01 PM) Мачът ни е от 12:00 утре.
Ще помоля хората, които искат да играят в отбора, да дойдат на този мач.
еми или недоидеха или не ги видях......освен заската други нямаше маи.....
мача заварши 2:0 за хардоер позната ситуация пак цял мач натискахме и два пъти топката без да иска влезе......е здраве да е друг пат ще биеме....
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Важното е да показвате дух и дисциплина, момци! Да изпитвате удоволствие от играта. Те победите сами не идват, трябва вие да ги търсите. Не се уповавайте на късмета, той е като бананена обелка, така може да те подхлъзне, че цялата травматология на Пирогов да не може да те сглоби после
skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Nov 24 2007, 09:34 AM) Важното е да показвате дух и дисциплина, момци! Да изпитвате удоволствие от играта. Те победите сами не идват, трябва вие да ги търсите. Не се уповавайте на късмета, той е като бананена обелка, така може да те подхлъзне, че цялата травматология на Пирогов да не може да те сглоби после
ми да ти кажа то се ми се е случвало да нема касмет ама това е нещо грандиозно...противника вкарва такав тап гол че невярва на о4ите си това е 4 мача вече а ние само некви пропуски
Момчета, събирате ли се за неделя....надявам се до събота да знаете и да пишете тука...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Nov 29 2007, 10:39 PM) Момчета, събирате ли се за неделя....надявам се до събота да знаете и да пишете тука...
еххх жалко че няма да сън на мача да видиме кои ще се справи по добре.....поничката или нашия вратар......
не плачи аз виждам в бъдещето и ще се видиме 2рия полусезон........да ти вкарам неколко гола.........които трудно ще влезнат понеже вече по форма ще си точно с размерите на вратта