Не съм се мяркал от месец,а нямам и желание,сега влезнах да тура едно рамо на един френд в офф топика ама си викам дай да разгледам и издънките на бившия ми съюз.Незнам кво ми фалите нападалите,киси ви сваля 3ма сам,това ако е победа?добре вие сте играчите вие знаете не аз бях в челото....обаче най-интересното е причината поради, която аз се отказах,причината поради,която целия съюз спря и причината поради,която един приятел е в челото в 2ра с 4 часа игра на ден-40 милиона направих за 2 дена усърдна игра,или по точно сейвъни с по 10 мил казаха по 2 пъти.Като го направих 2/5 опита тази процедура разбрах,че няма смисъл повече да си губа времето и това е факт,киси и синър могат да потвърдят как излитат танкерите с 5/3/2 мил ресурс и кацат след време по 2 на тези сума.Драснах на хера ама се сетих,че само ядове ще създам и в последствие й казах,че нищо не е станало(то 40 мил не се забелязват)цялата история с бъга този път е в разликата на реално време бф и това време в меню флоти-пробвайте да пратите флота в 10 часа бф време която лети 10 мин,по часовника от преглед излиза че тя трябва да удари/кацне в 10 и 10 ама по този в меню флоти в 10 и 12 и от там въображението може да ви доведе до бъга,който правех без да искам-поне първите пъти,защото цъках дота и не рефрешвах като кацне нещо.Успех,ако априлската имам време ще ви направа едно показно с едно ацц на 20к как се дигат 100к точки за 3 дена,до тогава не ми разправяйте как заска оставял по 1 сателит или транс като го удряме с звездите просто,за да посрещне с нещо,а не защото има бъг,който според ицо не съществува,аз лично 30 пъти си ударих планетата с звезди и посрещах с по 1 сатка нищо не падна.....успех на заска и сукрето те бяха посредствени играчи до момента в който някакъв не до там честен приум взе връх,или както казва един приятел разликата между 5тия и първия в класирането не са 3/4 нови ита на ден,а просто 1/2 бъга повече в употреба.......
чао от мен недейте трийте колкото и да не ви изнася,личното мнение си е лично мнение мога и да греша.
от мен успех на екипа като цяло,на играчите да си прават сейв и пълни каси/ита ви желая.
форумното лъвче киси аут
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant