Войни, НАП, алианси... тук сте вие!
- Shadow
- Генерал (General)
- Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
- Контакти:
А, да, между другото. Това за войните се обсъжда да е максимум срещу 3 съюза. Т.е. не може да "обявиш война на цялата вселена" и никой да не получава СМС.
Забравил съм да го вметна, сори.
Повече ресурс е ясно, че е добра идея, за сградите аз съм раздвоен, защото хем ще има полза от бомберите, ама възстановяването ще е трудно. За другото... после 
Последна промяна от Shadow на чет ное 23, 2006 11:41 am, променено общо 1 път.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
<3 dios ;)
dios's/fan/4/life
<3 dios ;)
dios's/fan/4/life
- NightRanger
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб яну 08, 2005 12:19 am
- Контакти:
Защо?girl написа:
1. Както вече споменах в едно друго мое предложение, АЛИАНС би трябвало автоматично да забранява атаки в дадената посока (в съюза също атаките не би трябвало да са възможни).
Последна промяна от NightRanger на чет ное 23, 2006 11:42 am, променено общо 1 път.
-
SsBloodY
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб юли 09, 2005 3:32 pm
- Контакти:
А искам да попитам как се разваля алайнсе ако се разваля със договорка на 2-та съюза ще е хубаво да се нарпави шефа да може да развали алайнсе като праща смс на всички генерали от дуригя съюз при такова дейстиве защото то най вероятнп ще означава война
ИЛИ
При запазава се горното но може при договот да се развали а ако развалиш сам освен че праща смс влизате във война.
ИЛИ
При запазава се горното но може при договот да се развали а ако развалиш сам освен че праща смс влизате във война.
[color=red][b]The Only Thing To Fear Is Running Out OF Beer[/b][/color]
-
tralalaiko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
- Контакти:
имам предложение
ако съюз А се сбият със съюз Б и съюз А победят известно време мините на съюз Б да имат нещо като данак-100 метал 50 кристал и 10 газ на час не да отиват при хората от съюз Б а за данък при съюз А. Това една седмица да речем
или иначе казано на играч В от съюз Б мините му добиват 1000/500/100 и мините на играч Г от съюз А също добиват 1000/500/100
съюз Б губят войната със съюз А
сега вече мините на играч В добиват 900/450/90
а на играч Г 1100/550/110
това за 1 седмица
ако съюз А се сбият със съюз Б и съюз А победят известно време мините на съюз Б да имат нещо като данак-100 метал 50 кристал и 10 газ на час не да отиват при хората от съюз Б а за данък при съюз А. Това една седмица да речем
или иначе казано на играч В от съюз Б мините му добиват 1000/500/100 и мините на играч Г от съюз А също добиват 1000/500/100
съюз Б губят войната със съюз А
сега вече мините на играч В добиват 900/450/90
а на играч Г 1100/550/110
това за 1 седмица