ЗА ГЕНЕРАЛИТЕ
- blade_6363
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб яну 14, 2006 10:31 pm
- Контакти:
-
??????_???????
- Редник (Private)
- Регистриран: чет юни 22, 2006 12:38 pm
- Контакти:
Аз мисля за Генералите да бъде:
1.Дори шпионажа да им е 5 ниво да могат да виждат флотата на нападателя.
2.Когато е включен ваканционния мод да могат да се четат новините.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... Merger.jpg
freeico: не дей да викаш - ще ни извадиш очите с този сайз. И дай обяснение за какво си ни постнал тази картинка?
1.Дори шпионажа да им е 5 ниво да могат да виждат флотата на нападателя.
2.Когато е включен ваканционния мод да могат да се четат новините.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... Merger.jpg
freeico: не дей да викаш - ще ни извадиш очите с този сайз. И дай обяснение за какво си ни постнал тази картинка?
-
bloodthirsty
- Редник (Private)
- Регистриран: пет авг 05, 2005 9:38 am
и аз несъм много сигорен.
Последна промяна от bloodthirsty на чет ное 23, 2006 10:20 am, променено общо 1 път.
[b]Не жалим[/b]
- 3idjn7
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юни 26, 2006 7:30 am
- Контакти:
Ами ПО-голям аватар защото сега с тези 10 кб не можеш да си сложиш един хибав аватар ... поне да можеш да слойиш до 50 минимум и до 100 максимум кб ... да може да се сложи нищо по раздвижено или примерно някой иска собствена снимка
а снимките са доста над 10кб-та 
а може и под аватара да се слага информация за чвекът който ти е писъл
като:
Това на крадко ...
а също така да се сложи и "(X мин.) - Онлайн играчи (последно действие)." да показва кога последно играчът е онлайн
а и такмо пиша ... значи в "Сложно търсене" като влезеш в това меню парвоначално пише някакви точки ... идеята ми е да се тези точки ти показват от колко до колко можеш да нападаш играчи с точков базис между тези цифри ... направих изследване и установих че сегашните цифри които излизат в сложното търсене не съвпадат с минималният или максималкият точков базиз ...
а може и под аватара да се слага информация за чвекът който ти е писъл
Код: Избери всички
Акаунт(Рамбо),Точки(5,436),Клан(хип-хоп)и може някакво девизче към 15 символа;)а също така да се сложи и "(X мин.) - Онлайн играчи (последно действие)." да показва кога последно играчът е онлайн
а и такмо пиша ... значи в "Сложно търсене" като влезеш в това меню парвоначално пише някакви точки ... идеята ми е да се тези точки ти показват от колко до колко можеш да нападаш играчи с точков базис между тези цифри ... направих изследване и установих че сегашните цифри които излизат в сложното търсене не съвпадат с минималният или максималкият точков базиз ...
Последна промяна от 3idjn7 на чет ное 23, 2006 10:22 am, променено общо 1 път.
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти: