ЗА ГЕНЕРАЛИТЕ

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
blade_6363
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб яну 14, 2006 10:31 pm
Контакти:

Мнение от blade_6363 »

моля за допалнителна опция spam.някои хора ти заливат ЛС сас празни саобщения само за да те дразнят или за да не ги атакуваш.по тоя начин не мога да си видя другите новини
??????_???????
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 22, 2006 12:38 pm
Контакти:

Мнение от ??????_??????? »

Аз мисля за Генералите да бъде:
1.Дори шпионажа да им е 5 ниво да могат да виждат флотата на нападателя.
2.Когато е включен ваканционния мод да могат да се четат новините.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... Merger.jpg

freeico: не дей да викаш - ще ни извадиш очите с този сайз. И дай обяснение за какво си ни постнал тази картинка?
bloodthirsty
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 05, 2005 9:38 am

Мнение от bloodthirsty »

и аз несъм много сигорен.
Последна промяна от bloodthirsty на чет ное 23, 2006 10:20 am, променено общо 1 път.
[b]Не жалим[/b]
Потребителски аватар
3idjn7
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 26, 2006 7:30 am
Контакти:

Мнение от 3idjn7 »

Ами ПО-голям аватар защото сега с тези 10 кб не можеш да си сложиш един хибав аватар ... поне да можеш да слойиш до 50 минимум и до 100 максимум кб ... да може да се сложи нищо по раздвижено или примерно някой иска собствена снимка ;) а снимките са доста над 10кб-та ;)

а може и под аватара да се слага информация за чвекът който ти е писъл ;) като:

Код: Избери всички

Акаунт(Рамбо),Точки(5,436),Клан(хип-хоп)и може някакво девизче към 15 символа;)
Това на крадко ...

а също така да се сложи и "(X мин.) - Онлайн играчи (последно действие)." да показва кога последно играчът е онлайн

а и такмо пиша ... значи в "Сложно търсене" като влезеш в това меню парвоначално пише някакви точки ... идеята ми е да се тези точки ти показват от колко до колко можеш да нападаш играчи с точков базис между тези цифри ... направих изследване и установих че сегашните цифри които излизат в сложното търсене не съвпадат с минималният или максималкият точков базиз ...
Последна промяна от 3idjn7 на чет ное 23, 2006 10:22 am, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mor7aLSho7
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
Контакти:

Мнение от Mor7aLSho7 »

е то така няма начин да пропуснеш а къф кеф ти е като хващаш астеорид от рас :crazy_pilot:
Отговори

Върни се в “Предложения”