Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Zuli написа:Цитат(Zuli @ Feb 8 2010, 22:20) ето ви правилата,по никоя точка няма нарушения!!!
6.Наливане
Наливане означава да се изпращат ресурси на друг акаунт без видно връщане. Наливането не само включва простото изпращане на ресурс, но и следните няколко примера:
* изпращане на ресурс към планета, откъдето да бъде натоварен с множество атаки;
* атаки с по-малка флота с цел създаване на поле за рециклаж, което събира голям акаунт и не връща на нападателя;
* забранена е търговията на ресурс срещу нанокредити и обратното.
* допълнителни начини, при които един акаунт изпраща ресурс без да върне (търговия).
6.1. Позволява се транспорта на прибран ресурс от рециклаж на собственика.
6.2. Позволява се еднократна помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в едноседмичен срок и при изрично предупреждаване на администратор.
6.3. Търговия е позволена при курс еднакъв или близък до този на търговския център и при едновременна размяна на ресурса.
6.4. Всички неописани случаи за размяна или помощ с ресурс между играчите се считат за наливане и се санкционират.
6.4.1. При първо съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за два дни. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение. Ако това не стане, акаунтите се наказват с редуциране на половината флот без падане в точките. Ако те успеят да дадат обяснение, което ги оневинява, наказанието се премахва, а играта на наказаните продължава.
6.4.2. При второ съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за срок от 10дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение
Ние правилата много добре ги знаем и без да ги постваш,чели сме ги.
Прочети ги ти и сам се сети кога точно си настъпил котето по опашката за да оранжевееш.
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Feb 8 2010, 21:54) А би ли цитирал правилата и по точно правилото за наливане ?
бре пламене заеби то явно не е лесно си трън във на някой очите . . . че съм бутнал 10 бойни съм наказан ахх това мисля да ми бъде последния рунд със такава администрация как се играе
Има 1 лафф храни куче да те лае да ги наливаш със нанокредити и после да търсят иглата във купа сено . . . и така не получих свестен отговор от администрация за наказаниетo. . .
п п струва ми се несериозно да бъдеш наказан че си бутнал 10 бойни кораба
Последна промяна от Crashedd на пон фев 08, 2010 9:31 pm, променено общо 1 път.
Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Feb 8 2010, 22:26) бре пламене заеби то явно не е лесно си трън във на някой очите . . . че съм бутнал 10 бойни съм наказан ахх това мисля да ми бъде последния рунд със такава администрация как се играе
Има 1 лафф храни куче да те лае да ги наливаш със нанокредити и после да търсят иглата във купа сено . . . и така не получих свестен отговор от администрация за наказаниетo. . .
п п струва ми се несериозно да бъдеш наказан че си бутнал 10 бойни кораба