Спийд-спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
Контакти:

Мнение от karelia »

Zuli написа:Цитат(Zuli @ Feb 8 2010, 22:20) ето ви правилата,по никоя точка няма нарушения!!!

6.Наливане

Наливане означава да се изпращат ресурси на друг акаунт без видно връщане. Наливането не само включва простото изпращане на ресурс, но и следните няколко примера:

* изпращане на ресурс към планета, откъдето да бъде натоварен с множество атаки;
* атаки с по-малка флота с цел създаване на поле за рециклаж, което събира голям акаунт и не връща на нападателя;
* забранена е търговията на ресурс срещу нанокредити и обратното.
* допълнителни начини, при които един акаунт изпраща ресурс без да върне (търговия).

6.1. Позволява се транспорта на прибран ресурс от рециклаж на собственика.

6.2. Позволява се еднократна помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в едноседмичен срок и при изрично предупреждаване на администратор.

6.3. Търговия е позволена при курс еднакъв или близък до този на търговския център и при едновременна размяна на ресурса.

6.4. Всички неописани случаи за размяна или помощ с ресурс между играчите се считат за наливане и се санкционират.

6.4.1. При първо съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за два дни. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение. Ако това не стане, акаунтите се наказват с редуциране на половината флот без падане в точките. Ако те успеят да дадат обяснение, което ги оневинява, наказанието се премахва, а играта на наказаните продължава.

6.4.2. При второ съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за срок от 10дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение

Ние правилата много добре ги знаем и без да ги постваш,чели сме ги.
Прочети ги ти и сам се сети кога точно си настъпил котето по опашката за да оранжевееш.

:a055:
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Щом и правилата знаеш начи си шес!!Друго какво знаеш ?? :c022:
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Feb 8 2010, 21:54) А би ли цитирал правилата и по точно правилото за наливане ?
бре пламене заеби то явно не е лесно си трън във на някой очите . . . че съм бутнал 10 бойни съм наказан ахх това мисля да ми бъде последния рунд ;) със такава администрация как се играе

Има 1 лафф храни куче да те лае да ги наливаш със нанокредити и после да търсят иглата във купа сено . . . и така не получих свестен отговор от администрация за наказаниетo. . .

п п струва ми се несериозно да бъдеш наказан че си бутнал 10 бойни кораба
Последна промяна от Crashedd на пон фев 08, 2010 9:31 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от karelia »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Feb 8 2010, 22:26) бре пламене заеби то явно не е лесно си трън във на някой очите . . . че съм бутнал 10 бойни съм наказан ахх това мисля да ми бъде последния рунд ;) със такава администрация как се играе

Има 1 лафф храни куче да те лае да ги наливаш със нанокредити и после да търсят иглата във купа сено . . . и така не получих свестен отговор от администрация за наказаниетo. . .

п п струва ми се несериозно да бъдеш наказан че си бутнал 10 бойни кораба
Зависи чии са били бойните кораби. :)

:a055:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

10 бойни кораба на кого? На съюзник? :) Несериозно? :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от karelia »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 8 2010, 22:29) 10 бойни кораба на кого? На съюзник? :) Несериозно? :)
:lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

дъвки гадни, смершовци ли сте уа :)
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 8 2010, 22:29) 10 бойни кораба на кого? На съюзник? :) Несериозно? :)
какъв съотборник бре роуале млъкни като незнаеш че и без туй ми е нервно

като влезна във съюза разбрах че е наш човек аве еййй всички със големите усти дано ви е кефф :) успехи на всички във бъдеще :a055:

аз не мисля повече си тровя нервите както и от времето си за нещо което после ще измислят какво ли не . .
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Абе бият на Mindji (Sight) бойните кораба да вдигнат малко wp да си вдигнат нивата на корабите :p140:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Feb 8 2010, 22:34) какъв съотборник бре роуале млъкни като незнаеш че и без туй ми е нервно

като влезна във съюза разбрах че е наш човек аве еййй всички със големите усти дано ви е кефф :) успехи на всички във бъдеще :a055:

аз не мисля повече си тровя нервите както и от времето си за нещо което после ще измислят какво ли не . .
блах, всички знаехме кой е - само вие не знаехте - па и даже ника му е по сценарий от сямото начало
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”