или да си обръснат оня РОБИНЗОН КРУЗО дето играеше в защита. че те едно на 50% паднаха, заради брадата му! ХАХА... егати тромавия трол... от друга страна ТОРЕС беше с класа над защитниците им... даже 2-3 класи отгоре. т'ва беше един от най-яките голове, които поне аз лично съм гледал и ми допадат. общо взето испанците си опуснаха всички добри голови възможности заради оня пълен дебил (забравих му името даже...), дето излиза сам пред вратаря (на 2 метра пред вратата) и почва да финтира там, да подава, и той не знае к'во точно... дебил. поне пък на вратата имаха полубог (поне засега де) Касиас в отбора си

. а и тоя дядо (селекционерът им) ако някой ми обясни за кво изкара ключовите фигури в отбора като Фабрегас, Торес (които продължаваха да правят нови и нови удобни ситуации за гол и не се бяха уморили) ...... тъй де, не че разбирам от футбол повече от него, ама честно-казано и двамата треньори нещо не ми харесаха с действията си... (или със защитата си, конкретно за Германия).
Коментаторът също на моменти ме изуми просто как им бъркаше имената, дори по едно време взе да обяснява как топката била в Давид Виля и той некви пасове правел, видиш ли, докато човекът всъщност си седя мирно и кротко, контузен на скамейката :> но дори и като голмайстора на испанците не игра, Торес игра кат за 3ма ... :>
за немция определено не бях, (а и с тва... некво унизително 0:1 :>), но мноооооооого ме е яд само и единствено за BALLACK. тая машина заслужава само и единствено да побеждава. другите са ебати добичетата с тия криви глави, дето имат... и брадясали

Keep space clean, it's not yours.