Битките на СМЕРШ

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Ъъъ само да вмъкна за ЛЕКИА ... мойто момче излез от мода хайде гледам синееш без флот на 30к излез сега съм на 24к да те видим как ще бягаш като мишка.. хайде ето ти кооординатите мии :) 5:250:11 чакам те :crazy_pilot: :crazy_pilot: да те видим колко можеш великия разбирач..
ЕДИТ: ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС МИ СЕ ДОИГРАВА ДА ВИ МАЧКАМ....
Последна промяна от Crashedd на нед юни 14, 2009 4:48 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Моето момче, откакто съществува Robbers ти едва ли си чувал за Булфлийт. Ставаш за смях. Нито си забавен с глуповатите си изказвания, нито пък си някомо интересен и нужен. За кого се мислиш?! Като не ти е приятно престани да спамиш и си играй играта. Забавлявай се и спри да се правиш на всеможещ ... не става дума за флот, битки или доказване. Говорим за чисто човешко отношение - нито ни познаваш, нито знаеш кой що за човек е, за да убиждаш. Ако това ти доставя удоволствие - ок - ама си иди на село и псувай там наред и на воля. Ти за "феър плей" чувал ли си?! ... Това е една игра ... къде си се засилил да даваш генерални оценки кой какъв бил. Погледни първо в своята паничка и после гледай в тая на съседа.... защото винаги това, което очевидно е по-добро от теб е трън в очите ти...
Хайде със здраве ... и нека си доиграем рунда като хората ... Играта е място където предимно се създават контакти и добри приятелства и познанства, а не място за сипане на обиди.... и търсене на врагове. Ако имаш много енергия за хабене - ми излез на вън. Потичай малко. Иди на боксов мач и се наслаждавай на вулгаризъм. Иди на футболното игрище и псувай на воля .... но тук се дръж като мъж! .....

HanSolo
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jun 14 2009, 15:26) Ъъъ само да вмъкна за ЛЕКИА ... мойто момче излез от мода хайде гледам синееш без флот на 30к излез сега съм на 24к да те видим как ще бягаш като мишка.. хайде ето ти кооординатите мии :) 5:250:11 чакам те :crazy_pilot: :crazy_pilot: да те видим колко можеш великия разбирач..
ЕДИТ: ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС МИ СЕ ДОИГРАВА ДА ВИ МАЧКАМ....

Апак колкото до теб Црашедд чакох те 2 месеца да направиш твоите 10 броя от твоите кораба спомняш ли си ? Просто namen ми се доигра да те чакам.Колко още искате да ви правя на смешен?!?Престанете настина вече ставаш за смях.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Jun 14 2009, 18:49) Апак колкото до теб Црашедд чакох те 2 месеца да направиш твоите 10 броя от твоите кораба спомняш ли си ? Просто namen ми се доигра да те чакам.Колко още искате да ви правя на смешен?!?Престанете настина вече ставаш за смях.
ъъъ и%D
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Jun 14 2009, 18:49) Апак колкото до теб Црашедд чакох те 2 месеца да направиш твоите 10 броя от твоите кораба спомняш ли си ? Просто namen ми се доигра да те чакам.Колко още искате да ви правя на смешен?!?Престанете настина вече ставаш за смях.
ъъъ извини ме ама мен да си ме касирал хахах ставаш смешен мен тоя рунд само 1 човек ми удари флот ии това беше qly 1:1 е резултата между мен и него ии причината да ме удари беше че ми спря нета ...
относно до тебе казах ти чакам те :) ии координати ти дадох ела да те видим
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Някои разбирачи пак започнаха с повелителния тон и епитетите. Това вече се оформя като стил.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Dimorese написа:QUOTE (Dimorese @ Jun 14 2009, 20:57) Някои разбирачи пак започнаха с повелителния тон и епитетите. Това вече се оформя като стил.
така е , как беше ....момата отнесе: момите, змея, зеленчука......... та направо ..........синьо царство
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 14 2009, 20:54) така е , как беше ....момата отнесе: момите, змея, зеленчука......... та направо ..........синьо царство
дет се вика синио е небето хайде на моретоо :) :)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Гладна кокошка просо сънува.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Кой тоя "Лекия" или "Тежкия" ли се прави на велик айде избяга от втора па
отиде във спийда да се величаеш - всички те знаят какъв си сийтър и мултак
така че стига се надува щото току виж някой ти изпуснал въздуха,
въздухар такъв. :lol: :lol: :lol: :lol:
Според мен оранжевото много ти отива :a016: :P
Последна промяна от Newromancer на пон юни 15, 2009 7:47 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”