Евро 2008

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Jun 25 2008, 22:46) Германия винаги е играла безобразно срещу отбори, които не звучат гръмко.
Баси, да ти ка'ем честно, колкот пъти гледаме е т'ва http://www.youtube.com/watch?v=NPUWoRflmNo - всеки следващ път все по-яко изглежда :D.
Keep space clean, it's not yours.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Немция би, да :) Е, турчолята са до тук, но Немция ще пие водка на финала :a013:
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

тия немци много летни отзаде бре. то няма никва защита, ужас са. кой ги пусна до тук незнам, а нападението леман на балак, балак на шваинии, швайнии един сватбарски шут и ако мине , ако не пак същото . олееее супер смешна игра - немски футбол - смях смях и пак смях. тея не заслужават дори да са топ 4. , ама често в футбола е таказа съжаление! :(
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jun 25 2008, 22:57) Баси, да ти ка'ем честно, колкот пъти гледаме е т'ва http://www.youtube.com/watch?v=NPUWoRflmNo - всеки следващ път все по-яко изглежда :D.
http://www.youtube.com/watch?v=VVoWJzySvho&NR=1

това мен ме кефи повече :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jun 25 2008, 23:50) http://www.youtube.com/watch?v=VVoWJzySvho&NR=1

това мен ме кефи повече :)
Е тоя мач е по-красив. Ако при другия е било голяма доза късмет (е ся.. гола на Лечков, особено както я удари с централната горна част на главата си, чисто късметлийски изобщо изхвърча напред :>), то при тоя си е било чисто надиграване и впрочем мисля, че точно от тоя мач нататък, немците много ни уважаваха после... Поне в това отношение са супер те. А не кат португалец като падне и да тръгне да псу'а и да се рита кат' селянин... :>
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

както ви казах германия европейски , а защо и не световен , а относно мача да им сера в устата на тейа от диема ако и на финала ще е тека за какво въобще гледаме
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

:lol: Дали па не изтървахме най-инфарктния мач....
От това европейско съм напред с около 200-300 лв. ....щото не съм заложил и стотинка :a013:

Испания - Русия

Този мач ако завърши двойка, ще се оправдае напълно поговорката -Де го чукаш, де се пука....
Факторите в полза на двойката са много. Спортно-технически - испанците са уморени, руснаците с малки изключения започват първенството си и са в топ-кондиция. От гледна точка на историята, сиреч традицията, испанците не могат и не могат да направят нищо на големите форуми. Не, че руснаците са с кой знае какви успехи, но там присъства фактора - Мать Родина. Като им зазвучи в ушите на братушките "Вставай страна огромная" и става страшно....това няма как да стане с испанския фермер(щото те тия испанците са си чиста проба селяни).
Та така.....двойка :)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jun 26 2008, 04:53) :lol: Дали па не изтървахме най-инфарктния мач....
От това европейско съм напред с около 200-300 лв. ....щото не съм заложил и стотинка :a013:

Испания - Русия

Този мач ако завърши двойка, ще се оправдае напълно поговорката -Де го чукаш, де се пука....
Факторите в полза на двойката са много. Спортно-технически - испанците са уморени, руснаците с малки изключения започват първенството си и са в топ-кондиция. От гледна точка на историята, сиреч традицията, испанците не могат и не могат да направят нищо на големите форуми. Не, че руснаците са с кой знае какви успехи, но там присъства фактора - Мать Родина. Като им зазвучи в ушите на братушките "Вставай страна огромная" и става страшно....това няма как да стане с испанския фермер(щото те тия испанците са си чиста проба селяни).
Та така.....двойка :)
А фактора Абрамович, Путин и парите на останалите руски олигарси.......
Някой има ли си идея за възможностите на този фактор ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

е днес е другия полуфинал-1 от Отборите с класни играчи а именно:Испания срещу НЕВЕРОЯТНИТЕ изяви на футболистите на русия,който се представят просто....без думи до сега.
Айде аз съм за финале Русия:Германия.
но....РУСИЯ ШАМПИОН!
Отговори

Върни се в “Off Topic”