Спийд спам - рунд 20 ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

Аз съм сънчо ида от тавана
да ви кажа ........... маааамаааа!!! :a050:

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

раздела си го има, казва се трибуна, взимаш си флота и размазваш физиономията на този който те дразни и постваш битката и слагаш хапливо съчинение отдолу. Е няма да има псувни, но може да се заяждаш колкото ти е кеф., много повече ще се засегнат повечето хора от подобно нещо, отколкото 2-3 откривенни обиди в тема която никой не чете
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 12:54 pm
Контакти:

Мнение от dedek »

абе човек да неизлезе да изпие една бира вие успамихте темата :) freeico мерси за амнистията че ми беше много тъпо да немога да пусна и едно спамче :) :)
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

freeico написа:Цитат(freeico @ Mar 25 2010, 13:46) раздела си го има, казва се трибуна, взимаш си флота и размазваш физиономията на този който те дразни и постваш битката и слагаш хапливо съчинение отдолу. Е няма да има псувни, но може да се заяждаш колкото ти е кеф., много повече ще се засегнат повечето хора от подобно нещо, отколкото 2-3 откривенни обиди в тема която никой не чете

аз не гледам как да ги засегна ..... виждам моето плаване в необятната простотия като изкуство...... много ги обичам да творя
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death4azis »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 15:22) аз не гледам как да ги засегна ..... виждам моето плаване в необятната простотия като изкуство...... много ги обичам да творя
И ти се удава-смятам че не само аз те чета с интерес ;)

Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

death4azis написа:Цитат(death4azis @ Mar 25 2010, 14:24) И ти се удава-смятам че не само аз те чета с интерес ;)
хах ем да понякога на другата сутрин и аз чета с голям интерес какво съм написал :lol: :lol: :lol: но има и доста други класни "простаци" като мен в положителния смисъл на думата - помня едно време и MaTaDoR и federaciq вземаха по голямо участие ся нещо май само аз простея публично :P
Последна промяна от TARATORcho на чет мар 25, 2010 2:39 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 15:33) хах ем да понякога на другата сутрин и аз чета с голям интерес какво съм написал :lol: :lol: :lol: но има и доста други класни "простаци" като мен в положителния смисъл на думата - помня едно време и MaTaDoR и federaciq вземаха по голямо участие ся нещо май само аз простея публично :P
мани аз един месец бях затапен а колко мултита във форума ми блокнаха през това време не е истина :dizzy:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Overdawn
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 25, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от Overdawn »

феди ти не знаеш как да мултееш :)
fuck off !
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death4azis »

Overdawn написа:Цитат(Overdawn @ Mar 25 2010, 16:19) феди ти не знаеш как да мултееш :)

Бе той знае,ами по мъдрите слова го разкриваха :b095:

Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 14:33) хах ем да понякога на другата сутрин и аз чета с голям интерес какво съм написал :lol: :lol: :lol: но има и доста други класни "простаци" като мен в положителния смисъл на думата - помня едно време и MaTaDoR и federaciq вземаха по голямо участие ся нещо май само аз простея публично :P
Мързи ме да пиша ама вече почвам,че да не си сам :D
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”