милите сладури-сладурани още сте тук--:) пенсии ще вземете да искатеRoYaL написа:Нали искат промени хората?
Аз не разбирам... един път искат промени, а другия път - "ааа, що барате играта, то ние така сме свикнали".
Смисъл... хем не може да свикнат да играят по различен начин, хем искат промени?
Няма ли някакъв парадокс в случая?
Само подобрихте играта...
- semo
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 29, 2009 4:38 pm
- Контакти:
Re: Само подобрихте играта...
- choko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
- Контакти:
Re: Само подобрихте играта...
ох.. Реално погледнато, банката за трансфер никога не съм я ползвал. Но това не е нещото,което исках да изкоментирам. Значи, този дето си изтърка клавиатурата не знам си колко пъти за намялването на часовете.... Ами ... последният рунд си имах работа с някакви чужденци във вселената и хората накратко ми казаха, да интересна игра, ама имам семейство, това е абсурдно (АБСУРДНО) ангажиращо, ако искаш да си конкурентно способен. Така, това не са мои думи, ами думите на нов играч, който този рунд го няма и само за да вметна, за да не пропусна още по-важното след тези му думи, " за това, ще си играя някоя от другите игрички от другия рунд".
Разбирам, че 100% има много хора, които няма да се съгласят по какъвто и да било начин, но евентуалното намаляване на часовете.. наистина би помогнало в много посоки, (копачите ще си губят ресурса, което би принудило по-бойно ориентирани акаунти,което е повече удоволствие за всички).
Приятно четене и дано успеем заедно да възродим играта
Разбирам, че 100% има много хора, които няма да се съгласят по какъвто и да било начин, но евентуалното намаляване на часовете.. наистина би помогнало в много посоки, (копачите ще си губят ресурса, което би принудило по-бойно ориентирани акаунти,което е повече удоволствие за всички).
Приятно четене и дано успеем заедно да възродим играта