Newromancer написа:Аз също съм на мнение че ограничението на банката, не е в интерес на играчите. Или ако е в интерес като замисъл, то изпълнението не беше добро - визирам вселена Хардкор. Какво се получи там, давам пример - където имаше и още има такова ограничение, видя се че при липсата на търговци във вселената, този замисъл изпушва отвсякъде тъй като ресурса ти става неспасяем при атака на празна планета.А съгласете се с мен не мога да кисна по цял ден на компа за да го пазя, а не обичам да ме крадат. При липса на кораби в търговския и при враг в една система с теб какво на практика се получава:
1.Пускнал си сейв и ресурса ти се трупа на планетата.
2.Имаш си комшия в системата който хвърля поглед и на твоя рес и понеже кокошката е чужда е и по-апетитна.
3.Пуска ти атака - праща ти смс - и ти влизаш да видиш кой е нахалника.Но понеже флота ти лети, и не можеш да прехвърлиш реса спасявайки го на друга планета през банката, и липсват кораби в търговския, какво правим?? Ми пускаме нещо да се строи то е ясно или проучване или кораби, защита или сгради.Всички са наясно че в един прекрасен момент на по-високи точки сгради и проучвания нама да могат да се пускат по простата причина че стават скъпички и натрупания рес няма как да стигне.Какво остава - да видим: 1.да пуснем кораби - пускаме ги да се правят да кажем 30 кръста или по 5 от няколко вида корабчета -нападателя вижда че реса го няма и че си дигнал точки - какво му остава, пуска шпионаж веднага с терекове (които след по-задълбочен от мен анализ се оказаха поредната натоварваща играча с безсмислено циклене на компа измишльотина), вижда ти корабчетата, и пуска атака с теркове да ги разбие, и какво следва - спираш корабите, които се строят губейки вече 50% от ресурса вложен в тях и 2.пускаш защита - единственото възможно решение - но за какво ти е тя, тук също не сме наясно за какъв чеп ми е тая защита но няма как реса трябва да се спасява, и после какво следва или си рециклираш защитата, получавайки вече 50% от останалите 50% или пак трябва да дебнеш и циклиш на компа за да я чакаш да стане и да я пуснеш в тръговския, току - виж някой заблуден ахмак ти я купил, но последната защита която пуснах да се продава във вселена хардкор така и не се продаде до края на играта ми, това е моето виждане - играта се нуждае от изцяло нова концепция според мен, а не само намаляване на часовете за игра, това е само временно и моментно решение.
Коко , пак говорим за мяткания на рес и тнн. А мисълта ми за лимит на банката, е в това ,че примирено отивам пълна си картата със пари копувам 10000 20000 нанки дигам 18 спай за 1 месец пускам смс.-а и после лайв .може и тогава да влизам на високосна година веднъж .
За мяткането на рес при лимит да има кво пречи ,на няколко пъти да мяткаш а не на веднъж . аз доста пъти със 100 нанки съм мяткал милиони рес .