Предстоящ нов рунд (17) вселена 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Re: Предстоящ нов рунд (17) вселена 2

Мнение от Mo`Money »

Newromancer написа:Аз също съм на мнение че ограничението на банката, не е в интерес на играчите. Или ако е в интерес като замисъл, то изпълнението не беше добро - визирам вселена Хардкор. Какво се получи там, давам пример - където имаше и още има такова ограничение, видя се че при липсата на търговци във вселената, този замисъл изпушва отвсякъде тъй като ресурса ти става неспасяем при атака на празна планета.А съгласете се с мен не мога да кисна по цял ден на компа за да го пазя, а не обичам да ме крадат. При липса на кораби в търговския и при враг в една система с теб какво на практика се получава:
1.Пускнал си сейв и ресурса ти се трупа на планетата.
2.Имаш си комшия в системата който хвърля поглед и на твоя рес и понеже кокошката е чужда е и по-апетитна.
3.Пуска ти атака - праща ти смс - и ти влизаш да видиш кой е нахалника.Но понеже флота ти лети, и не можеш да прехвърлиш реса спасявайки го на друга планета през банката, и липсват кораби в търговския, какво правим?? Ми пускаме нещо да се строи то е ясно или проучване или кораби, защита или сгради.Всички са наясно че в един прекрасен момент на по-високи точки сгради и проучвания нама да могат да се пускат по простата причина че стават скъпички и натрупания рес няма как да стигне.Какво остава - да видим: 1.да пуснем кораби - пускаме ги да се правят да кажем 30 кръста или по 5 от няколко вида корабчета -нападателя вижда че реса го няма и че си дигнал точки - какво му остава, пуска шпионаж веднага с терекове (които след по-задълбочен от мен анализ се оказаха поредната натоварваща играча с безсмислено циклене на компа измишльотина), вижда ти корабчетата, и пуска атака с теркове да ги разбие, и какво следва - спираш корабите, които се строят губейки вече 50% от ресурса вложен в тях и 2.пускаш защита - единственото възможно решение - но за какво ти е тя, тук също не сме наясно за какъв чеп ми е тая защита но няма как реса трябва да се спасява, и после какво следва или си рециклираш защитата, получавайки вече 50% от останалите 50% или пак трябва да дебнеш и циклиш на компа за да я чакаш да стане и да я пуснеш в тръговския, току - виж някой заблуден ахмак ти я купил, но последната защита която пуснах да се продава във вселена хардкор така и не се продаде до края на играта ми, това е моето виждане - играта се нуждае от изцяло нова концепция според мен, а не само намаляване на часовете за игра, това е само временно и моментно решение.

Коко , пак говорим за мяткания на рес и тнн. А мисълта ми за лимит на банката, е в това ,че примирено отивам пълна си картата със пари копувам 10000 20000 нанки дигам 18 спай за 1 месец пускам смс.-а и после лайв .може и тогава да влизам на високосна година веднъж .
За мяткането на рес при лимит да има кво пречи ,на няколко пъти да мяткаш а не на веднъж . аз доста пъти със 100 нанки съм мяткал милиони рес .
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Съжелявам Петре но отново не съм съгласен с такова ограничение.
Хората са казали имаш крава пиеш мляко, нямаш ....не пиеш.
И тук в играта е така има хора готови да вложат доста парици в нея и е съвсем нормално такива хора, да са по-напред в играта от мен и теб, който сме дали по 20-40 лв. за целия рунд. Такива хора не трябва според мен да получават ограничения от играта. 99% от браузърните игри са така устроени, който си плаща, той поръчва музиката.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Newromancer написа:Съжелявам Петре но отново не съм съгласен с такова ограничение.
Хората са казали имаш крава пиеш мляко, нямаш ....не пиеш.
И тук в играта е така има хора готови да вложат доста парици в нея и е съвсем нормално такива хора, да са по-напред в играта от мен и теб, който сме дали по 20-40 лв. за целия рунд. Такива хора не трябва според мен да получават ограничения от играта. 99% от браузърните игри са така устроени, който си плаща, той поръчва музиката.

Коко , със цялото ми уважение към теб според мен , само до някъде си пра,Прав си със това ,че играта е за да се печелят пари , повече екстри махвания на лимит и тнн.. Но обаче има едно голямо Но. Преди време когато бяхме млади ех спомени,спомени нямаше тогава банки екстри и тнн, тогава не беше ли рунда интересен, нямаше ли повече хора, от колкото сега . точно със това мое мнение не се опитвам да открия топлата вода,със връщането повечето играчи . мисълта ми е следната . Искам играта да стане равна за всички , за тези със повечето пари и време със останалите . :a013:
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Хахаха Петре ти пак комунизъм ли ще строиш бря :a066:
Това никъде по света го няма, няма как да стане и тук, какъв стимул тогава ще има
харата да си влагат парите в играта след като всички ще бъдем равни Петре :k015:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ще има ли във 2-ра нов рунд ?

едит:Невро, мисълта ми бе следната.,ясно е ,че който има пари поръчва музиката. Само ,че тази музика на 5-6 човека ли да свири, сиреч.Когато човек има пари и време, ще иска да кисни пред компа 24 часа и да цъка през 1-2м клавиатурата за да гледа цивричките пред екрана да хвърля пари за нано и сиитари. докато има хора със по малко време и пари,ще трябва да се задоволява със итата и със астрополациите. .Нали гледаме да направим кълбалак в играта, да ти ще хвърляш пари, защо когато останат 10 човека в играта ще го правиш ли пак
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Да, ще има нов рунд.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Здравейте приятели ...
рунд във втора ще има...
до сега четох какво се е обсъжда като идеи, и някой неща ги намирам за интересни , други за малко приложими, с оглед на скъсеното време за промени и т.н.
ще опитам да обобщим нещата до момента и ще ви предложим правилата за следващия рунд във втора вселена най-късно във понеделник вечерта .

Благодаря за вниманието !

CORWIN
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

здр. на всички

мите предложения са малко по различни

1:- да се махнат всякакви ограничения за часове.
2:- сиитинга да стане позволен ( но сиитъра да бъде ограничен във възможностите за опериране в чуждия ак. )
за пример давам немексия където въпросната опция е доста добре отработена във времето.
3: коефициента за атаки да стане двоен ( по боини и по ресурсни точки )
по този начин ще може ак. на 50к ресурсни да атакува в реалния му ресурсен коефициент...
в същото време ако е боец и има още 50к б.т. примерно ще могат да го атакуват ак. на по 200к
за пример пак може да се погледне немексия където системата работи безотказно и е едно от малкото неща които не са променяни от самото начало.
4:- цената на дините наистина трябва да се вдигне драстично ... в момента положението със звездите е меко казано изтървано.
5:- да се увеличат ваканциите ( като след 5-тата цената да стане солена т.е. тази опция ще се ползва само когато е краино наложително и ще си плащаме за лукса )
6:- протекцията да може да бъде спирана срещу съответното заплащане ( което трябва да бъде равно или двоино на цената на пускане )
7:- имам още няколко идеи ама да видиме първо тея как ще се приемат :)
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

Mo`Money написа:Ще има ли във 2-ра нов рунд ?

едит:Невро, мисълта ми бе следната.,ясно е ,че който има пари поръчва музиката. Само ,че тази музика на 5-6 човека ли да свири, сиреч.Когато човек има пари и време, ще иска да кисни пред компа 24 часа и да цъка през 1-2м клавиатурата за да гледа цивричките пред екрана да хвърля пари за нано и сиитари. докато има хора със по малко време и пари,ще трябва да се задоволява със итата и със астрополациите. .Нали гледаме да направим кълбалак в играта, да ти ще хвърляш пари, защо когато останат 10 човека в играта ще го правиш ли пак

хората като теб винаги са ми били много интересни ..
не всичко в тая игра опира до пари или до висене пред монитора ...
по скоро мисля че всичко е въпрос на организация..
хората одавна са измислили лаптопи ..телефони .. и а вече и таблети
всчко едно то тези устроиства ти позволява да си мобилен и да се забавляваш по всяко време и навсякъде ...
одавна вече на нормалните хора не им се налага да стоят в тъмна и опушена стая по 20-часа на ден... за да четата тъпотиите на "симпатяги" като теб
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

1:- да се махнат всякакви ограничения за часове.
2:- сиитинга да стане позволен ( но сиитъра да бъде ограничен във възможностите за опериране в чуждия ак. )
за пример давам немексия където въпросната опция е доста добре отработена във времето.
3: коефициента за атаки да стане двоен ( по боини и по ресурсни точки )
по този начин ще може ак. на 50к ресурсни да атакува в реалния му ресурсен коефициент...
в същото време ако е боец и има още 50к б.т. примерно ще могат да го атакуват ак. на по 200к
за пример пак може да се погледне немексия където системата работи безотказно и е едно от малкото неща които не са променяни от самото начало.

Тука съм много съгласен с Юда, това ще изчисти доста недоразумения и ще свали много нервно напрежение в играта, което мисля не е необходимо, когато става дума за игра :)

А Рояле, избий си детските комплекси един път завинаги и кажи един път нещо положително, без да с заяждаш безмислено....
Отговори

Върни се в “Off Topic”