Защити
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Re: Защити
Ако искате да съсипете защитниците, с този кораб мисля че ще е края. Или поне края на защитниците в по високите точки, защото в ниските става и без подържащ флот.
По добре кораб-хибрид демек кораб който като кацне на планетата да се трансформира в защита след това може да се преструктурира на кораб който във въздуха да е слаб срещу бойна флота и силен срещу защита. Така ще накарате защитниците да се млатят. Специално проучване да отключва трансформацията на кораба, както и всяко трансформиране да струва ресурс.
По добре кораб-хибрид демек кораб който като кацне на планетата да се трансформира в защита след това може да се преструктурира на кораб който във въздуха да е слаб срещу бойна флота и силен срещу защита. Така ще накарате защитниците да се млатят. Специално проучване да отключва трансформацията на кораба, както и всяко трансформиране да струва ресурс.
Мда,голям край при положение че всеки рунд защитниците си броят на пръстите на едната ми ръка. Но просто си говорим,никой не се е засилил да прави такъв кораб. Бъдещите защитници да спят спокойно. Ще опитаме дори по предложение на играч,да направим така че специалностите за ускорен строеж на кораби, да влияят и върху защитата.Така ще може да си строите разни стационарни установки и да си въртите необезпокоявано мухабет докато си копаете кротко. Като в пенсионерски клуб. Ама щом това радва...
Още преди 4 рунда многото защитниците свършиха. На много хора им изглежда просто да си защитник, но според мен си иска същото майсторство както биткаджиите. Защитата иска търпение и много ясна стратегия, а в играта останахме дъртаци, дето не кълват на бастун и риби, които хващаш направо с тигана. И заради това е цяло чудо, че този рунд има двама защитника.
P.S. направо си е задължително бонуса Конструктор да влияе на защитата - просто няма логика да е по друг начин.
И строежа на защита си е доста екшън, особено в началото, когато всеки горд собственик на 50 полевака иска да ти става съсед. После хиените ги изяждат или ти решаваш да се заемеш със сърбежа и става приятно и по-спокойно...
P.S. направо си е задължително бонуса Конструктор да влияе на защитата - просто няма логика да е по друг начин.
И строежа на защита си е доста екшън, особено в началото, когато всеки горд собственик на 50 полевака иска да ти става съсед. После хиените ги изяждат или ти решаваш да се заемеш със сърбежа и става приятно и по-спокойно...
По-добре нищо, но качествено!
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Диос радва защито като се прибера в къщи знам че имам да пускам плазми, щитове, да си пренеса ресурса от колонията и междувременно си лафя със стари приятели от играта. Да, носи ми някакво удоволствие. Лети ми се но ако започна пак вече ще ме изгонят от вкъщи гаранция.
Xstasy, този рунд мисля че само ти си защитника, или поне сериозния.
Xstasy, този рунд мисля че само ти си защитника, или поне сериозния.
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Проблем е също това че дъщеря ми е още малка и не може да ме сийтва. Като порастне ще видим таз работа с летенето дали става все още 
Хахахахха, да ти е жива и здрава дъщеричката!krasivia написа:Проблем е също това че дъщеря ми е още малка и не може да ме сийтва. Като порастне ще видим таз работа с летенето дали става все още
Като стане на 18 имаш право да я ползваш за сийт - до тогава я дръж далеч от тези вредни навици
По-добре нищо, но качествено!
добре де... ае вселена само със защита, пиратски и след определен коеф. (примерно да требат и БТ) мое да праиш бомбери.
естественно транси и рецки има. мое и неква съюзна планета дето да дава бомбери и скаути (както беше в началото) абе пак скъсах лентата
естественно транси и рецки има. мое и неква съюзна планета дето да дава бомбери и скаути (както беше в началото) абе пак скъсах лентата
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Може да я кръстим пенсионерската вселена :-)
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
отчайващо е положението когато си зависим към играта, щом и идей за пенсионерска вселена измислихте 
имаш да черпиш неколко бири поне че ти запазих името.хит.беге 
и да знаеш че пред винкело сички са равни!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=457-Y8GYVtg
и да знаеш че пред винкело сички са равни!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=457-Y8GYVtg