Предложения за промени

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Re: Предложения за промени

Мнение от stan4o »

stan4o написа: --------
2. мулти акаунтинг-а да е разрешен. За кво са нови играчи като може всеки да направи по 2-3 акаунта и веселената ще се напълни :) толкова акунти трудно се гледат все ще има жертви. Другия плюс на връщане на мулти акаунтинга е, че ще намалее сийтинга, представаш ли си.. имаш 3 акаунта и да трябва да гледаш на и на Миланов 7-те :)
--------
това как ви се струва като обсновка?

П.П. аз няма да си направя мултита, но с удоволствие ще трепя мултитата :)

Л.С. Димо? ае на яа. Сопот? утре тръгаме :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Dimorese написа: Ще помоля роялев да си гледа пътя по който е поел, а не да дава идеи за либерализиране, разбирайте официално разрешаване на всичко което сме смятали и смятаме за нечестна игра.

Останете си със здраве!
Както казах - не смятам за необходимо да давам доводи. Гледам си пътя и точно вървейки по него съм стигнал до заключението да го спомена това за либерализиране. Явно някъде, някога, се оказва печелившо. Не и тук... Със здраве и ти.
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Кой си ти, че да се правиш на велик и освен това да даваш тъпи идеи за либерализаци?. Това, че си от много години в играта не ти дава право да се смяташ за нещо повече от другите и след като вече не ти харесва - прав ти път, знаеш къде е изхода. Голям философ се извъди ... айде със здраве.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Maverick написа:Кой си ти, че да се правиш на велик и освен това да даваш тъпи идеи за либерализаци?. Това, че си от много години в играта не ти дава право да се смяташ за нещо повече от другите и след като вече не ти харесва - прав ти път, знаеш къде е изхода. Голям философ се извъди ... айде със здраве.
Ми примерно съм видял повече от колкото си мислиш, за да давам тези идеи, значи имам основание. А кой беше ти, че да ми казваш аз какво да правя? Аз САМ решавам дали да се махна, не ми е нужен съвета ти. Мерси все пак, със здраве.
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Аз съм онзи с двата коня дето върви пеш и вика "дий" и за разлика от теб се обосновавам като давам някакво предложение, особенно ако имам самочувствието, че съм видял много в играта.

П.П. И не ти казвам какво да правиш, а просто си изказвам мнението и впечатленито от постовете на един ветеран.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аз не искам да давам предложение, бре, я ме прочети внимателно. Казах, че това е напълно безсмислено. Когато съм давал предложения - съм ги обосновавал до последния детайл.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Я не се дърлете. Момчето ме разбра правилно!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

No hard feelings:)
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

мхм.. и всяка такава тема ще завършва по един и същи начин винаги ли ? роял ще плюе, ще обезнадеждава и ще филосостфа. администрацията ще обеснява,че такова е положението и всичко ще свършва ? ако ще е така то по - добре найстина да се спре играта и агонията да приключи : )
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Всеки си има мнение. Аз също си имам свое такова. Това, че пускате все повече и повече такива теми не означава, че ще си променя мнението, нито че някого другиго ще промени своето. Явно сте объркали мегдана. Само при малките деца се получава като тропат настоятелно с крак да им се удисва. Тук и 500 теми да постнете положението няма да се промени, защото количеството теми не променя хорското мнение.
Отговори

Върни се в “Off Topic”