Може да не съм добър играч и не съм се дъхал никога ама ся щом оная отрепка се заяжда и аз ще се заяждам!!!
А ти наркоманче , шмъркай си там и си мълчи.Ок ли?
[M.Kombat] vs. [Unforgiven]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
TaINia* написа:Цитат(TaINia* @ Apr 10 2010, 19:23) И отновно поздравления за Асен![]()
![]()
Е CODE"МУХЪЛ" когато играя защо и гък не чувам от вас мълчите като мишки .. Видях ви колко сте добри защо да играя като няма интрига .....Вие сте силни само в форума в играта не знаете къде се намирате![]()
![]()
![]()
Първо се научи да четеш ..Но и да се научиш няма да разбереш защо обижда .. кой обижда, за какво го обижда и защо ..
![]()
![]()
![]()
стига.........
ХАХА ето още 1 типаж който мноуу е силен ама само на думи . . и е 100 % като падналия съюзник ще го набият и ще почне псува админите "който са му виновни"
такива типажи сте ми толкова ясни !
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Цялата им работа е такаваCrashedd написа:Цитат(Crashedd @ Apr 10 2010, 20:55) ХАХА ето още 1 типаж който мноуу е силен ама само на думи . . и е 100 % като падналия съюзник ще го набият и ще почне псува админите "който са му виновни"
такива типажи сте ми толкова ясни !
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
- UrieL
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 11, 2010 3:56 pm
- Контакти:
Добра акция браво на момчетата и все така да продължават да ни радват.
За защитника наспал се пича позабавлявал се е и това е ако продължава да играе , бързо възстановяване му пожелавам.
А за спаменето и псуването не му е тук мястото .
За защитника наспал се пича позабавлявал се е и това е ако продължава да играе , бързо възстановяване му пожелавам.
А за спаменето и псуването не му е тук мястото .
[b][u][color=#FF0000]Преди да ми отговориш първо се замисли дали можеш да говориш :?[/b][/u][/color]
[img]file:///C:/Users/In%20The%20Sky/Desktop/logobulf.gif[/img]
[img]file:///C:/Users/In%20The%20Sky/Desktop/logobulf.gif[/img]