TARATORcho написа:QUOTE (TARATORcho @ Feb 8 2010, 02:28) ...проблема е че лост си заслужи да го смятам за такъв...
Вземи верно спри да си пълниш устата с боклуци..спри с тия треви и гъби и хапове, щото много ти замъгляват акъла. Лост с нищо не ти е виновен, че си пълна скръб. Лост се опита да ти обясни човешки за случилото се, ти се нахвърляш като гладен циганин на джанково дърво. Каквито и епитети там да използваш по мой адрес, нямаш никакъв шанс да ме обидиш, твърде смешен си ми. А и още нещо. Това тук е форум. Тук хората с малко по-богат речник от твоя успяват да спечелят "битката". На теб съзнанието ти се върти около 3 едни и същи думи и ако случайно ти потрябва четвърта се допитваш до великия Въркулак.
Явно направих грешка, когато исках да оправя недоразумението в началото на рунда, а то какво стана? Попаднах на още по-голям смотаняк. Жалко за теб. Аз не бях ти казал нито една лоша дума нито директно, нито пред някой друг... Прави си сметка. Велик си като игнорираш. Велик си с лафа "У лево". Толкова си велик, че след всяко твое изказване половината форум седи пред монитора и пляска с ръце.
Ходи си сърбай попарата, обитак. Носове ще чупи. Изтрезней, моля те. Заплашвай краставиците в чинията с таратора пред теб...и после си изчисти бялото от устата. Няма да се занимавам с тебе повече. :X
...a ritual disgrace..Marrakech adventure..