tgg78 написа:QUOTE (tgg78 @ Feb 9 2010, 07:25) ами ти какво искаш да каже.ще се класираме със сигурност това ли да каже
ДА! Пак казвам - излезнеш ли като обречен, значи си обречен. Излезнеш ли с мислълта че ще загубиш, значи вече си загубил! Факт!
tgg78 написа:QUOTE (tgg78 @ Feb 9 2010, 07:25) ами няма да го каже защото вижда с какъв състав разполага.
Кое не ти харесва на съставът? Да, има пропуски някъде, но като цяло е далеч по-добре и от този на Швейцария, и от този на Черна гора, и от този на Уелс! Обори ме...
tgg78 написа:QUOTE (tgg78 @ Feb 9 2010, 07:25) нека някой да ми припомни един важвн и решителен гол да е вкарал във всичките си клубове и в националния че аз не помня да има такива.
Или страдаш от алцхаймер, или са ти прекалено силни наркотиците... а може и просто да не му следиш кариерата...
tgg78 написа:QUOTE (tgg78 @ Feb 9 2010, 07:25) и приятелю във футбола не става само с надъхване трябват и качества а такива ние нямаме.
Кой по-точно няма качества? Бербатов?!? Мартин или Стилян? Манолев... Благо Георгиев...? ОК, със защитата имаме проблеми, но такива изказвания са доста крайни и далеч от истината...
tgg78 написа:QUOTE (tgg78 @ Feb 9 2010, 07:25) вярно с надъхване и себераздаване може да се постигне някой инцидентен успех като цска в Москва примерно но после в групите се видя истинското състояние на червените и те записаха 5 загуби и 1 равен срещу резервите на Фулъм и Рома и титулярите на Базел и заеха престижното 48 мо място в Лига Европа(от 48 отбора).
Това, в името на добрия тон, и поради факта, че не ми се влиза в излишни спорове на тази тема, ще го оставя без коментар

Но пък виж волейболният ЦСКА - колко народ се изсипа да казва как 1/2 от отбора са приключили мнооого отдавна със спорта, и как останалата част от отбора са просто бездарници + една чернилка, която може само да забива... Колко народ се изсипа да казва, че тия бездарници са постигнали само "някой инцидентен успех", пък накрая какво стана? Оказа се, че бездарниците постигнаха инцидентния успех да преминат груповата фаза на ШЛ.... И то излезнаха от една от най-тежките групи...