Нем, админа няма да налага никакво мнение. Както се вижда, тоя к....т е гласувал с един единствен гласStarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Dec 15 2009, 12:18) ДА , това са си празници и нетрябва да се карат хората да зомбират , като гледам админа какво е писал , атт ще има ....ще си наложи мнението ,азмодове и протекции си имам ,но би било добре да може човек да влезе наспокойствие и да си каже 5 приказки със съотборниците си ,без да мисли за играта толкова , то и рунда най-добре да спре преди празниците.
Атаки по празниците?
-
charovna
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
Гласувам с твърдо "Да" да се спрат атаките по празниците .. поне в периода 24-26 и 31-01, че може и някои друг ден в бонус да ни отпуснат
Кой ще е тоя ненормалник къде ще цикли на компа при положение, че за някои семеиства това е може би единствената възможност да се събере цялата рода в един и същи момент на едно и също място .. да се видят млади и стари, да обменят опит, да обсъдят как е минала годината .. време е за равносметки бе хора! Какво ви става?
и както други колеги вече споменаха .. ако цял рунд не сте дръпнали, то едва ли с няколко дена копане ще наваксате
така че стягайте се за финалния спринт и по празниците релакс. Това е моят съвет. Айде със здраве .. 
- Kashmir
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
- Контакти:
Не мисля, че изобщо има смисъл да се обсъжда тази тема. Отдавна в България се забрави що е почит към семейство, празници...да не изброявам. Със спирането на атаките по празниците, зомбясалите типове ще си спомнят принудително, че най-важното нещо е семейството и близките. Като цяло над 85% от играещите няма да са в играта и ми е интересно, кого ще ловят тези, дето са против спирането на атаките. Булфлийт ще е син, или в протекция, ако няма да има спиране на атаките, но както и да е. В Булфлийт е традиция да се почитат тези празници и смятам, че и занапред това ще продължи.
Последна промяна от Kashmir на вт дек 15, 2009 4:02 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]