Първо искам за поздравя Дидо за добрата битка евала брат превари ме, много доходоносна и добра битка , и на Румпежа честито също не всеки ден сеRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 8 2009, 20:34) И миналата третина имахме уговорка с Дидо да не се летим със звезди, и с Мейдъна, да не се летим въобще. Как успяхме да ги запазим, а сега не знам какво сте уговаряли, ама работата е много злеА и не ви ли стана ясно, че неврото дойде при вас, точно за да не го летят със звезди
Както и да е.
Стига дълбаене![]()
случва да те пребие добър играч като GMC.А сега малко разяснения за неразбралите, специално за Рояла който уж всичко знае ама май нищо не знае а само се
прави че знае нещо
1.Отидох в съюз 333 тази третина защото имах покана от лидера на съюза.
2.По-въпроса за летенето с дините - уговорката си я спазихме а вие първи си нарушихте вашата, след зануляването на Тарт от мене Цъф ми литна
с дини без аз да съм го нападал с такива или който и да е от съюза ни.И понеже и предната третина си позволи да го направи без провокация от моя
страна - го оставих без дините му, след което той геройски се изтри - да се свети името му, амин
3.Булата - изтри ми напълно развита планета без да съм му летял на него лично с дини - еми каквото повикало това се обадило преди да му кацне флотата планетата
му беше изтрита и увисна като прани гащи
http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 12-06-7-36
4.Специално за Рояла - Най- хубаво е да летите 5 човека с дини на сам човек на който няма кой да му помогне мойто момче нали, тогава сте много смели и силни а виж
какво стана тази третина когато се събрахме малко сериозни играчи - нещо не ви достига въздух или така ми се струва само а??
5.И Румпи по въпроса за звездите ако исках да те летя тогава сериозно с дини нямаше да ти пратя само тия 10 мойто момче а щяха да бъдат поне 3-4 по 10 и
нямаше да ги върна 30 мин преди удара.
6.Втори член на съюза ви е хванат с рефрешър - според мен това е достатъчен показател колко струват амбициите на някои хора.Лично аз нямам нужда от повече доказателства
а вие ???