[KASIOPEIA]Spectre vs [ANSR]Bubu

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

zahary написа:Цитат(zahary @ Dec 3 2009, 00:53) Не, как да чуя ,то колонизатора си е чист абсорбатор!!!!
хаахахаХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: захари и преди съм го твърдял мноо си прост, показваш в момента на какво ниво са учителите в българия .....
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Браво!Поздравления и за двамата.Много добра битка,пък и тия мегатони..бррр..супер!Анкоре,добре си нагласил нещата.Спектър-адмирации за полета. :)

А за всички подозрителни...как може да е уговорена подобна битка?!Двата съюза се дебнат постоянно и всяка грешка се наказва!
Дори атаката да е пусната когато защитника е бил он...какъв в проблема?Ако някой ме лети така и мога да посрещна какво?Да гледам тъпо и да ми бутнат планетата ли?А що се отнася до това ,че Анкор е държал звездите в близост до полесражението...това показва правилна преценка .Тактически и стратегически мн добре изиграно!Поздравления още веднъж и на двамата! :a055:
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Spectre написа:Първо поздравления за Бубу, че реши да посрещне, за което много се радвам, получи се една фантастична битка...,
Какво да си помисли човек след такова въведение. Добре че е базата защото с такива ваши изказвания не става ясно компоти ли са или компютри.
Потребителски аватар
graka
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 01, 2008 3:00 pm
Контакти:

Мнение от graka »

Поздравления и на двамата....битката е страхотна.... :bravo: :a055:
Един котарак се надрусал с валериан и си върви по улицата... Насреща му - една бабка:
- Пис, маци, пис!
Котаракът се обърнал, поизгледал я, вдигнал си лапата в знак VICTORY и отвърнал:
- PEACE, бабо, PEACE!
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Dec 3 2009, 08:02) Какво да си помисли човек след такова въведение. Добре че е базата защото с такива ваши изказвания не става ясно компоти ли са или компютри.
Момчетата се бият отначалото на третината, не виждам за какви наливания може да става дума, можеш да потърсиш предишни теми с битки между тях отново ....
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

ХАХАХ има доста професори ахахх

пп страхотна битка красота ! :a055:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

slunceto написа:QUOTE (slunceto @ Dec 3 2009, 12:02) Момчетата се бият отначалото на третината, не виждам за какви наливания може да става дума, можеш да потърсиш предишни теми с битки между тях отново ....

слънчо кога стана коминочистач, кога ти почерня гъза.. :lol: :lol:
Последна промяна от DoNaTell0 на чет дек 03, 2009 10:33 am, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 3 2009, 11:29) слънчо кога стана коминочистач, кога ти почерня гъза.. :lol: :lol:
лафчетата са важни
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 3 2009, 12:31) лафчетата са важни
така е..
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ай да не намесваме думички като стратегия и тактика, а :) Защото като гледам изпускаш и думичката "операция". А мисля, че тука си е точно операция.
Поздрави и на 2та :) Добро меле, като за последно :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”