Ти не знаеш къде се намираш май!Кой точно е решил да ме пробва що за боец съм,че не мога да се сетя?И за информация(тука ми и де да те обидя но няма да го направя)и двете ми класирания в топ 5 са ми с лично мои акаунти тъй че не говори абсолютни глупости тука,че някой ще ти повярва на твоите врели-некипели,като не знаеш нищо си мълчи там и не се обяснявай!Също така ще ти кажа че пък никой не ме плаши,както и да се казва летяли са ми и със звезди много пъти,канили са ми са много пъти и са мечтали да ми ударят флотата но никой не успя толкова време,и да знам колко е важен подходящ съюз за да успееш и направих правилния избор когато беше нужно,за да се справя успешно в битката за първото място по бойни точки,без подкрепата на съюзниците ми тогава щеше да ми е много по-трудно в тази борба.За юзърнейма ще ти отговоря така-когато и какъвто юзърнейм мога да ползвам както и всеки друг,и за биенето в гърдите недей да приказваш,посочи някога някъде да съм казал че съм"велик"боец?Вие тука във форума ми слагата това опраделение,разбира се иронично,но аз знам едно постигнал съм нещо в играта и съм доволен от това,независимо дали точно ти ще искаш да кажеш обратното.Което съм постигнал си е мое и не можеш да ми го отнемеш,мрази ме проблема си е твой.Също искам да добавя че бойния акаунт може да бъде и на 30к ,50к,100к....и така нататък и всеки е истински,ти недей повече да обясняваш за това кое било боен акаунт че май не разбираш.Аз играя боен акаунт и мисля че се справям...то в крайна сметка цифрите не лъжат,те показват реалните постижения,а не твоите интерпретации.dios написа:Цитат(dios @ Nov 19 2009, 13:24) Всъщност,като гледам получава се нещо много смешно от няколко рунда насам. Откак мортал започна да се бие в гърдите колко голям играч и безмилостен боец е и имал два топ 5 и там дрън дрън,в момента в който започне да играе някъде и се намират играчи / не топаджии като него / решили да го пробват какъв боец е. И той нямайки как да устиска и да се промъкне инкогнито покрай другите, започва да хитрува,мултясва и какво ли не още. Аз от рундове насам не съм го видял да мине със собствен акаунт 10-20 к. И правилата започват да му куцат... Какъв боен акаунт бълнуваш от сума време насам? Бойният акаунт може да е и на 1 мил точки. Истината е че все още си много далече от истинската и добрата игра. Когато проумееш че боен акаунт не може да има без свестен и сплотен съюз, че бойните точки не се трупат вече от бой по ново регистрирани играчи,че ресурсните точки са гръбнака на силата на всеки добър акаунт,че времето за игра,решителността и подкрепата са единствените неща които могат да те вкарат трайно в топа,тогава чак седни и напиши нещо смислено. Знаеш ли - има два типа играчи в топовете,с избор на никове по различни причини. При единият е това че разчита на изградено име и ник за да има по-малко проблеми и да се откъсне напред,другият е че иска точно обратното - да го нападат докато се разбере за кой става дума. А ти си от междинната група,която започва със скрит ник и ако успее да прогресира до някъде си показва косматите гърди,но тогава идват онези с епилаторите и картинката става комична...
Защо така?
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Последна промяна от m0rtaL на съб ное 21, 2009 2:22 am, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ти не знаеш къде се намираш! И не знаеш и с кого говориш...m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Nov 20 2009, 21:02) Ти не знаеш къде се намираш май!Кой точно е решил да ме пробва що за боец съм,че не мога да се сетя?И за информация(тука ми и де да те обидя но няма да го направя)и двете ми класирания в топ 5 са ми с лично мои акаунти тъй че не говори абсолютни глупости тука,че някой ще ти повярва на твоите врели-некипели,като не знаеш нищо си мълчи там и не се обяснявай!Също така ще ти кажа че пък никой не ме плаши,както и да се казва летяли са ми и със звезди много пъти,канили са ми са много пъти и са мечтали да ми ударят флотата но никой не успя толкова време,и да знам колко е важен подходящ съюз за да успееш и направих правилния избор когато беше нужно,за да се справя успешно в битката за първото място по бойни точки,без подкрепата на съюзниците ми тогава щеше да ми е много по-трудно в тази борба.За юзърнейма ще ти отговоря така-когато и какъвто юзърнейм мога да ползвам както и всеки друг,и за биенето в гърдите недей да приказваш,посочи някога някъде да съм казал че съм"велик"боец?Вие тука във форума ми слагата това опраделение,разбира се иронично,но аз знам едно постигнал съм нещо в играта и съм доволен от това,независимо дали точно ти ще искаш да кажеш обратното.Което съм постигнал си е мое и не можеш да ми го отнемеш,мрази ме проблема си е твой.Също искам да добавя че бойния акаунт може да бъде и на 30к ,50к,100к....и така нататък и всеки е истински,ти недей повече да обясняваш за това кое било боен акаунт че май не разбираш.Аз играя боен акаунт и мисля че се справям...то в крайна сметка цифрите не лъжат,те показват реалните постижения,а не твоите интерпретации.
А най смешното ми в твоя тип игра е, че флота ти,колкото и да се стараеш да я скриеш из между планетите си, и дори и на сейф, със затворени очи ти се намира и се разбира на коя планета е...
Аманда скъпа кога ще ходим на кафе с теб, може и не на кафе, може и на нещо друго...?!
Последна промяна от misterya на съб ное 21, 2009 9:51 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
най умното казано нещоdios написа:Цитат(dios @ Nov 19 2009, 14:24) Всъщност,като гледам получава се нещо много смешно от няколко рунда насам. Откак мортал започна да се бие в гърдите колко голям играч и безмилостен боец е и имал два топ 5 и там дрън дрън,в момента в който започне да играе някъде и се намират играчи / не топаджии като него / решили да го пробват какъв боец е. И той нямайки как да устиска и да се промъкне инкогнито покрай другите, започва да хитрува,мултясва и какво ли не още. Аз от рундове насам не съм го видял да мине със собствен акаунт 10-20 к. И правилата започват да му куцат... Какъв боен акаунт бълнуваш от сума време насам? Бойният акаунт може да е и на 1 мил точки. Истината е че все още си много далече от истинската и добрата игра. Когато проумееш че боен акаунт не може да има без свестен и сплотен съюз, че бойните точки не се трупат вече от бой по ново регистрирани играчи,че ресурсните точки са гръбнака на силата на всеки добър акаунт,че времето за игра,решителността и подкрепата са единствените неща които могат да те вкарат трайно в топа,тогава чак седни и напиши нещо смислено. Знаеш ли - има два типа играчи в топовете,с избор на никове по различни причини. При единият е това че разчита на изградено име и ник за да има по-малко проблеми и да се откъсне напред,другият е че иска точно обратното - да го нападат докато се разбере за кой става дума. А ти си от междинната група,която започва със скрит ник и ако успее да прогресира до някъде си показва косматите гърди,но тогава идват онези с епилаторите и картинката става комична...
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ми скъпа,16 рунд всеки ден ми летяха СМЕРШ със звездички,като съм толкова лесен защо нито веднъж не летяха там където ми е флота,изказваш се неподготвена ми се струва,много успешно си криех флота,дори и бекъпите които пусках във форума с битките ми не бяха с реалните координатиmisterya написа:Цитат(misterya @ Nov 21 2009, 08:46) Ти не знаеш къде се намираш! И не знаеш и с кого говориш...
А най смешното ми в твоя тип игра е, че флота ти,колкото и да се стараеш да я скриеш из между планетите си, и дори и на сейф, със затворени очи ти се намира и се разбира на коя планета е...Не е нужен и шпионаж за да разбере човек, къде летиш... Но това е тайна на всички ни, нали?
![]()
Аманда скъпа кога ще ходим на кафе с теб, може и не на кафе, може и на нещо друго...?!![]()
ps:И вие които администрирате играта започнахте да ми омръзвате само мрънкате срещу играта ми,това ли ви е професионалното отношение,това ли са ви обноските,дори да съм нууб,дори нищо да не разбирам от играта,мислиш ли че имате право да се държите така просташки с мен?Аз си играя и се забавлявам вие само критикувате и обиждате!Боже в каква държава живеем
Последна промяна от m0rtaL на съб ное 21, 2009 12:22 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Драги нещо много яко си се объркал!
Не си позволявай да говориш, да пишеш, или да си мислиш така!
Все пак съм на позиция, която просто не ти прави чест да пишеш неща, които само теб излагат!
Темата ти "Колко съм Велик (да не споменавам, че хабер си нямаш от правилата и постоянно регистрираш по няколко акаунта!) и колко сте Тъпи Вие!" ми дотегна!
Така, че... Айде
Не си позволявай да говориш, да пишеш, или да си мислиш така!
Все пак съм на позиция, която просто не ти прави чест да пишеш неща, които само теб излагат!
Темата ти "Колко съм Велик (да не споменавам, че хабер си нямаш от правилата и постоянно регистрираш по няколко акаунта!) и колко сте Тъпи Вие!" ми дотегна!
Така, че... Айде
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.