Наказанието на един дезертьор или как Spectre премаза Volim

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Dios... както казах.. Volim се следи от дни.., но не от мен... шпионират го UnKnown, Eri, Scorpi, който дойде, но не и аз.... не смеех да го шпионирам..., за да не го изплаша и да почне да се дига или да се премести...

Да станах в 5 съвсем случайно.., прегледах съюзния чат и поисках спай отново..., получих го почти веднага от Ери или от Скорпи не си спомням спеше ми се едва гледах, веднага сметнах на калкулатора битката и приблизителния рециклаж..., тъй като за да го съберем трябваха много рецки... Ери прати своите през галактика..., трябваше да чакаме цял час... мойте си бяха на 2 301, за 49 минути отивам до него, (БАВЕН съм кво да направя), всичките танкери и рецки на скорпи, когато станах, бяха във въздуха и се чудихме дали ще успеем да съберем рециклажа и дали въобще ще може да вземе нещо, складовете бяха неподготвени..., за времето в което Ери летеше.. успяхме да се организираме със Скорпи, аз накупих още 200-300 рецита на доста солена цена... тъй като не знаех на Волим % и му слагах доста високи от сорта на 11/12/10 реших да сложа колкото се може повече разсейки..., искаше ми се и унищожители да сложа, но много щеше да се забави полета... 36 минути ме устройваха.., нагласих всичко според рецитата на Ери.. и литнах... дреме ми за газта... 2 милиона със и без ще го преживея..

Тази битка се отложи доста пъти..., тъй като ме беше страх от % му и от това, че няма да оберем рециклажа, преди няколко дена изгубих близо 6 милиона рециклаж от Whynot... и не ми се рискува пак...

Бяхме дигнали мерника на Volim още щом премина към АНСР...., една вечер почти го хванахме.., ФЕНОМЕНА го литна, за минута го изпуснахме.., дигна се...

Това е общо взето..., а Роял толкова го е яд.. и както казах ходи от тема на тема и само спами и ****..

А това как аз си правя стартегията и как играя си е лично мой проблем.. и мисля, че всички общо взето при този добив играят така..., но кой съм аз да споря с великите АНЕСЕРЕТА :lol:
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Spectre написа:Цитат(Spectre @ Nov 13 2009, 21:37) Dios... както казах.. Volim се следи от дни.., но не от мен... шпионират го UnKnown, Eri, Scorpi, който дойде, но не и аз.... не смеех да го шпионирам..., за да не го изплаша и да почне да се дига или да се премести...

Да станах в 5 съвсем случайно.., прегледах съюзния чат и поисках спай отново..., получих го почти веднага от Ери или от Скорпи не си спомням спеше ми се едва гледах, веднага сметнах на калкулатора битката и приблизителния рециклаж..., тъй като за да го съберем трябваха много рецки... Ери прати своите през галактика..., трябваше да чакаме цял час... мойте си бяха на 2 301, за 49 минути отивам до него, (БАВЕН съм кво да направя), всичките танкери и рецки на скорпи, когато станах, бяха във въздуха и се чудихме дали ще успеем да съберем рециклажа и дали въобще ще може да вземе нещо, складовете бяха неподготвени..., за времето в което Ери летеше.. успяхме да се организираме със Скорпи, аз накупих още 200-300 рецита на доста солена цена... тъй като не знаех на Волим % и му слагах доста високи от сорта на 11/12/10 реших да сложа колкото се може повече разсейки..., искаше ми се и унищожители да сложа, но много щеше да се забави полета... 36 минути ме устройваха.., нагласих всичко според рецитата на Ери.. и литнах... дреме ми за газта... 2 милиона със и без ще го преживея..

Тази битка се отложи доста пъти..., тъй като ме беше страх от % му и от това, че няма да оберем рециклажа, преди няколко дена изгубих близо 6 милиона рециклаж от Whynot... и не ми се рискува пак...

Бяхме дигнали мерника на Volim още щом премина към АНСР...., една вечер почти го хванахме.., ФЕНОМЕНА го литна, за минута го изпуснахме.., дигна се...

Това е общо взето..., а Роял толкова го е яд.. и както казах ходи от тема на тема и само спами и ****..

А това как аз си правя стартегията и как играя си е лично мой проблем.. и мисля, че всички общо взето при този добив играят така..., но кой съм аз да споря с великите АНЕСЕРЕТА :lol:

Абе, смехурко, целия ви жалък съюз може и да пасете кокошките на асфалта, ама уви - ние - НЕ.
Нужно ли е да ти кажа, че бомбардировача и унищожителя имат ЕДНА И СЪЩА СКОРОСТ. Аре първо вземи си свери версиите, преди да ни ги пробутваш тука.

[06:55:29] DIMITRIO™ каза: az mu letq za to4ki boini
[06:55:35] DIMITRIO™ каза: da si napravq o6te dve planetki
[06:55:37] DIMITRIO™ каза: da si kopam

Нали летиш за бойните точки, бе?!? Що тогава смяташ рециклажи, да не ти се изпусне скъпоценния ресурс. Аз на твое място бих се опасявал да не би да влезе, а не да не би да си изпусна рециклажа. Ама какво обяснявам, аз какво разбирам от тая игра, никога нес ъм я играл и никога не съм имал битки.

А ме е яд, за точно нищо. Аз си правя кефа, а не игряа за статс. Дадох акаунт с потенциални точки за взимане на рунда. Почнах акаунт, който не развивам. И между другото: Минах 100 000 точки, елате ме изтрийте. http://un2.bulfleet.com/doklad.php?id=8 ... 1-13-19-23
Ще си го преместя от единия крачол в другия, пък вие ще вдигнете банкет. Веднъж се почерпете и за мое здраве, да не забравите. И тая вечер може д вдигнете един банкет за уговорената битка.

Айде, отивай да пишеш пак 30 мин, да триеш и да подновяваш изречения, докато скалъпиш нещо достоверно.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Тоя Миро и той се изказа.Миналия рунд ми предлагаше нанокредити за да си разменим акаунтите ти и помня как с рояла сме се карали кой да ти прибере сутрешния добив.Снешен си,взе готов акаунт и те занулиха,а да не говорим как те крадяха.Що се отнася до Спектре,винаги ми е харесвал начина му на игра.Не играя тази третина и не знам как стоят нещата,но от видяното и прочетеното стигам до извода,че наистина нещата са нагласени.И най-големия малоумник в топа знае как да ги вдига тия %-ти и за какви кораби.Спектре,малко не си наясно със скоростите на корабите ама здраве да е.Каквото и да си говорите няма какво да се промени,поздравления на участниците в битката :a055:
Последна промяна от rumpolino на пет ное 13, 2009 9:06 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Абе я да ги изям и аз....доматите.

Виждате в колко се развива битката, аз станаха към 5 и нещо, обходих обичайните касички... и естественно помолих СКОРПИ за няколко спая на жертви, които не искам да плаша, една от тях беше Volim...

Цитирам"жертви, които не искам да плаша,".Съвсем ясно е,че жертвата е оф.Ами аджеба какво ще и плашиш тогава?Поръчвал съм такива шпионажи,но когато съм в непосредствена близост до жертвата.Или в системата или през 3-4-5 системи.Ама през 48?Другото нещо.Бомбари за разсейка.....глупости на търкалета.Тук ще ти се смеят и от детската градина.Освен ако няма уговорка разбира се.Да не забравяме огромния ресурс,за който се говори че е имало на планетата.Мегатравсове-два броя.Трансове-осем.Те не служат за разсейка и където са два там са и двеста.Ама ти съвсем ни взе за балъци бре.Или ги сложи за да е по пикантна битката.Много елементарно.Ако са само кръстове и една сондичка е много постно.Трябва да има от всичо.Да плакне окото на простосмъртните.Алоооо.Ние да не ядем доматите с колчетата бе?Тия вицове ги разправяй някъде другаде.Айде със здраве,че много се разприказвах.Какво пък всичко е възможно.Що не тури и една звездица.Можеше и планетата да падне.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Не само се говори, но се и вижда.

Откраднат ресурс

* Метал: 7265434
* Кристали: 738466
* Газ: 0

Аз се чудя що не го скрихте тва в бекъпа? :D

Дайте сапйовете от предни вечери, да видим имал ли е по 15 милиона метал.
Последна промяна от RoYaL на пет ное 13, 2009 9:10 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 13 2009, 21:00) .И най-големия малоумник в топа знае как да ги вдига тия %-ти и за какви кораби.
добре че не съм от топа и неспадам към тая графа ама до преди ден бях с проценти по 5-то ниво :P

а колкото до битката беше ми споменато в скайп че волим се следи и то мисля че ми го написаха в сряда .....

АЙДЕЕЕЕ СПАМЕТЕ,ЯДОСВАЙТЕ СЕ и ЗАВИЖДАЙТЕ........

P.S а и да добавя нещо : как така както всички се хвалите че неиграете за класация се дразнете като стане нещо което определя точките ? винаги ми е било интересно ?
Последна промяна от TARATORcho на пет ное 13, 2009 9:38 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Nov 13 2009, 22:31) P.S а и да добавя нещо : как така както всички се хвалите че неиграете за класация се дразнете като стане нещо което определя точките ? винаги ми е било интересно ?
Психология.

Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Събрали се децата от АНСР да си излеят мъката.... :lol: Дечица, света не се върти само окола тази игра, четете безмислените си постове преди да ги пускате...

РОЯЛЕ смешен..., със смешния ти съюз, ти си нищо повече от една хитра лисица, която само гледа да съзадава интриги и да мрънка по форума...

Май ти беше играча който 2 седмици игра в КАСИОПЕЯ..., не знам с каква цел..., няколко пъти ни кара с ФЕНОМЕНА да си забиваме флотите в тази на Цуфто..., заедно с товйте смешни звезди..., но не ти се отвори парашута, игнорирахме те и си напривхме друг чат в който нямаше как да създаваш интириги и да четеш и ти реши да разкриеш великата си особа.... :lol: :lol:

Май ти си човека, който са го наказвали сума пъти за ползване на бъгове в играта и нечестна игра....

Миналия рунд като ти беше изгодно..., ми звънеше даже по GSMa да влизам да летя по твоите "СЪЮЗНИЦИ" от Сипсон и Ленчета - мои врагове. Правеше се на приятел..... :lol: Този рунд яко ви омазват... и се чудиш какво да измислиш, осъзнай се това е една игра... СМЕШЕН...

а това което си Пейстнал тука от нашия чат ти го написах на майтап..., то всъщност всичко което съм ти писал към тебе е майтап, защото не си сериозен и достоен играч, а някаква мишка, която само църка по форума, щом някой друг направи нещо, затова сериозно отношение няма да получиш...

Румпи, ти пък от коя дупка изкочи... то се видя що за летци сте предната третина..., така съм ви се смял на битките и на изказванията на РОЯЛЧО по адрес на АНИСЕРЕ... :lol:

П.П - иначе и в оригиналния линк на битката и бекъпа го има ресурса, който съм откраднал... ама кой да гледа....

Ебаси завистливия народ, смешен, виртулен... ОТКАЧЕНИ СТЕ...

DIOS - рециклажа е обран на 50-60% от мен самия... мисля че всичко можеш да провериш от до..., ако смяташ, че има нещо което те притеснява заключи глупавия акаунт да се приключва, че с детски дивотии не ми се разпарвя вече...

Аз никога не пиша преди да проверя. Не виждам спор за рециклажа. Прочети ми внимателно драсканиците - има карго има и заключение. Ще повторя пак,нямам основание да ти заключа акаунта. Това че мнението ми е различно от фактите в базата,не значи че трябва да не наказвам теб или който и да било друг. Трибуната е за обсъждане и изказване на мнение относно изнесена битка, така че не мисля че има проблем да правим някакъв разбор
dios
Последна промяна от Spectre на съб ное 14, 2009 12:32 am, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Значи веднъж като сме играли заедно, трябва всеки рунд да е така? Що за логика вадиш?
А това, че си ми го писал на майтап е най-плоското оправдание, което можеше да измислиш.

Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Браво спектър класика :) честито
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”