Да станах в 5 съвсем случайно.., прегледах съюзния чат и поисках спай отново..., получих го почти веднага от Ери или от Скорпи не си спомням спеше ми се едва гледах, веднага сметнах на калкулатора битката и приблизителния рециклаж..., тъй като за да го съберем трябваха много рецки... Ери прати своите през галактика..., трябваше да чакаме цял час... мойте си бяха на 2 301, за 49 минути отивам до него, (БАВЕН съм кво да направя), всичките танкери и рецки на скорпи, когато станах, бяха във въздуха и се чудихме дали ще успеем да съберем рециклажа и дали въобще ще може да вземе нещо, складовете бяха неподготвени..., за времето в което Ери летеше.. успяхме да се организираме със Скорпи, аз накупих още 200-300 рецита на доста солена цена... тъй като не знаех на Волим % и му слагах доста високи от сорта на 11/12/10 реших да сложа колкото се може повече разсейки..., искаше ми се и унищожители да сложа, но много щеше да се забави полета... 36 минути ме устройваха.., нагласих всичко според рецитата на Ери.. и литнах... дреме ми за газта... 2 милиона със и без ще го преживея..
Тази битка се отложи доста пъти..., тъй като ме беше страх от % му и от това, че няма да оберем рециклажа, преди няколко дена изгубих близо 6 милиона рециклаж от Whynot... и не ми се рискува пак...
Бяхме дигнали мерника на Volim още щом премина към АНСР...., една вечер почти го хванахме.., ФЕНОМЕНА го литна, за минута го изпуснахме.., дигна се...
Това е общо взето..., а Роял толкова го е яд.. и както казах ходи от тема на тема и само спами и ****..
А това как аз си правя стартегията и как играя си е лично мой проблем.. и мисля, че всички общо взето при този добив играят така..., но кой съм аз да споря с великите АНЕСЕРЕТА