по битките кво да кажа... продължаай да летиш =)
[СССР]InSO vs. разни там ...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
ИСКАМЕ ОЩЕ, ИСКАМЕ ОЩЕ
(емотката с пуканките)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
dvd1_boy
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
- Контакти:
Ихаааааааааааа Е както поиска Ангела и Инсо в темата стана СПАм...но според МЕн трябваше заглавието явно да е РЕД АРМИ....дискусия..псувни..занулени..псувни и още нещо ! С главни действащи лица : ФЕДЕРАЦИЯ .... изгонения лидер..заради може би ЗЛОБА ?!?
ИНСО ... занулителя ...Г-н ЗАли4ителя на флоти... Геро герой и лидер на РЕД АРМИ...който му се налага да отсьства и там темподобни ! Както казах красиви битки ....незнам какво е станало че сте се изпокарали из РА ... и честно казано ми пука ... само за приятелите от ТАМ (ми пука ) ! ...
Както казах БРАВО на ИНСо...ся надявам се е доволен..темата му има спам и е хит из форумчето ....
Леки и доходни БИТКИ ! ........ за всички !
А ся след като из4етох толкова глупости ... мисля си лягам 4е ся си идвам от работа и трябва се спи 4е дове4ера ша пия кат ЗВЯР
П. П : Инсо ........ тва с детското държание бе само лека закачка...дам в свободна дьржава живеем... дишай СПОКОЙнО ... не май мегаЕйлиан като е ядосан пише а ми и ТИ
А относно ФЕдерация и думите му кьм ЕНК-с ......... мдаааааа за жалост пича има ПРАВО .... !
FLY SAVE .............
! or MASTER of THE GAME... will get YOU ...... For more contact just push in the mail box a mail with name '' INSO" 
ИНСО ... занулителя ...Г-н ЗАли4ителя на флоти... Геро герой и лидер на РЕД АРМИ...който му се налага да отсьства и там темподобни ! Както казах красиви битки ....незнам какво е станало че сте се изпокарали из РА ... и честно казано ми пука ... само за приятелите от ТАМ (ми пука ) ! ...
Както казах БРАВО на ИНСо...ся надявам се е доволен..темата му има спам и е хит из форумчето ....
Леки и доходни БИТКИ ! ........ за всички !
А ся след като из4етох толкова глупости ... мисля си лягам 4е ся си идвам от работа и трябва се спи 4е дове4ера ша пия кат ЗВЯР
П. П : Инсо ........ тва с детското държание бе само лека закачка...дам в свободна дьржава живеем... дишай СПОКОЙнО ... не май мегаЕйлиан като е ядосан пише а ми и ТИ
А относно ФЕдерация и думите му кьм ЕНК-с ......... мдаааааа за жалост пича има ПРАВО .... !
FLY SAVE .............
Последна промяна от dvd1_boy на пет окт 02, 2009 6:57 am, променено общо 1 път.
- jokeyfirst
- Редник (Private)
- Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Остана без флот...ама никой не се е похвалил все още.jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Oct 10 2009, 15:16) Хах , какво стана с enx ?![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]