Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Това за премахване на СМС известяването на мен лично много ми допада и харесва... :)
Но едно искам да ви попитам, какво правим със "звездопада", тогава?
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Кажете поне, кога свършва рунда ? :a055:

misterya: Няма пък...! :P
ами ще чакаме тогава :)
Последна промяна от Dan7e_ на пет сеп 18, 2009 5:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Каквито и да са промените,не смятам да играя.Имам само един въпрос.

Мистерия,спазвате ли всички от администрацията малко по-горе цитираното правило?
charovna

Мнение от charovna »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Sep 18 2009, 21:07) Каквито и да са промените,не смятам да играя.Имам само един въпрос.

Мистерия,спазвате ли всички от администрацията малко по-горе цитираното правило?
Да!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Не вярваме :D
Последна промяна от RoYaL на нед сеп 27, 2009 8:46 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Аз да попитам,все ми се струва,че си играйкате в другите вселени.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Като не можеш да играеш, няма да се хвърляш на дълбоко. Ей това правим със звездопада. Искате интересен рунд, питате ... Еми попитай се, дали няма да е интересен без известяване. Аз се спрявам със звездопада. Играя с кусурнайсто шпионаж, за да не будя касите, ама съм без известяване, че да не ме притесняват докато почивам или съм на лекции и пак играя.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Sep 18 2009, 21:07) Мистерия,спазвате ли всички от администрацията малко по-горе цитираното правило?
Вежливо, без назадничива умисъл ще се опитам да ти отговоря :)
Аз от името на всички не мога да говоря, не знам защо реши мен да питаш, като главна ли - поласках се, та се извеличах :c066:
Не играя, но ако успееш да уцелиш от първия път в топ 20 на спийда коя съм аз - ще те възнаградя с 1000...
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Sep 18 2009, 22:13) Аз да попитам,все ми се струва,че си играйкате в другите вселени.
Тук, само ще цитирам от по-горе цитираното ми:
ЦитатИзключение за игра в някоя от вселените на Булфлийт се прави само в случаите, когато членът има правомощия само по форума на играта или за друга игрова вселена.[/quote]
Демек, аз имам права само във вселена Спийд, но за останалите вселени (1ва и 2ра) съм равен потребител (лъжа ;) ), като теб например и свободно мога да си играя (стига да имам време разбира се, че то топ ли да гоня, администриране ли.... ;) )... (makeup)
Искрено се надявам да съм ти помогнала във въпроса ти... :)

VaN__ - на тебе ти е лесно, защото летиш в ниското (без да ми се обиждаш) и там най-много се лови (знам аз :) ), но на тези, които летят във високото става трудно... Което пък ме навежда на мисълта, че във всяка друга игра, колкото повече играеш и трупаш точки, толкова по-трудна става играта за самия играч... Но Булфлийт не е всяка друга игра, нали :)
От доста време и рундове обмисляме въпроса, който си има и плюсове и минуси, и нещата са равнопоставени... Ето пример миналия рунд бяхме направили коефицент над 150к статистически точки, да се атакуват от всички минали 50к статистически точки (демек с отворени атаки от цялата вселена), но това естествено от повечето не се понрави и имаше въпроси от сорта на: "Как така той ще ме атакува, пък аз да не мога да го атакувам, защото съм на сейф" ... Ами ей така, щом си позволяваш сейф, значи имаш ресурс, който ти е излишен... :) Да не задълбавам в старите рани...
За това нека тези, така да ги нарека високолетящите :) да си изкажат мнението по въпроса...
Естествено без да ми се обиждат, че много чувствителни и обидчиви се намират напоследък... :c022:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Без смс известяване няма как да стане... в топ 10 ще е някакъв ужас. За играчите на малки точки, ако няма смс известяване ще е рай :) "Високолетящите" вдигат спайа заради смс-ите... а да не говорим колко човека си активират генералство само заради тази услуга :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@misterya, интересно колко ли ниско е това летене - по хора от топ 10. С оглед това да спреш да се излагаш и да пишеш глупости - просто си чети, току виж попиеш някоя мъдра идея.Не знам как точно е в спийда, но като цяло 90% от написаното все едно го е писал.....въркулака като разсъждение.

ЦитатАми ей така, щом си позволяваш сейф, значи имаш ресурс, който ти е излишен...[/quote]

Извинявам се за следващия флууд :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз си мислех, че сейвът е с цел да не те пребият, ама ти ме осветли, че е за да наливам малките акаунти :lol: :lol: :lol:

Добре, че дейлито спря, че иначе в тазседмичната рубрика за скункс го печелеше.

Извинявам се, че съм "чувствителен и обидчив" :) Просто ми е странно някой толкова далеч от играта да изказва мнение, а още повече ако е администратор...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”