Спиране на мините

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

да :) :) :) :)
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Предложение:
Да се пусне съобщение в играта(естествено и във форума),че примерно в неделя в 0:00 всички акаунти ще бъдат прехвърлени в режим на ваканционен мод от администрацията.Този ваканционен мод може да бъде спрян,когато собственикът на акаунта реши,без да му взима,каквито и да е кредити и без да му отчита "-1" мод за месеца.Този ваканционен мод спира принудително след 24(48) часа след пускането му,ако собственикът не го е спрял по-рано.
Като че ли така си решавате "проблемите" с празниците.

Иначе аз лично съм твърдо против спиране,на който и да е елемент от играта заради празниците.Някои по време на празниците са решили да си починат мирно,тихо и кротко вкъщи(като мен),други точно обратно(тепърва ще пият) и т.н.

Но все пак щом сте решили да спирате "нещо" от играта по празниците,за да бъде най-безпристрастно решението ви,горното предложение е удачно за случая.Който ще играе,спира си мода и играе(мините му работят,бие (i)-та,лети по рециклажи и астероиди и ще напада само тези,които са потвърдили,че ще играят през този период).
Последна промяна от Skullcollector` на пон апр 13, 2009 4:01 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

freeico написа:Цитат(freeico @ Apr 13 2009, 13:02) Не е честно само за пилотите да се дават почивки. Моито миньори ми дигат стачка искат да си починат и те един път. За това предлагам спиране на работата на мините по време на празниците. Това че сме безделници не значи че сме без празници.
:bravo:
аз имам още предложения ицо:
1. Да се спре работата на корабната борса.
2.Да се забранят проучванията.
3.да се забрани строежа на кораби.
и т.н.(и да се извадят батериите на роботите че тея пък нямат умора :P )
Великден е хубав празник и недейте умува тук какво и как,ами вземете решение и го изпратете под формата на великденски писъмца :P
каквото решите ние ще го приемем :c022: (е винаги някой ще мрънка)
Последна промяна от daskalo на пон апр 13, 2009 4:21 pm, променено общо 1 път.
madmaniac
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 13, 2007 11:08 pm
Контакти:

Мнение от madmaniac »

Skullcollector` написа:QUOTE (Skullcollector` @ Apr 13 2009, 16:51) Предложение:
Да се пусне съобщение в играта(естествено и във форума),че примерно в неделя в 0:00 всички акаунти ще бъдат прехвърлени в режим на ваканционен мод от администрацията.Този ваканционен мод може да бъде спрян,когато собственикът на акаунта реши,без да му взима,каквито и да е кредити и без да му отчита "-1" мод за месеца.Този ваканционен мод спира принудително след 24(48) часа след пускането му,ако собственикът не го е спрял по-рано.

Иначе аз лично съм твърдо против спиране,на който и да е елемент от играта заради празниците.Някои по време на празниците са решили да си починат мирно,тихо и кротко вкъщи(като мен),други точно обратно(тепърва ще пият) и т.н.

Но все пак щом сте решили да спирате "нещо" от играта по празниците,за да бъде най-безпристрастно решението ви,горното предложение е удачно за случая.Който ще играе,спира си мода и играе(мините му работят,бие (i)-та,лети по рециклажи и астероиди и ще напада само тези,които са потвърдили,че ще играят през този период).
Това решение ми се вижда най-справедливо. Всеки си прави това,което му е кеф. Подкрепям Skullcollector
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Говорите за справедливост, а никой дума не обелва за горките миньори. Лесно им е на летците, фъркат си, на всеки космодрум ги чака мацка. А миньора, деноннощно копа ли копа. Няма делник, няма празник. Няма мацки, няма пиене, само копането му е майката. Долу гадните потисници.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

daskalo написа:QUOTE (daskalo @ Apr 13 2009, 18:10) :bravo:
аз имам още предложения ицо:
1. Да се спре работата на корабната борса.
2.Да се забранят проучванията.
3.да се забрани строежа на кораби.
и т.н.(и да се извадят батериите на роботите че тея пък нямат умора :P )
Великден е хубав празник и недейте умува тук какво и как,ами вземете решение и го изпратете под формата на великденски писъмца :P
каквото решите ние ще го приемем :c022: (е винаги някой ще мрънка)

кви батерии бе МЕН? :)
то това дето изброи си е все едно да не играеш булф човеко...
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

извинете ама не разбрах нещо спрени са атаките ?! в всички вселени или няма нищо такова :P :lol:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Apr 13 2009, 14:51) Предложение:

аве ти у ред ли си ?! как пък го реши нито са спирани вселените на нова година ии коледа спират се атаките само др проблем е кой има мини :) според мен само да си спрат атаките :) незнам кфо ви пречат мините ?! така ще бъдат ощетени хората който имат мини за разлика от хора който ще седат на 1000 точки имат 10 кораба ии се кефат докато тези с мините ще загубят сумати ресурс аз например спеед сам изкопал 4 планети сметаш ли колко точки са това ?!ако нещо ти пречат вдигаш си мините ии така кфи са тия филми ?!
Последна промяна от Crashedd на пон апр 13, 2009 7:07 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
Xplo1ted
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 04, 2008 3:47 pm
Контакти:

Мнение от Xplo1ted »

Ако искате драпните шалтера на играта аз и без това ще запивам от сутринта :a028:
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Apr 13 2009, 21:00) аве ти у ред ли си ?! как пък го реши нито са спирани вселените на нова година ии коледа спират се атаките само др проблем е кой има мини :) според мен само да си спрат атаките :) незнам кфо ви пречат мините ?! така ще бъдат ощетени хората който имат мини за разлика от хора който ще седат на 1000 точки имат 10 кораба ии се кефат докато тези с мините ще загубят сумати ресурс аз например спеед сам изкопал 4 планети сметаш ли колко точки са това ?!ако нещо ти пречат вдигаш си мините ии така кфи са тия филми ?!
Отначало нямах намерение да си губя времето,за да отговарям на пръдльо като тебе,ама нейсе...
Изразих си мнението-аз съм против спирането,на какъвто и да е елемент от играта.

А след като членовете на екипа търсят решение на "проблема",смятам,че предложението ми е удачно спрямо тези,които искат да празнуват и спрямо тези,които искат да поиграят през почивните дни.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”