[Nightwish]icedeath vs [x]storm

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

death
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 14, 2008 5:50 pm
Контакти:

Мнение от death »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 26 2009, 16:07) Ама, Сево, не, то и аз ще те почна тебе, щото ти си виновния.

Ще ти дам дълъг пример. Това е като cs-a по локалните сървъри. Не знам играеш ли, но ще ти дам пример - в моментът, в който влезе някой, който си използва мозъка по предназначение, дори когато играе, пък камо ли да има добри рефлекси, да е съобразителен, да има богат опит, доза тактичност, идеологията му за играта не се изразява в "вървя напред и като видя някой стрелям, пък каквото уцеля...", и докато играе, си ползва слушалките по предназначение - реват като че ли живота им е в опасност. Недай си Боже, пък и късмет да има. Как може просто...

Същото е и с играта - то не е само да цъкаш на миничката за метал и да се чудиш как така не си поне първи в класацията, к'ви са тия наглеци пред теб. А с тия бойни точки (да ми се не види колко съм гаден, пак се заяждам с това божествено и гениално нововъведение, ах...) вече си има и универсалното доказателство, че всяка битка е 100% наливане. Ако е измежду топ акаунти - поне още 400% отгоре, тъй като няма по-логично нещо от това да наливаш конкурента си, за да те бие по точки.

Дотук си на 500% виновен. Ти си топ-акаунт все пак, нямаш право да правиш битки, но също така ще ти се смеем, ако акаунтът ти не е поне на 95% само флота. Никой от конкурентите ти няма право на грешки или да е разсеян, защото пак ти ще си виновен за това.
И това са ти само прегрешенията по default. Що за грешна личност си ти... Но като почнеш и да им се връзваш по форума, циркът става пълен. Тогава не само си на 1000% виновен, ами даже си позволяваш да се защитаваш! 'Бе, ти за кой се имаш ?

не те знам но си много прав със думите си имам и доказателства за много неща направени от сторм, но те не се приемат защото са от разговори по скайпа той ги е истрил само 4е вече съм ги копнал вклю4ително и за молбата му да не удрям кокала защото той иска само да пита админите и ако не му разрешат чак тогава да го удрям аз, кокала не искаше аз да го удрям но каза че не прави сейв и ако друг не ме изпревари а аз успея да искарам флот да заповядам няма да ги вдигне. съответно пак сцени и истриване на вси4ки съобщения със кокала с надеждата да ме накажат и да ми вземат то4ките пак от добрия играч сторм
death
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death »

MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Mar 26 2009, 11:55) m0rtaL ако ти пратиш 5 атаки да засечеш знс и първата ти мине успешно ще върнеш ли другите??? като имаш предвид че другите вече са ти през секунди??? Незнам кви ги говориш и ти...

абе хора разликата в атаките е 30 секунди имах време да върна, я помислете как можеш да пуснеш 5к спидъри на 80 процента щото ако са на 100 ще ги посрещне с кръстове през галактика ама друг път ина4е казах 4е пишете глупости без да мислите. и пак казвам сторм изобщо не трябваше да се хфали с тези битки може да съм новобранец в играта но кратосс ми е ментора и ме е нау4ил на някой неща както и още един играч deamadge_god и на двамата съм благодарен за всичко което знам за играта и пак се извинявам на кратосс 4е му настигнах рецките в4ера но нямам голям избор за атаки на тези точки, но кратосс е човек с разум в главата и не 4ете тези спам4ета а си играе играта
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

death ли си къф си ддз :c022: какво си тругнал да цивриш тука да дигаш кръвното на хората не те знам. СТОРМ са го наливали, а тебе и грам ресурс не те наляха този рунд така ли ? :a055: И битките ти са от дебнене и тем подобни, ха смешник :) когато си направиш сам бойните точки без уговорени битки тогава ми говори и вземи 1вото място. Цял рунд ми копаш и последният месец се сети че ще искаш да взимаш рунда и т.н. Незнам каква ти беше целта с постовете ти и неискам да разбирам но не говори празни приказки моля те :)
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
death
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death »

Raid написа:Цитат(Raid @ Mar 26 2009, 11:52) наливане , в крайна сметка флотата му е била голяма , невиждам смисъл да играч от топа да си разделя флотата начасти и да хаби сумати газ за някакви кирливи бойни точки от ЗИ-та , просто няма смисъл ,а и още когато си му гръмнал първите 5000 спийдъра е имал възможност да върне другите , но ги е оставил , което значи 2 неща или е било уговорено наливане или е искал да те налее и да те накажат , незнам как седят нещата в вселената , но това са доста нечестно спечелени бойни точки и всеки разумно мислещ администратор би ти отнел бойните точки , а това ,че той си е обрал рецикалжа говори ,че е бил налиния и е оставил последните 3 полета за наливане което показва какви СМЕШНИЦИ сте.

ПП.Харесва ми начина по който се развива играта в края на секи рунд.Яко е

ПП2. можеше да си спестиш тъпата тема наливания не ми се гледат на 1.5 мил точки да те е страх да посрещнеш 25к Спийдъри който летят заедно.
не съм мислил за наказание не аз съм този който е докладвал за да накажат друг
trop4o
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 24, 2008 8:34 am
Контакти:

Мнение от trop4o »

death написа:Цитат(death @ Mar 26 2009, 19:00) не те знам но си много прав със думите си имам и доказателства за много неща направени от сторм, но те не се приемат защото са от разговори по скайпа той ги е истрил само 4е вече съм ги копнал вклю4ително и за молбата му да не удрям кокала защото той иска само да пита админите и ако не му разрешат чак тогава да го удрям аз, кокала не искаше аз да го удрям но каза че не прави сейв и ако друг не ме изпревари а аз успея да искарам флот да заповядам няма да ги вдигне. съответно пак сцени и истриване на вси4ки съобщения със кокала с надеждата да ме накажат и да ми вземат то4ките пак от добрия играч сторм
ами ти we големият играч какви са тя глyпости които се разиграват в тоя форум ,незнам си ко незнам си що само си оправдаваш некадърността от твоя страна и после други са ти виновни.
толова трyдно беше да сметниш кога кацат на СТОРМА звездите и сега след като той се оказа по-добър да те посрещне почваш да вадиш керливи ризи само и само да мине на твойта
срамота за тебе че си по възрастен от нас и би трябвало съответно да си и по така но всъщност не си нищо повече
затваряй си устата и престани да оплиyваш по-добрите от тебе и в случаят по млади от тебе
ае със здраве но ми писна да чета простутии :74:
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

АЙСА МИСЛЯ ТЕ ЗА ГОЛЯМ ЧОВЕК И НЕ ГОВОРИ ЛЪЖИ!! КАЗАХ ,ЧЕ ИСКАМ ДВАМАТА ДА ГО УДАРИМ ЗА НЕ СЕ НАЛИВАШ.И АЗ СИ ПАЗЯ РАЗГОВОРА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ ГО ИЗТРИЛ!!! НЕ МЕ КАРАЙ АЗ ДА ГО СЛАГАМ ДА ТЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ КОЛКО СИ ДОБЪР ИГРАЧ.САМО АКО НАСТОЯВАШ ЩЕ ГО НАПРАВЯ.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
BSC_Nasko
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 10, 2009 10:50 am
Контакти:

Мнение от BSC_Nasko »

Dan7e фусто такава ти къде си мислиш че се буташ :lol: .Какъв си ти че да ги пишеш тея лайна.Ти изкара айса виновен ама айде сега да се осъзнаем вече :) .Нека да започна с това,че сторм освен половината си саюз цял рунд те сиитва :lol: .Сторм може би цял рунд се е бил и тн. само дето ,когато видя че положението стана лошо,че изпуска рунда него го наляха.Тъй че не ми разправяй,че айса го наливат щото напр. ми вдигаш ти на мене кръвното.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

BSC_Nasko написа:QUOTE (BSC_Nasko @ Mar 26 2009, 20:21) Dan7e фусто такава ти къде си мислиш че се буташ :lol: .Какъв си ти че да ги пишеш тея лайна.Ти изкара айса виновен ама айде сега да се осъзнаем вече :) .Нека да започна с това,че сторм освен половината си саюз цял рунд те сиитва :lol: .Сторм може би цял рунд се е бил и тн. само дето ,когато видя че положението стана лошо,че изпуска рунда него го наляха.Тъй че не ми разправяй,че айса го наливат щото напр. ми вдигаш ти на мене кръвното.
Знам, знам че харесваш ИЦЕ :) къде се бъркам ли където и ти :) ти пък какъв си та ми казваш къде да се бъркам и къде не.... Мога да ти кажа че ИЦЕ се наля повече карай да е весело видяхме му края повикай и другите си приятели да го защитите лапенце :) :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
BSC_Nasko
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 10, 2009 10:50 am
Контакти:

Мнение от BSC_Nasko »

Да всъщност защитавам "ИЦЕ" (или по-скоро айс май е по-вярно :p140: ,но пък аз съм само 1 "лапенце"),защото е човек,който не е зависим от тази игра и направи по-доброто решение :a013: .Аз може да не съм най-добрия на тази игра и също така най-умния :) ,само дето не съм закуравял геймър дето не е виждал светлина от началото на рунда :crazy_pilot: .А ако ти искаш си ме обиждай :) аз само ще ти го връщам :a055: .
Последна промяна от BSC_Nasko на чет мар 26, 2009 8:05 pm, променено общо 1 път.
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

пфффффф не знам кои кого налива и кого не ама знам как сторма събираше всеки кръст всеки боен от борсата как сме уговаряли кои може да даде флота за да бъде ударен айса ...............така че не ми говорете за наливания за не знам си какво.всеки знае че за да си в топ 3 играта минава през наливане през сиидване през уговорени битки и прочие !така е било така и ще бъде няма как човек 3 месеца у спиида и 5-6 у другите вселени да бъде по 19-22 чАСа на ден !
тва е а мортал нищо лично ма говориш батко наиузуст 100 пъти копира че атаките са били в 31 в 32 и 2 после в 33 примерно в 31 минава в 32,55 неуспех в 33,01 неусппех в 33.05 неуспех :) няма как за 3-4 секунди да върнеш е в последствие айса каза че времето е било повече ама ти преди това нямаше как да го знаеш и тръбеше глупости.

вижте ся и стормче и айсче края на рунда е след 3-4 дни според мене е време за бира за връщане към нормалният живот а :) айде стига сте се плиуели ми кажете едно наздраве и успехи в личния живот ....
до айса бацко имаш жена дете ,,,,дърта прадня хихи как се вика ми кораби посред нощ редиш не деи така баце

до стормчето-сево севоооооо аз ти викам на края винаги първенците ги искарват най долнопробните и на нивото на новобранците тва е батко живота винаги се завижда на водачите :)

аде със здраве
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”