LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 26 2009, 16:07) Ама, Сево, не, то и аз ще те почна тебе, щото ти си виновния.
Ще ти дам дълъг пример. Това е като cs-a по локалните сървъри. Не знам играеш ли, но ще ти дам пример - в моментът, в който влезе някой, който си използва мозъка по предназначение, дори когато играе, пък камо ли да има добри рефлекси, да е съобразителен, да има богат опит, доза тактичност, идеологията му за играта не се изразява в "вървя напред и като видя някой стрелям, пък каквото уцеля...", и докато играе, си ползва слушалките по предназначение - реват като че ли живота им е в опасност. Недай си Боже, пък и късмет да има. Как може просто...
Същото е и с играта - то не е само да цъкаш на миничката за метал и да се чудиш как така не си поне първи в класацията, к'ви са тия наглеци пред теб. А с тия бойни точки (да ми се не види колко съм гаден, пак се заяждам с това божествено и гениално нововъведение, ах...) вече си има и универсалното доказателство, че всяка битка е 100% наливане. Ако е измежду топ акаунти - поне още 400% отгоре, тъй като няма по-логично нещо от това да наливаш конкурента си, за да те бие по точки.
Дотук си на 500% виновен. Ти си топ-акаунт все пак, нямаш право да правиш битки, но също така ще ти се смеем, ако акаунтът ти не е поне на 95% само флота. Никой от конкурентите ти няма право на грешки или да е разсеян, защото пак ти ще си виновен за това.
И това са ти само прегрешенията по default. Що за грешна личност си ти... Но като почнеш и да им се връзваш по форума, циркът става пълен. Тогава не само си на 1000% виновен, ами даже си позволяваш да се защитаваш! 'Бе, ти за кой се имаш ?
не те знам но си много прав със думите си имам и доказателства за много неща направени от сторм, но те не се приемат защото са от разговори по скайпа той ги е истрил само 4е вече съм ги копнал вклю4ително и за молбата му да не удрям кокала защото той иска само да пита админите и ако не му разрешат чак тогава да го удрям аз, кокала не искаше аз да го удрям но каза че не прави сейв и ако друг не ме изпревари а аз успея да искарам флот да заповядам няма да ги вдигне. съответно пак сцени и истриване на вси4ки съобщения със кокала с надеждата да ме накажат и да ми вземат то4ките пак от добрия играч сторм