Първо акаунта ми почна от нулата, и второ не е налят от никой.BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Feb 24 2009, 20:15) Ти май не четеш какво пиша.Рунда за мен приключи след случката между Цъф и Персус.С Цъф Бяхме гъз до гъз и един път не ме е хванал нито аз него с флот.Още повече аз флот нямах всичко ми беше в търговията а точките ми бяха от тертетниците.Естествено ти ми беше зелен ...ама ммного зелен по тия времена и ако бях продължил да играя щеше такъв да си останеш.Тва ,че си зел аккаунт от некой ,че го наля от 2 други аккаунта и приключи с играта за 2 седмици те прави само форумен герой.При положение ,че Диос беше разнищил ситуацията навреме и беше върнал нещата както си бяха развитието щеше да е друго.Да не говорим ,че ако нещата си бяха както трябва и Диос беше в течение на интригите в топа нямаше да бъдеш проста наказан ,а наказан за 48 часа за еди си какво.Тогава нямаше да се напия като свиня и да не си чуя телефона и щеше да ме фанеш на кукуво лято.С две думи за мене рунда беше между мен,Цъф,Петър и Персус.Диос после се разшета,даже бих казал малко се престара,но както вече се спомена в форума Господ пише конституцията(разбирай Диос) и ние си траеме.Съжалявам само за двете заплати вложени в рунда,но ние си знаем-кефа цена няма!Поздрави!
Първото ми наказание ми беше за ситинг с акаунт Bezdelnik. Имахме исходни атаки по едно И, което заплете ситуацията. За това и толкова дълго се проточи. За теб може рунда да е бил цъф, петър и персей, може и други оправдания да си напишеш, проблеми няма.
P.S.: А това, че ревеш за това, че са ти направени 10 атаки с бомбери, в малко разстояние също не те прави играч а именно форумен писач.