Имаме ли право да кажем собственото си мнение в този форум ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Ами нормално, все пак тук не оставяте въможност на човек да ви каже нещо. Всичко е под ножа. И извинявай, но за разлика от мен, ти не можеш да се оплачеш, че съм се държала арогантно и нагло с теб по скайпа ;)

Краси, спазвах добрия тон и темата ми беше изтрита, на 2 пъти ;)
Последна промяна от Hitrusha на съб фев 21, 2009 5:44 pm, променено общо 1 път.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

а някой да е казал, че може да се създава тема, в която да си позволявате спам и/или обсъждания други хора......
аз, или някой друг от екипа да си е позволил подобно държане спрямо теб, или друг потребител!!!
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
charovna

Мнение от charovna »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 21 2009, 18:39) Ами нормално, все пак тук не оставяте въможност на човек да ви каже нещо. Всичко е под ножа. И извинявай, но за разлика от мен, ти не можеш да се оплачеш, че съм се държала арогантно и нагло с теб по скайпа ;)

Хитра, съжалявам за теб! Нито съм имала нещо общо с теб в играта, нито тук- във форума. Не знам какво предизвиква злобата ти и не мога да си я обясня, но ти просто се излагаш. Дано да имаш с какво да го проумееш.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 21 2009, 18:39) Ами нормално, все пак тук не оставяте въможност на човек да ви каже нещо. Всичко е под ножа. И извинявай, но за разлика от мен, ти не можеш да се оплачеш, че съм се държала арогантно и нагло с теб по скайпа ;)

За което ти и благодарих, ако не си спомняш :)
Но дали е по-арогантно да потърсиш някой по скайп и да го засипеш със свободното си време без да си притесниш, че на среща има човек с отговорност, която е поел и време, което е отделил, за да си свърши работа.
Кое в случая е по нагло, като има по-горна инстанция, която може да определи. Аргументирай се, моля :)
Не сме безгрешни, след като си направила темата (не е като да не знаеш какво е?)... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:46) а някой да е казал, че може да се създава тема, в която да си позволявате спам и/или обсъждания други хора......
аз, или някой друг от екипа да си е позволил подобно държане спрямо теб, или друг потребител!!!
Нали според правилата когато не сме доволни от някой пускаме тема във форума... при скорпиона вървеше, сега не върви. Така ли да разбирам?
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
charovna

Мнение от charovna »

Plevel написа:Цитат(Plevel @ Feb 21 2009, 18:51) Нали според правилата когато не сме доволни от някой пускаме тема във форума... при скорпиона вървеше, сега не върви. Така ли да разбирам?
Така. Възможно е, аз да съм се изказвала малко по-....как да кажа, не и обидно за някого, но ти си "старо куче" като те гледам. Та кажи- имаш ли спомен при някои бивши за сега колеги да е имало подобни теми, разисквания и т. н.? Аз лично помня едни много по- остри и обидни изказвания, едни други наказания и банове, а ти? Излагация, голяма!
Колкото по- толерантно и по- възпитано се опитва да се държи човек, вие толкова повече се нахвърляте върху него. Нямам думи просто!
Последна промяна от charovna на съб фев 21, 2009 6:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Такваз тема кат че ли бях пускал бре, що плагиатствате а?. :dizzy: Докато амдини и модери сме хора тъй ще е, вечно ще има недоволни :c022: .Хитра, ти не бе ли и ти част от екипа по едно време( може и да се бъркам) :74: ?.
Последна промяна от niki_god на съб фев 21, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

charovna написа:Цитат(charovna @ Feb 21 2009, 18:56) Така. Възможно е, аз да съм се изказвала малко по-....как да кажа, не и обидно за някого, но ти си "старо куче" като те гледам. Та кажи- имаш ли спомен при някои бивши за сега колеги да е имало подобни теми, разисквания и т. н.? Аз лично помня едни много по- остри и обидни изказвания, едни други наказания и банове, а ти? Излагация, голяма!

Абе имало е и други - аз лично спомени имам, особено веднъж Обето дигна врява след едни секири в трибуната(фук фук - мои) и тогава се роди оназ тема за админския произвол и диктатура ;) А не е бил единственият случаи ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

charovna написа:Цитат(charovna @ Feb 21 2009, 18:56) Така. Възможно е, аз да съм се изказвала малко по-....как да кажа, не и обидно за някого, но ти си "старо куче" като те гледам. Та кажи- имаш ли спомен при някои бивши за сега колеги да е имало подобни теми, разисквания и т. н.? Аз лично помня едни много по- остри и обидни изказвания, едни други наказания и банове, а ти? Излагация, голяма!
Аз мисля че в другата тема ми казах за какво според мен не си спазила добрия тон. Смислен отговор така и не получих. Спомен имам пресен: Темата където всички скочиха срещу админа на Спийда: скорпионбг. Там даже и админи го обсъждаха, а сега се обяснява че такова държание е нямало преди. По стари теми и да припомням няма да има смисъл, тъй като отдавна са затрити. А какво имаш предвид с това какво помниш?
Последна промяна от Plevel на съб фев 21, 2009 6:07 pm, променено общо 1 път.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Aaa, вярно бе, да вдигнат ръце, които изгониха Обето! На кладата! То си струваше да се посещава форума, само да му четеш постовете, можеше да бъде употребен с рекламна цел :) .
Последна промяна от LoaD на съб фев 21, 2009 6:06 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”