Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Абееее къде е баткоооо? Батко е в United States от Америка ....
п.п. Corry, къв ти е проблема на тебе? Мислиш, че адикшъна не може да играе ? Аз като се напия се заклевам в него (аз никога не пия).
Джаки да не казвам кво (нещо дето се римува с "кво") - ти си бил бая тъпо парче...няма ти се извинявам, щото наистина вече го мисля...
Що се отнася до Атомик - му се случи неприятна случка . Ще се появи в трибуната, не се притеснявайте, няма да опуснете клюката.
Последна промяна от RoYaL на съб яну 24, 2009 5:08 pm, променено общо 1 път.
Причина:2 дни за постване на коментар на потребител със забрана за коментари
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 24 2009, 16:38) ..... Рояле, като спра да се хиля ще те банна за около....30 години
типък си тръгнал куче със салам да плашиш , я виж красаси как си играе у песочника оди при него да ти мине
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 24 2009, 17:38) ..... Рояле, като спра да се хиля ще те банна за около....30 години
скорпи!!!!!!!да спреш да се хилиш?!!!!!!на това?!!!не скорпи неее а това творение рояла трябва да го протежираш без банове 30 години .сега по темата
интригата е като ламята тука само дето се чудя дали батВЕС нема пръст тука.май атомика се наигра с тези лъжи да видиме следващия играл ролята на бушон в интригата
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
maks написа:Цитат(maks @ Jan 24 2009, 16:45) хахахах не тоз Роялски луд как само ги измъдря с малката тиква
Предлагам на МАКС да му се сложи специална титла - най-тъпото парче в БФ-то - официално предложение - честно , нема по куха лейка
На рояла - евала , рядко срещан тънък хумор - има нужда от такива хора в БФ , за да се внася и малко коолорит - та никакъв бан
jadai написа:Цитат(jadai @ Jan 24 2009, 16:12) Абееее къде е баткоооо? Батко е в United States от Америка ....
п.п. Corry, къв ти е проблема на тебе? Мислиш, че адикшъна не може да играе ? Аз като се напия се заклевам в него (аз никога не пия).
.................
а Джедко.....
взех да се обърквам, ...... кой е Джедко .... где е !
мултиплициране
Последна промяна от CORWIN на съб яну 24, 2009 4:06 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]