Предложения за "финални битки"
Вярно е. Но веднага извира и не лесният въпрос дали това е уместно. А мисля, че не е. Задънена улица. Пак опираме до горните два варианта
.
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 4:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Е как? Нали от там тръгна основно понятието "наливане"?hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jan 22 2009, 17:07) Ако класацията е само по ресурсни няма да има проблеми.
ЕДИТ: Аз пък ви се чудя на тия финални битки... Какво пък лошо има в това писне ти и се разбиваш в най-симпатичния до теб опонент, та дори и враг да ти е?! Не разбирам, защо са тези драми, че някой се е разбил в някой и иска да му помогне да стане първи. Е щом някой се е разбил в "първия", или някои се разбият в лидера си, или първия, който е в съюза, за да го направят първи е лошо това?! Нима това не е съюзна игра?!
Нима този, който е спечелил приятелите си, които са готови да жертват времето си, труда и играта си за него, за да го направят пръв не заслужава да бъде пръв, така ли?
Последна промяна от misterya на чет яну 22, 2009 4:25 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Но нали в момента ресурсните точки са по важните, а и сега говорим конкретно за финалните битки, а не за наливането като цяло!misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 22 2009, 17:14) Е как? Нали от там тръгна основно понятието "наливане"?![]()
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Мистерия, поясни, защото не те разбрах...
П.П.: Признавам, че може да е защото съм забравил случаите от тогава
При класация по ресурсни точки, акаунтите за проверка са по-малко (имат по-малко хора в коефициента), а и е по-лесно. А с тия бойни точки... дето можеш да имаш и акаунт на 10к ресурсни точки на първо място, при положение, че хората вече 350к ресурсни минават... си е по-трудно. А наливането е все едно в двойна доза.
На мен едно чуждо мнение ме накара да се замисля по въпроса... на thuglife в трибуната на SPEED. - Битките преди се правеха само и единствено за удоволствие, някои даже се лишаваха от класацията, за което. Откакто участват в класирането... айде нема нужда някой да ми обяснява за огромното удоволствие и всеобщата хармония, от битки... остана ли някой, дето да не му е писнало на гауса да го нападат с по 1 кръст (например), заради едната или двете сонди на планетата му?!
П.П.: Признавам, че може да е защото съм забравил случаите от тогава
При класация по ресурсни точки, акаунтите за проверка са по-малко (имат по-малко хора в коефициента), а и е по-лесно. А с тия бойни точки... дето можеш да имаш и акаунт на 10к ресурсни точки на първо място, при положение, че хората вече 350к ресурсни минават... си е по-трудно. А наливането е все едно в двойна доза.
На мен едно чуждо мнение ме накара да се замисля по въпроса... на thuglife в трибуната на SPEED. - Битките преди се правеха само и единствено за удоволствие, някои даже се лишаваха от класацията, за което. Откакто участват в класирането... айде нема нужда някой да ми обяснява за огромното удоволствие и всеобщата хармония, от битки... остана ли някой, дето да не му е писнало на гауса да го нападат с по 1 кръст (например), заради едната или двете сонди на планетата му?!
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 4:27 pm, променено общо 1 път.
Транспорт+рециклаж се следи по лесно отколкото транспорт+атаки+рециклаж.misterya написа:QUOTE (misterya @ Jan 22 2009, 17:14) Е как? Нали от там тръгна основно понятието "наливане"?![]()
За Отмата не си ли чувал?LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 22 2009, 17:16) Мистерия, поясни, защото не те разбрах...
П.П.: Признавам, че може да е защото съм забравил случаите от тогава![]()
Последна промяна от hriyan на чет яну 22, 2009 4:30 pm, променено общо 1 път.
ЦитатЗа Отмата не си ли чувал?[/quote]
Ъъъм... предполагам, че ще се изложа като кажа, че даже съм играл в съюз с него, а питам... все пак, какво е вършил?
Ъъъм... предполагам, че ще се изложа като кажа, че даже съм играл в съюз с него, а питам... все пак, какво е вършил?
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 4:33 pm, променено общо 1 път.
-
charovna
Всъщност, решението за отнемане само на бойните точки на спечелилия ги, без отнемане на рециклаж и дрън- дрън + правилата от Уни 2 ми се струва най- справедливо за всички и най- лесно за изпълнение от администратора на вселената. /Което де факто пак води до 1 извод: Премахването на бойните точки от официалната класация
/
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Degrade, понятието "финални битки" според теб за какво са измислени? Нали заради понятието "наливане"...Degrade написа:Цитат(Degrade @ Jan 22 2009, 17:16) Но нали в момента ресурсните точки са по важните, а и сега говорим конкретно за финалните битки, а не за наливането като цяло!![]()
Load, няма да ти припомням преди две години и кусур, как се бълтаехме в паника, дали взетото от съседа рециклаж, няма да се счете за наливане, ако той се усети, че му го дължиш
Аз пак ще си повторя едита от по-горе:
Не разбирам, защо са тези драми, че някой се е разбил в някой и иска да му помогне да стане първи. Някой се е разбил в "първия", или някои се разбият в лидера си, или първия, който е в съюза, за да го направят първи е лошо (наливане) това, така ли?! Нима това не е съюзна игра?!
Нима този, който е спечелил приятелите си, макари и виртуални с уважение, които са готови да жертват времето си, труда си и играта си за него, за да го направят пръв не заслужава да бъде пръв, така ли?
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.