СМЕРШ - battles !
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Къде ме видя да се оправдавам, и още повече за какво има да се оправдавам, класация не гледам, рундове не завършвам, няма за какво да се оправдавам. Направих те смешен. Къде ми я хвана тая флота бре, или визираш рециклатори и динята падаща от корабостроителницата, можех да я вдигна, имах нет там където бях, но я оставих с презумцията, че ми е 11-та и на следващия ден голям рев ще удариш във форума, просто беше повод за смях пак на твой гръб. И грешиш, не е важно да занулиш противника, а да го победиш. Ти беше победен, и от "абе на него никой не може да му вземе 1-вото място" стана на "абе джеди ли? това не е ли оня дето играч на 3 пъти по-малко точки го направи смешен и го прати на 4-то място". Добре, че се отказах, че в топ10 нямаше да останеш. Бъзльо
И стига си критикувал хората, не умееш я играта на половината на тях, какво ми се оправдаваш, играй си там с пумпала и не плюй. И да знаеш, там където играя да не се регваш, за да не ставаш отново смешен
..
Последна промяна от JackDaniels на ср фев 25, 2009 11:54 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Feb 25 2009, 12:46) Къде ме видя да се оправдавам, и още повече за какво има да се оправдавам, класация не гледам, рундове не завършвам, няма за какво да се оправдавам. Направих те смешен. Къде ми я хвана тая флота бре, или визираш рециклатори и динята падаща от корабостроителницата, можех да я вдигна, имах нет там където бях, но я оставих с презумцията, че ми е 11-та и на следващия ден голям рев ще удариш във форума, просто беше повод за смях пак на твой гръб. И грешиш, не е важно да занулиш противника, а да го победиш. Ти беше победен, и от "абе на него никой не може да му вземе 1-вото място" стана на "абе джеди ли? това не е ли оня дето играч на 3 пъти по-малко точки го направи смешен и го прати на 4-то място". Добре, че се отказах, че в топ10 нямаше да останеш. БъзльоИ стига си критикувал хората, не умееш я играта на половината на тях, какво ми се оправдаваш, играй си там с пумпала и не плюй. И да знаеш, там където играя да не се регваш, за да не ставаш отново смешен
..
Това да не е 1-ва вселената която е пълна със помия
Последна промяна от Mo`Money на ср фев 25, 2009 12:36 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
не това просто е Джак Даниелс,но и той така си мирише...Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Feb 25 2009, 13:29) Това да не е 1-ва вселената която е пълна със помияЧе толкова много мирише, че не знам дали някога ще се отмириши
![]()
Стар файтер...нямам против битките.. просто мисла че не са за трибуната половината от тях.. или за някоя тема за малки битки...
Джак само не разбирам защо като си такъв разбирач си мислиш че ти си ме свалил? да си ме смукнал с точките? просто делна някакви планети...а тези който ме свалиха бяха конкурентите,които направиха много битки в края на рунда
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Кажи им го Джедко, кажи им го. По това време какви 100-150 кръста ? Ти никога не си бил така ! Ти си правил по 1500 реци по това време. То за какво са ти кръстосвачи ... Хаххаахахах ... Смешна му работа ... И Джакито е каса, ама ти си по-голяма, жалко, че съм малък и не мога да те стигнаааа ...
А другия Крашед ли бил, безкрашед или крейшъд или нещо подобно. На теб ще кажа само - казало другото дете ....
А другия Крашед ли бил, безкрашед или крейшъд или нещо подобно. На теб ще кажа само - казало другото дете ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Джедай извинявай много ,че никой не те е питал дали тази битка може да се пусне в тази тема , и сори много ,че си влезнал в тема за битки на смерш и си решил да ни даваш акъл......jadai написа:QUOTE (jadai @ Feb 25 2009, 14:43) не това просто е Джак Даниелс,но и той така си мирише...
Стар файтер...нямам против битките.. просто мисла че не са за трибуната половината от тях.. или за някоя тема за малки битки...
Джак само не разбирам защо като си такъв разбирач си мислиш че ти си ме свалил? да си ме смукнал с точките? просто делна някакви планети...а тези който ме свалиха бяха конкурентите,които направиха много битки в края на рунда![]()
Моето менние е ,че битката си е супер за точките на играчите и имат право да си я сложат в форума , ако толкова ти пречи просто приеми че заглавието е 'СМЕРШ - little&big battles' и надявам се терзанията т да се успокоят
Последна промяна от StarFighter на ср фев 25, 2009 6:14 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
нали темата е за да си казват мненията играчите...StarFighter написа:QUOTE (StarFighter @ Feb 25 2009, 19:08) Джедай извинявай много ,че никой не те е питал дали тази битка може да се пусне в тази тема , и сори много ,че си влезнал в тема за битки на смерш и си решил да ни даваш акъл......
Моето менние е ,че битката си е супер за точките на играчите и имат право да си я сложат в форума , ако толкова ти пречи просто приеми че заглавието е 'СМЕРШ - little&big battles' и надявам се терзанията т да се успокоят![]()
-
DaManX
Ти не си играч ... или аз съм сляп или има някво ацц в спийд с ник: jadai в съюз [FairPlay] , което мисля че не си ти ... а щом не си ти какво говориш тогава ... секцията за битки си е наша и ще си слагаме каквото ни харесва на нас ... ако нети харесва недей да коментираш ... направи си твоя секция и пускай как биеш по рециклаториjadai написа:QUOTE (jadai @ Feb 25 2009, 19:42) нали темата е за да си казват мненията играчите...
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
аве VaN ти си тоталния спамер на форума спамиш на секаде и плзз не си изказвай тапото мнение ти си "най-добрия на булфлеет.... моляте не говориVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Feb 25 2009, 15:59) Кажи им го Джедко, кажи им го. По това време какви 100-150 кръста ? Ти никога не си бил така ! Ти си правил по 1500 реци по това време. То за какво са ти кръстосвачи ... Хаххаахахах ... Смешна му работа ... И Джакито е каса, ама ти си по-голяма, жалко, че съм малък и не мога да те стигнаааа ...
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Казало детето ... Доколкото виждам, може да спамя, ама с мяра. Не се заяждам с никой, просто си казвам истината. Мнението ми може да е тъпо, ама е "подковано", ако детския ти акъл може да го осмисли това. Не съм най-добрия, не искам и няма да бъда, защото все ще се намери ДЕТЕ като теб, да ми развали кефа, не мога да играя, не мога нищо. Ама мога да ти надуя детските шушонки от бой, ако продължаваш да се ядеш, защото може да не мога да играя, ама съм тъпо и упорито к*пеленце. Това надявам се, детския ти мозък, успя да го разбере.
[color=red]