рунд 15 - станалото станало - какво ново ни чака !

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Точно защото е двойно по-малко времето и добива трябва да е по-малък. С тия мини се стимулира само копането. Е да, ама не всички могат да копат. Някои са ограничени от времето, други са ограничени от всичко останало. Аз примерно не мога да си позволя да копая по 1-2 милиона ресурс, като 90% от него ще бъде вземан от другите, тъй като моята работа и учене е малко по-различно. За мен е добре да си помпам флотец, да си бия и като не мога да играя да се сейвна, да знам, че никой няма да ми лети по планетите и да не се налага да се притеснявам, какво ще стане ако тоя или ония не летят. Или както го казах и на друг човек - така се стимулира само едната страна на играта. Ама играта, мисля, е за всички, или греша ?!? Или пак ще изникнат коментари "Като не можеш, не играй". Да, ама искам и мога да играя по определен начин. Пука ми, че тоя бил миньор. А за коефицента ... Еми какво да ви кажа, вие си режете съюзната игра. Уж това съюзите, уж онова ... Еми добре, все пак вие си решавате. Ама не е много хубаво няколко човека да ти скачат и почти никой в съюза ти да не може да ти помогне. А тези, които са долу имам достатъчно умения да го постигнат. Правете каквото искате, но пак ви казвам - вие режете играта !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Мисля, че именно идеята на Вселена Спийд е за по-кратко време да се постигат същите резултати като в обикновена вселена. Макс. добива е изравнен в момент, останалото е начин на игра..... Защо трябва да се орязва възможноста за развитие?
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Точно ... Защо да се орязват възможностите за развитие ... Добре, нека си има мините, ама нека всеки над 80к напада всеки над 350к ресурсни и няма известяване. Тогава много ще се изравнят възможностите. Тъй ще ги изравним, че много хора ще ги е страх да преминат 350к, а тия които са ги преминали ще започнат да играят на наистина високо ниво.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

колкото повече копае съседчето толкова по голям ти е дневни добив ???? не мислиш ли :)
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ама днес като отида на стрелби, утре като съм на още някое полегонно, като застъпя изпитите и за кой копае съседчето ?!? За мен или за другия, който колонизира до него ?!?
[color=red]

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Сега при равен шпионаж няма известяване. А относно това да може 80к да напада 500к .... хич не съм съгласен. То все едно да вържеш някой и да му биеш шамари. Никакъв шанс да ти отвърне ....
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ай стига обяснение ми някой да напълни пак складовете :P ама според мен е най-добре без смс известяване :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Щом казвате че е добре - ще се копаааааа.

СтягаЙ се народе - всички на кирките .

И после що видите ли не се биете . То екстри само за миньори . Няма проблем .. Това го можем .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Пак не разбирам...дали ще свършиш с мините на 30к или на 50к, къде точно е разликата? И в двата случая съседчето ако има топки ще ти лети .....
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

какво стана с предложението за по-малко галактики ?
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”