Малки битки в началото на рунда

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 3.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Lunikoff
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 08, 2008 9:22 pm
Контакти:

Мнение от Lunikoff »

Lunikoff vs lucifer_6 маничка битка :) стигнала до равенство :crazy_pilot: :a055: :bravo:
Последна промяна от Lunikoff на пон дек 15, 2008 4:23 pm, променено общо 1 път.
Lunikoff
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 08, 2008 9:22 pm
Контакти:

Мнение от Lunikoff »

desolator
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 17, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от desolator »

[url=http://rayne.hellawack.net/downloads/Eggward_-_HD_Mod.swf][/url]
Потребителски аватар
Dan73
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 19, 2008 9:29 pm
Контакти:

Мнение от Dan73 »

Между мазалото в сървара, аз си намерих нещо мн сочно ----> Dan7e (Нападател) vs sem4o_2 (Защитник) :crazy_pilot:

Моля за бекъпче :bravo:

[b][color=blue]YoU aR3 No7 Unw0r7hY

aS mY 0pp0n3n7... [/color][/b]
kikito
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 09, 2009 2:27 pm
Контакти:

Мнение от kikito »

Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Kiksan.Viper написа:Цитат(Kiksan.Viper @ Jan 10 2009, 22:08) http://uni3.bulfleet.com/doklad.php?id=675dc90dd4 моля за бекъп плс
kiksan_vs_pati96

ето :)

п.п. много интересно, мод мистерия е спряла да прави бекъпи за трета :p140: .... защо ли това е така? :a015:

Edit: 16.02ч. :) тъй като бях извън дома, едва сега виждам "каква невероятна ..... драма" съм сътворила........ :a015:

мисълта ми беше, че никой не се грижи за трета Вселенка, а мод мистерия спря да пуска тук бекъпи (не, че й влиза в задълженията), но затова пък пуска по останалите, което за мен си е дискриминация за трета ... и не се заяждам, а милея (все още) и за трета :)
Последна промяна от Nicoll на вт яну 20, 2009 3:18 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Задълженията на модераторите не са да правят бекъпи, а да следят дали има такива в темите!
Последна промяна от skorpionbg на вт яну 20, 2009 9:34 am, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

/оффтопик

Въпроса май не беше укорителен, а с нотка на учудване заради самоинициативата на мистерия.

/край на офа
Последна промяна от Fallen_angel на вт яну 20, 2009 11:12 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 20 2009, 11:39) /оффтопик

Въпроса май не беше укорителен, а с нотка на учудване заради самоинициативата на мистерия.

/край на офа
Fallen_angel, самоинициативата ми беше породена от това, че когато играчите ни спряха да постват битките си прилежно с интересните си истории, и без да благоволяват да слагат, или да се правят, или някой да им помага да се правят бекъпи за по-красива и по-интересна трибуна, чувстах в себе си задължението поне от малко да покажа и на другите, колко е важно всички да виждат това което се случва и в другите вселени за по-красива трибуна.
Сега когато виждам, че повечето се научават и дори и тези, които не могат, виждат, че е хубаво да се приложи - винаги търсят някой, който да им помогне и им помагат - аз съм спокойна, когато съм извън форума и знам, че някой ще се погрижи вместо мен! :)

Прекрасно знаем и няма да обяснявам, че не ми влиза в задълженията да правя бекъпи и да давам обяснение защо не правя, или, че въпросът повдигнат по-горе си е чиста форма на изпъкване и самоизява с цел всеобщото признание!
Последна промяна от misterya на вт яну 20, 2009 6:55 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Всъщност не критикувах, а обяснявах.В случая "самоинициатива" е в положителен смисъл.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Вселена 3”