You can only be free, when you have nothing to lose!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

браво за битката цъфто си е цъфто кога го сееш не никне кога не го сееш никне!та нещо гледам спор за добиви и дигането на точки.буба да ти кажа нещо под секрет .имало едно време един рунд в 2 тогава рояла не издържа на напъна и не завърши .та въпросния рунд ми трябваха 6 нива скорости да ги затворя с трансове бубе бях за 20 мин през 150 системи .свидетел никигод.бубе за 40 мин съм крал около 15 мил рециклажи.крадях им и на топа рециклажите бях 2 по бързина но с 1800 танкера.така че извода ми е яко го гони късмета момчето но пък и късмета е със силните.хайде стига се сте се джафкали кат палета и се наслаждавайте на битките в топа кога друг път ще ги видите ?или като палав коч битките се показват ама в детмача
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

в булфлийта всичко е възможно както и в реалния свят ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

:fans: cufto :fans: Respect :k014: :k014: :k014: Радвам се, че съм ти помогнал със зануляването на Perseus :a049: страхотна битка !!! Надявам се топаджиите да покажат още нещо :a055:
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

corpusdelikti написа:QUOTE (corpusdelikti @ Nov 5 2008, 16:37) браво за битката цъфто си е цъфто кога го сееш не никне кога не го сееш никне!та нещо гледам спор за добиви и дигането на точки.буба да ти кажа нещо под секрет .имало едно време един рунд в 2 тогава рояла не издържа на напъна и не завърши .та въпросния рунд ми трябваха 6 нива скорости да ги затворя с трансове бубе бях за 20 мин през 150 системи .свидетел никигод.бубе за 40 мин съм крал около 15 мил рециклажи.крадях им и на топа рециклажите бях 2 по бързина но с 1800 танкера.така че извода ми е яко го гони късмета момчето но пък и късмета е със силните.хайде стига се сте се джафкали кат палета и се наслаждавайте на битките в топа кога друг път ще ги видите ?или като палав коч битките се показват ама в детмача

Като незнаеш как стоят нещата не говори ок ?

А битки от топа няма да видите ще видите сини играчи и толкова.Нека си играе сам цъфто , това е.

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

Може би ако cufto беше задал битка до 12 рунда.Щеше да е още по яко мелето.А и ресурс щеше да вземе.
Последна промяна от oilvk на ср ное 05, 2008 5:45 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

oilvk написа:Цитат(oilvk @ Nov 5 2008, 18:41) Може би ако cufto беше задал битка до 12 рунда.Щеше да е още по яко мелето.А и ресурс щеше да вземе.
Да бе, а той Персей не се е сетил да махне ресурса, нали? :) ))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Nov 5 2008, 14:21) Цъфто изобщо не ми се опира,нямам и половината от неговата флота,за да приказваме за опиране,гони ме като дявол сутрин обед вечер,по някой път ме хваща.Не говорим изобщо за това ,силен си е и ще ме бие винаги.Говорим за това че 5-6 човека в топа знаят колко рес,рец се изкарва честно за един ден от всички възможни места.40- 50 мил рес за ден не се събират....не се дигат 100к точки за седмица...не се свалят 2 планети на ден...Пък в края на краищата нека Петър и Ейшъна да кажат що те не добиват толкова рес при положение ,4е даже търгуват на 20%.
намесвам се само за да кажа, че в нормална вселена (фиксирам 1) се събират 30 милиона добив .... при рунд на около 2,5-3 месеца.... и при това без особено голям проблем
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

Няма да се конфронтирам с никого още пове4е с теб.Обещах да не пиша повече в темата ,НО
5 планети 30 лвл метал 22 лвл кристал 3 нива тертети 12960к на ден добив,това го виждам в статус в момента...ти как ги изкара тия 30 млн?
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Nov 5 2008, 20:30) Няма да се конфронтирам с никого още пове4е с теб.Обещах да не пиша повече в темата ,НО
5 планети 30 лвл метал 22 лвл кристал 3 нива тертети 12960к на ден добив,това го виждам в статус в момента...ти как ги изкара тия 30 млн?
Става Буба, става.Имате двоен добив и оттам нататък всичко се променя.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

niki_god написа:QUOTE (niki_god @ Nov 5 2008, 20:46) Става Буба, става.Имате двоен добив и оттам нататък всичко се променя.
Е аз нали него гледам Ники...с бонусите ,с специалност миньор.88к метал и 20к кристал на 4ас.Смятай.
Последна промяна от BubaTheFearless на ср ное 05, 2008 7:57 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”