Отново за правилата за наливане :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Като последна битка :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

cuf написа:QUOTE (cuf @ Oct 23 2008, 16:32) Като последна битка :c022:
За такива последни битки има режим ДЕДМАЧ който е само няколко дни след тази "последна" битка !!!
Последна промяна от korahmor на чет окт 23, 2008 1:25 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Всеки има право да се бие ,когато поиска и с които поиска !!!
БФ АЛКОХОЛИК
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Oct 23 2008, 16:31) Само да те попитам... последна битка 5 дена преди края на рунда?? Как ти се струва?

Да не говорим, че битките бяха 2... в последователни нощи...
Весоо да е писал случайно на съпорта?
След първата битка.. е влизал отново в акаунта си за да проведе и втората битка..

Това се нарича НАЛИВАНЕ, с цел измама.
Аз съм видял само 1, честно казано не знам за втората. Сори за което.. А иначе чух, че е писах на съпорта.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

cuf написа:QUOTE (cuf @ Oct 23 2008, 16:36) Всеки има право да се бие ,когато поиска и с които поиска !!!

... освен ако не е в разрез с правилата !!!
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

я и аз да кажа/питам

първо да кажа:
върнах се заради съотборника ми, който по стечение на обстоятелствата занулиха /точно като за офтопик :) /
какво намирам след 6 месеца:
50 играча, разумни, играещи като луди почти денонощно, радващи се на тръпката булфлийт
още толкова побеснели тийнове /пи***мери, заяждащи се, дразнещи/
към 2000 изкуствени акаунта /нали трябва да се вижда бройка в общия статус на вселената, а и да има къде да правим сейв, щото нямаме 15 спай :) /
още 2000 които са играли по няма и месец и са си спестили половин година цикъл и нерви
и още 50 бъгера /а ако те бяха дебъгери?!/, които си правят кефа на гърба на гореспоменатите 50 играча

за битката на весо: /за мен той е много добър играч, жалко че нямах достатъчно време да го догоня/
на пръв поглед виждам че са изпълнени 2 от онези точки в новото правило за файнъл батъл:
атакува по-слабия
губещия пуска мод

на нас първите ни е трудно да атакуваме, не мислите ли, корамор сигурно умира от тъпотия, предполагам за това търгува и не прави като мен по 180 атаки по неактивни дневно, напълно го разбирам

следователно весо се е забил в подходящ човек според мен

а сега да питам:
наливане ли е някой да ми каже, ударих се едикъдеси за кеф - бягай да товариш /ако задържа рециклажа ли е наливане или ако му го дам :) /
наливане ли е ако тръгна за рециклаж СЛЕД падането му, дори да са ми казали че ще падне /задържам или не, как е правилно/
наливане ли е ако реша да задържа половината от рециклаж който така или иначе атакуващия няма шанс да събере сам?

ако се сетя друго ще едитна поста, сори за речта, успех на всички в детмача и да ми казвате преди да се биете хихихи

/едит: защо многоуважаваните от мен админи не се замислят за цялостно пренаписване на правилата
Последна промяна от tresor на чет окт 23, 2008 1:50 pm, променено общо 1 път.
the_predator

Мнение от the_predator »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 23 2008, 12:57) тука никой не е света вода все пак... :) )))

най вече ти :P :a055:
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

За мое съжаление има много битки които трябва да прегледам и обработя - говоря за 3та, но определено този край ще е сред най-следените в последно време. Доста хора ще последват варврина, защото списъка с битките за проверка ми е готов и чака само време да му отделя днес вечерта.

@Корхамор съзнавам че искаш да му отнема всичките точки на варварина, но в крайна сметка мисля че постъпих възможно най-справедливо. все пак съм му отнел 107К точки което не е малко. Дали ще му отнема и още и дали и други наказания ще има ще мога да кажа когато приключа всички проверки.

Всеки има право на финална битка според правилата. Единствено аз доопределих степента на наливане да е по-малка.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

здравейте,
и аз да се намеся
1. Искам да се извиня, че не мога да отговарям своевременно на сигналите ви за проверка или решение на даден казус. просто в последно време ми (ни, защото и при Миланофф е така) се струпаха доста други наши си ангажименти....
2. Макар и малко по-късно от желаното от вас, ние реагираме и проверяваме всеки сигнал - било то във форума или на съпорта (където е и нормално да се подават)
3. Специално за Кокарача - за ЛС-ото което ми изпрати, ще го проверя и ще ти отговоря, но за държанието ти във форума и следствията от него вината си е изцяло твоя. Всеки може да е афектиран, дори и аз, това не значи че мога да си позволя да си изпусна нервите публично - а повярвай ми ТОВА ГО МОГА.
4. Битката, която конкретно се фискира в тази тема, ще бъде разгледана детайлно, както и поведението на участниците в нея в последствие..... можете да бъдете сигурни. Ако има някой нарушил правилата, които сме приели за нормални - ще си има и последствия.
5. към всички останали - това че нямам време, както и че няма наказания - абсолютно не значи, че номерцата ще минат...... класирането (за тези които ги интересува) ще бъде максимално близко до обективното.... дори и да няма претенции за крайната и окончателна истина (все пак не сме богове) ;)

Благодаря за вниманието и приятна вечер!!!

CORWIN
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”