победата е налице ...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво Джаки точно в десетката :bravo: :bravo: :bravo:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Nestigna
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 5:48 am
Контакти:

Мнение от Nestigna »

И така първият предал се от пиенето т.е. аз ставам първи....Стефан спи,Веско е изчезнал на някъде..Махмурлука е ужасен....Страхотна тема и от всичкото това неможах да разбера за колко време сме наказани (сигорно се дължи на махморлука).... И така оранжево морето,оранжево небето......Питам се до кога ли ?
Последна промяна от Nestigna на съб окт 11, 2008 11:26 am, променено общо 1 път.
Причина: Àáå òè ïî êîëêî àêàóíòà ùå ïðàâèø âúâ ôîðóìà?!? Íàêàçàí ñè, äî êàòî íå äàäåø îñíîâàòåëíà ïðè÷èíà, ÷å òè ñè íåùî ïî-ðàçëè÷íî îò òîâà, êîåòî ñè ïðåäñòàâÿø, ÷å ñè!
terann
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 23, 2008 5:34 pm
Контакти:

Мнение от terann »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Oct 11 2008, 07:36) За побойника незнам ,но с теран съм играл и 100% гарантирам, че е измамник - раздава си паролата на ляво и дясно и реве да го наглеждат и да му дигат флотата .Рундовете му завършват или наказан или пребит :a013:
знаеш ли кофти е че си избиваш простотията по този начин аз сам показал как играя и наи малко по нечестен начин пак това че предпочитам да си пиина с фр не означава че играя нечесно радваи се че нямма време да играя иначе няма да ви дам на половината смершчета да се правите на велики единствения пич от вас е стелеона др сте риби :a055:
Последна промяна от terann на съб окт 11, 2008 12:35 pm, променено общо 1 път.
Причина: Òè ñåãà ñ âñè÷êèòå ñè ëè íèêîâå âúâ ôîðóìà ùå èçëåçåø äà ñå ïðåäñòàâèø?!
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

xaxaxaxaxaxaxaxax :bravo: :bravo: :bravo: :a055:
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

terann написа:QUOTE (terann @ Oct 11 2008, 15:17) знаеш ли кофти е че си избиваш простотията по този начин аз сам показал как играя и наи малко по нечестен начин пак това че предпочитам да си пиина с фр не означава че играя нечесно радваи се че нямма време да играя иначе няма да ви дам на половината смершчета да се правите на велики единствения пич от вас е стелеона др сте риби :a055:
Е като ти казвам ,че си измамник ти си го знаеш най добре и няма нужда да се впрягаш толкова наркоманче, (бтв - ти си ми го казал че проблема ти е дрогата ) от 5 рунда или си наказан или си напердашен от смершчета -а ти ако искаш го отричай колкото си щеш, хората които играят знаят що за стока си , а че като беше в смерш ,рева да ти наглеждаме ацц-то , дава си паролата на всички, иска нанки за да моднеш и не ги върна а? пича дето бил стелеон, забравяш как го оклепа и го наказаха хаха смехуркооо евала добре се отнасяш кам играчите които смяташ за пичове :) и: - ти се радвай че не играеш сериозно, че си спестяваш пердаха :a013:
Последна промяна от StarFighter на съб окт 11, 2008 2:50 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Чета тук и ви се чудя. Какво толкова на 2 страници, си повтаряте едни и същи неща по различен начин.
Битка на Побойник - хвали се с наливане. Браво! Страхлив играч. Стои на малки точки и не смее да качи нагоре защото ще си остане едно голямо нищо. Устата му за трима,куража - на 3 годишно момиченце. Като се прибави и наглеждането - работата ясна. Аз ако съм,ще ме е срам да постна битка във форума.
А на тези които чопкат неща не по битката - не го правете повече - ще последва ключ на темата и читателски статус
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

мерси, че ми триете постовете като ви вада кирливите ризи.е заради това няма да играя повече ;)

пп наскоро от многото баране по кода сами създадохте нов бъг, за което ви благодаря горещо.
Последна промяна от Storm_Rider на съб окт 11, 2008 5:09 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Storm_Rider ..... просто порастни....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Oct 11 2008, 20:16) мерси, че ми триете постовете като ви вада кирливите ризи.е заради това няма да играя повече ;)

пп наскоро от многото баране по кода сами създадохте нов бъг, за което ви благодаря горещо.
2рия тип - тъпаци, които са осъзнали, че бъгването в онлайн игра е ще е най-голямото им постижение в живота
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ето точно заради това не ми се играе във спееда . Толкова са нагли ,че сложили битката и във форума , мислете ,че ние тука ряпа ядем :
Последна промяна от Mo`Money на съб окт 11, 2008 5:25 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”