Bewolf vs. Scorpi
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Akwa
- Редник (Private)
- Регистриран: пет сеп 12, 2008 8:35 am
- Контакти:
Нищо не е правено. Само снимка на екрана и оградих с червено каквото исках да се види. Мога да дам картинките от екрана на който иска . Акаунта ми е изтрит след ваканцията защото нямаше повече смисъл да играя. Ама разбира се "че е направено" . Той " не ги е писал". Какво очаквате да каже. пфффф . Какво ли се обяснявам , моя си беше грешката че не го докладвах навреме . Казах каквото имах да кажа.
пиши каквото си искаш, не ме интересуваш. Аз сега показах доказателство, а и много добре знаеш, че не съм ти ги писал тези работи. Намери си друго място да си избиваш комплексите.Akwa написа:QUOTE (Akwa @ Oct 8 2008, 00:27) Нищо не е правено. Само снимка на екрана и оградих с червено каквото исках да се види. Мога да дам картинките от екрана на който иска . Акаунта ми е изтрит след ваканцията защото нямаше повече смисъл да играя. Ама разбира се "че е направено" . Той " не ги е писал". Какво очаквате да каже. пфффф . Какво ли се обяснявам , моя си беше грешката че не го докладвах навреме . Казах каквото имах да кажа.
и не говоря за ограденото с червено а за ДОБАВЕНОТО от теб или някой друг
-
Akwa
- Редник (Private)
- Контакти:
нищо не е добавяно , направих снимките преди да изтрия акаунта защото до момента неможех да вляза заради ваканцията. Изтече днес вечерта. Ти кога направи твоите : преди или след като ми беше изтрит акаунта, май след това ? уфффффф..... , какво ли ти обяснявам , или по-скоро защо се правиш на хитър ?onia написа:QUOTE (onia @ Oct 7 2008, 22:30) пиши каквото си искаш, не ме интересуваш. Аз сега показах доказателство, а и много добре знаеш, че не съм ти ги писал тези работи. Намери си друго място да си избиваш комплексите.
и не говоря за ограденото с червено а за ДОБАВЕНОТО от теб или някой друг
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Бай да уей да се не усветите в оранжево

[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
Ами разбира се, изтриваш акаунта си и няма никакви следи. И вече е много лесно да хулиш така. Защото няма как да те разкрият, защо ли не го остави да видят всички лъжата ти...?Akwa написа:QUOTE (Akwa @ Oct 8 2008, 00:35) нищо не е добавяно , направих снимките преди да изтрия акаунта защото до момента неможех да вляза заради ваканцията. Изтече днес вечерта. Ти кога направи твоите : преди или след като ми беше изтрит акаунта, май след това ? уфффффф..... , какво ли ти обяснявам , или по-скоро защо се правиш на хитър ?
Браво всичко си изпипала до последно. Но аз имам свидетел. Акаунта му е Joreto в един саюз сме. От 1 град сме, в 1 зала играем много често двамата.
Той може да докаже, че не съм писал тези глупости и приумици !!!
-
Akwa
- Редник (Private)
- Контакти:
ама разбира се !
аз още преди казах че като изтече ваканцията и го трия. Трябваше само да върна лидерството , затова го запазих до момента. Това го обясних. А нямам вече и време да го развия както беше , затова. Този твой Joreto.....как може да знае ? Играете с един акаунт ?
Всъщност вече не ме интересува. Играйте и с още една дузина акаунти ако искате, пишете си кавото искате..... правете си каквото искате
Послепис : ако се бях усетила че така ще стоят нещата и ще ми се правиш на хитър - нямаше да го трия акаунта и щях да го оставя да го грабят до края на играта, за могат всички да ги видят наистина .
аз още преди казах че като изтече ваканцията и го трия. Трябваше само да върна лидерството , затова го запазих до момента. Това го обясних. А нямам вече и време да го развия както беше , затова. Този твой Joreto.....как може да знае ? Играете с един акаунт ?
Всъщност вече не ме интересува. Играйте и с още една дузина акаунти ако искате, пишете си кавото искате..... правете си каквото искате
Послепис : ако се бях усетила че така ще стоят нещата и ще ми се правиш на хитър - нямаше да го трия акаунта и щях да го оставя да го грабят до края на играта, за могат всички да ги видят наистина .
Последна промяна от Akwa на вт окт 07, 2008 9:38 pm, променено общо 1 път.
хахах да определено играя с 2 акаунта.... :Д :Д и до сега не са ме засекли администраторите, защо ли? ами сигурно защото не е вярно. Продължавай да клеветиш, но повече от това не можеш да ми паднеш в очитеAkwa написа:QUOTE (Akwa @ Oct 8 2008, 00:44) ама разбира се !
Всъщност вече не ме интересува. Играйте и с още една дузина акаунти ако искате, пишете си кавото искате..... правете си каквото искате![]()
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
На мен не ми прилича на доказателство при положение че съобщенията са писани до някой си VanioMix а не до Scorpi - май нещо не си уцелил какво да снимаш ми се струваonia написа:QUOTE (onia @ Oct 8 2008, 00:11) Да напълно вярно !!!!!!!!
Това не съм го писал, до някаде са мои думи, а след това е добавяно. В момента търся в хронологията ми за доказателствата !!!
Eто ти доказателсвото
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1114/1739909669.JPG
забележи дали в тоя час дето съм и писал имам пратено съобщение
Последна промяна от sixkiller_k3 на вт окт 07, 2008 9:39 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
ами не оцелил съм... а ти забеляза ли часа, в който тя дава че съм и писал....Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE (Fr0z3nSouL™ @ Oct 8 2008, 00:49) На мен не ми прилича на доказателство при положение че съобщенията са писани до някой си VanioMix а не до Scorpi - май нещо не си уцелил какво да снимаш ми се струва![]()
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Еми погледнах ги по обстойно - тези които скорпи показва последното е в 19:59 на 5ти а тези които ти показваш са в 20:06 и 20:11
Има малко разминаване не мислиш ли
П.П. А това че ти ги нямаш съобщенията в "Изпратени" е нормално понеже тя вече е изтрила акаунта, респективно и личните съобщения в него
П.П. А това че ти ги нямаш съобщенията в "Изпратени" е нормално понеже тя вече е изтрила акаунта, респективно и личните съобщения в него
Последна промяна от sixkiller_k3 на вт окт 07, 2008 9:46 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]