Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Porter написа:Цитат(Porter @ Sep 11 2008, 16:04) В темата за спам - нищо, и то цял ден!
В темата за злоба по адрес на админите - яко спам само за час
Все пак това е България
В колкото и лошо положение да сме,ние винаги с последни сили се изправяме(като феникс от пепелта ),за да започнем да плюем дружно някой/нещо.
Последна промяна от Skullcollector` на чет сеп 11, 2008 1:01 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Хахаха, нещо ново! Гледам има развитие в гореспоменатата тема! След като я заклучиха, админите я обърнаха на частен спам
И заглавието много пасва...бедния потребител само гледка
Спамери да искаш в този форум. Тук има толкова зациклили в играта,че когато и да се отвори за спам,все някой ще отговори. Отделен е въпроса,че виждам темата няколко дни по късно
Народна поговорка: ако жената е зла, като кучка, вероятно мъжът се е прибрал пиян като свиня.