Да се позабaвляваме в дедмача....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

IcE_cLaW написа:Цитат(IcE_cLaW @ Jul 27 2008, 22:51) моля ви се смилете се над мене много съм ТЪП и не сфащам как така получава флот!? някой компетентен да обясни плс :dizzy:
С процентиет които има за структура, абсорбира отрицателна сума атака, т.е. получава структура, за всяка структура равняваща се на 1 скаут, получава по 1 скаут :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Накратко - надписани проучвания, скаута получава несвойствено много атака и структура...ииииииииии скриптовете полудяват :) Рояла да го обясни по-точно, че той е наясно с тия неща(бъговете) :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Еми с 50 ниво щитове -> имат 158% броня скаутите и с редукцията от съответното оръжие ако тези проценти останат над 100 вместо да губи флот той печели :) Примерно 100 скаута с броня 158% ако биват ударени от бомбери с атака 10 000 примерно, то скаутите остават с 118,5% броня заради 25% редукция и съответно вместо да се губят се увеличават скаутите по следния начин: 10 000 атака х 1,185 = 11 185 което са почти 3 скаута ;) И съответно скаутите от 100 стават на 103 :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 27 2008, 23:02) Накратко - надписани проучвания, скаута получава несвойствено много атака и структура...ииииииииии скриптовете полудяват :) Рояла да го обясни по-точно, че той е наясно с тия неща(бъговете) :)
Глупости, виж кой ги знае повече "тия неща". Сикса :) )

IcE_cLaW
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 03, 2008 1:09 pm
Контакти:

Мнение от IcE_cLaW »

лооооооооооол к`ви неща имало вече траа да влизам в крак :D мерси на сички който ми обясниха :) БТВ нема ли някой с повече флот да удари патока?
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429118][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Ахх еми мен 1 седмица ме нямаше и вие зехте да ме позабравяте :lol: Са се връщам както се вика - рилоудид :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

IcE_cLaW написа:Цитат(IcE_cLaW @ Jul 27 2008, 23:11) лооооооооооол к`ви неща имало вече траа да влизам в крак :D мерси на сички който ми обясниха :) БТВ нема ли някой с повече флот да удари патока?
Да му направи повече флот искаш да кажеш?

Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Сега ще видите обаче като се разиграеме на смени със сиитъра кво дм за чудо и приказ ще направим :lol: че и по 24 часа ще седим дано да не усетят админите :k050:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

идея...... пробвайте кръстовете......
идея 2 ..... в тази игра има и дини......
идея 3 ..... сонди, за нулиране на ресурсите.....
идея 4 ...... говорим за сваляне на 10к скаути (това бе мизата в началото)..... и не се е променила

успех ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Патока се отстрелва със сачми, подходящ калибър. 5 нули го правят на решето. А тия с прашките,само го подсилват.
Отговори

Върни се в “Off Topic”