Таман ще видим някое меле от теб че скоро не съм плакнал очо с твоя биткаkaos написа:Цитат(kaos @ Jul 7 2008, 12:05) Съсед съм му![]()
Само чакам да пуснат вселената и да си направя сейва по него че да му е гадно))
Няма Първа
- heretic
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 21, 2008 9:21 pm
- Контакти:
Последна промяна от heretic на пон юли 07, 2008 10:07 am, променено общо 1 път.
Идем из село...
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Ама и на теб не ти липсва самочуствие ... внимавай - утре по това време пак ще лагва - да не кажеш, че не съм те предупредилALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Jul 7 2008, 10:02) Ако това беше станало 1 час по рано сега можеше да съм 1-ви![]()
![]()
Последна промяна от pooh на пон юли 07, 2008 10:09 am, променено общо 1 път.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Завистниккккккккк, ще биеш конкурецията а?.kaos написа:Цитат(kaos @ Jul 7 2008, 12:05) Съсед съм му![]()
Само чакам да пуснат вселената и да си направя сейва по него че да му е гадно))
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
ALDAN
pooh написа:Цитат(pooh @ Jul 7 2008, 13:08) Ама и на теб не ти липсва самочуствие ... внимавай - утре по това време пак ще лагва - да не кажеш, че не съм те предупредил![]()
Човече от битката бех на кяр 50 бойни точки ама оня влезе точно 50 бойни точки ми трябваха за да застана пред първия с 8 точки преднина
Последна промяна от ALDAN на пон юли 07, 2008 10:11 am, променено общо 1 път.
-
ALDAN
на мене не ми е известно да има такова нещоdimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jul 7 2008, 13:12) ..a някой знае ли до колко пъти мога да греша паролата щото на няколко пъти ми даде , че е грешна пък после въобще не иска да логне..та въпроса ми е да не би да има нещо от сорта на 4-5 грени пъти и да ти блокира акаунта или няма такива неща..просто за инфо питам?
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Само ти ли не разбра, че няма игра в момента - не си сгрешил паролата, просто няма де да влезешdimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jul 7 2008, 10:12) ..a някой знае ли до колко пъти мога да греша паролата щото на няколко пъти ми даде , че е грешна пък после въобще не иска да логне..та въпроса ми е да не би да има нещо от сорта на 4-5 грени пъти и да ти блокира акаунта или няма такива неща..просто за инфо питам?
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
прочети внимателно въпроса ми ..знам че няма игра. питам по принцип колко пъти мога да греша парола и блокира ли се акаунта на 4-ти,5-тия или н-ти път? тва питах ок.pooh написа:QUOTE(pooh @ Jul 7 2008, 12:15) Само ти ли не разбра, че няма игра в момента - не си сгрешил паролата, просто няма де да влезеш![]()