Кой какво ще пие

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MissFiona
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 16, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от MissFiona »

Тодор Димов написа:QUOTE(Тодор Димов @ Jun 10 2008, 21:12) ами опитай :) аз лично тези неща си ги приемам перорално :) а колкото до темата с бирата ами наи мн да почернееш ако се полееш с нея :) а за абсорбацията ми знам ли май жабите абсорбираха така .... нищо лично :) :a055:

Поздравления за думата, щях да се разочаровам ако те беше домързяло да сложиш това "пер" отпред... :)
Да, не грешиш за жабите...а за тена, ще го пробвам :)
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

По Brainiac правиха опит - 4 часа във вана от бира...доказаха, че се абсорбира, но изключително малко количество.

Затуй не правете глупости в банята с бирата! :a070:

Пък ако някой ми даде едно айрянче...
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

MissFiona написа:Цитат(MissFiona @ Jun 10 2008, 21:28) Поздравления за думата, щях да се разочаровам ако те беше домързяло да сложиш това "пер" отпред... :)
Да, не грешиш за жабите...а за тена, ще го пробвам :)
не греша за жабите :) а колкото до тена да освен солта бирата спомага за по добър тен, но внимавай мн се изгаря а колкото до пер :) ами така го дават по учебниците за орално не знам .... :) та какво ще пиеш
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

@Дуинокс,да не съм чул дума против джина :)
whiskey & djin shall rule the discos :c022:
Преди дискотека 1-2 бутилки уиски според броя на консуматорите,в дискотеката джин с тоник до изпразване на авоарите или до достигане на специфичната походка "Олимпийски кръг" :c022:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”