(търся емотиконка, която се чеше тъпо по главата...)
Зап, къде написах, че търся да съм безгрешен?!И въобще наясно ли си, че такива хора няма?Приказките за принцове и принцеси, които са толкова добри, че целия народ ахка по тях, толкова красиви, че даже и птичките ги заглеждат съм ги изоставил отдавна.Много се радвам за тебе, че си велик шампион по физика(не че не го натякваш в почти всяко свое мнение в почти всяка малко по-сериозна тема в оффтопика, ама карай - нарцисизма е човешко качество).Едва ли имам толкова супер-много-мега-хипер-гига количества от медали колкото тебе, но пък и не съм се вманиачавал в това да ги имам.И вервай ми - ако искам да се хваля(както отново казвам - ти правиш достатъчно редовно тук), имам адски много неща, с които да го направя - математика и други науки, други състезания.Моя пост спокойно можеш да го приемеш като заяждане.Честно казано ми е през....интеграла.
Редакция:
Само ей така, за инфото слагам няколко мнения :
Zap написа:Цитат(Zap @ Jun 1 2008, 10:03) Таз година с най-добрия ми приятел отново спечелихме областния кръг на олимпиадата по информационни- град Кюстендил, проект "Термо-ядрен синтез"
Уви не ни допуснаха до националния кръг
Zap написа:Цитат(Zap @ Apr 25 2008, 01:58) Fallen-е казвал съм го стотици пъти,но в края на 11-ти клас започнах да разбирам,че даскалото ще ми липсва ама ужасно... (за мен края на 11-ти започна когато започнаха олимпиадите..сиреч началото на 2-ри срок)
Zap написа:Цитат(Zap @ Apr 24 2008, 22:18) Между другото нашия клас винаги е бил неразделен...Не знам как успяхме за 2 дни в 8-ми клас да станеме такава компания,но сме такива дори и аз самия вече да избягвам много много,защото придобих допълнителни ангажименти.
Zap написа:Цитат(Zap @ Mar 25 2008, 23:11) Фолъне, първо английския ми е като 2-ри роден и второ,че 9 години се занимавах с авионика и ми е известно колко е Max( отделно знам формулата по която се изчислява приблизителната стойност на Max 1)
Добре явно от последния път като съм гледал характеристиките на балистичните ракети са се поподобрили... И все пак Мах 23 ми звучи прекалено много... Тя да не лети като V2?
Zap написа:Цитат(Zap @ Mar 14 2008, 02:32) Трябва да си изровя задачите дет ми ги даваха по олимпиади да ви дам да се забавлявате...Лами,картоиграчи,Крал Артур(това беше национално състезание) кви още съм засичал... Бе глупости общо взето
Енд соу он...до 4та страница толкоз, като повечето са ти в темата за дота и още 2-3 спам темички, но се намират и такива.Пожелавам ти да станеш "дъ бест ъф дъ бест ъф дъ бест ъф дъ Чък Норис", ама айде само стига си ни го завирал в лицето колко си ентелЕгентен
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]