СЕРИОЗНА ДИСКУСИЯ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Loveless написа:QUOTE(Loveless @ May 28 2008, 11:24) ....
И аз таях надежди, че иде реч за сбора от точки на хората в съюза, но като си зададох въпроса лично Хера ми наби болд-натата дума в очите :)
Така че първите два съюза може и да стигнат до транспорт, другите ще има да си чакаме.
Мда видях го че е така, още докато мислех дали да напиша послеписа.
Интересно ми е дали ще има съюз изобщо този рунд с такъв показател. За сега видимо първите 2 имат шанса последната седмица на играта да си отворят транспорта. Нормално е да се греши в сметките, все пак като основа на сметките беше взета 1ва вселена и за това беше сложен този коефициент, но явно не е взето под внимание че този коефициент е достигнат там благодарение на транспорта който го има и че без него е физически невъзможно да се достигне с игра с нормални акаунти - тъй наречените "балансирани".
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Като цяло за мен съюзния коефициент е недомислица. В момента нямам много време за игра и седя предимно син, на ниски точки, наблегнал съм (донякъде) на флот и като имам време само гледам да се мелям, защото друго този рунд не мога да постигна. А ако бях в съюз с още 2-3-5-8 човека като мен какво се получава - именно при правенето на много битки транспорта е най-необходим (най-малкото рецовете са по-бавни и може да искаш да излетиш пак без да ги чакаш), но понеже не сме постигнали коефициента на топаджийски съюз - транспорт дръжки!
Дали е лошо изчислен този коефициент или идеята да е била да се забрани транспорта, в края на рунда ще излезе, че 10-ина човека са облагодетелствани :c022:
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 28 2008, 11:17) Е не е така. Реално погледнато ноксите имат повече струкутра на по-ниска цена. Което имах предвид е, че срещу базовата цена на корабите (40к/20к за боен например) тертетите би трябвало да получат 66000 структура, без да отчитаме бонуса от Фабриката. И понеже цените не са променени, рециклажа си остава същия, а идва вътрешно за тези които се бият срещу тертет с очакваните понесени 15% повече щети от собствената флота. Или наистина количеството рециклаж ще се увеличи :)

Това беше в сферата на фантастиката, защото 15% повече структура е леко нереалистичен бонус...
Ъъъ?! :p077:

Кое не е така, че не разбрах?! Би ли ми обяснил в картинки и в диаграми?!

А да! Забравих, че съм жена... Пък и освен това съм и от другият "край"... "Не трябва да ми се има доверие...!"
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

ЗмеяСпас написа:QUOTE(ЗмеяСпас @ May 28 2008, 11:45) Ице с извинение, "балансираните" акаунти играят на по-ниските точки. Няма начин да дигнеш 200к и да си "небалансиран" нали ?
Мето точно това имам в предвид, Ако започна рунда по буквата на закона, правя си реци към флот 1/3, дигам мини копам по часовник, Щях да съм в момента някъде на около 40-50К ресурсни точки. Заради по-слабата ми флота покрай многото рециклатори, щях да имам от порядъка на 2К-4К бойни точки или сумарно да нося на съюза си 10К-20К точки. Много дълго трябва да се играе така за да се направи "балансиран" акаунт който да помогне съюза си. Алтернативата е кирка от първия момент всичко вложено в мини до дупка, игра по часовник за да избягаш от хората които искат да те грабят - дигаш над 300К-400К ресурсни точки и тогава тръгваш към баланс на акаунта. Но толкова време за такъв акаунт имат хора които се броят на пръсти.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

С риск да се повторя...И да ревете заедно,и да ревете поотделно,и папата да доведете да реве с вас-все тая.Поне темата се води като сериозна,нека да измислим нещо за бедните тертетчета,че с промените наистина живи да ги оплаче човек.Освен горепосочените предлoжения,които не са лоши,може да се промени например товара на корабите.При положение че копаят повече,защо да не се стабилизират откъм намаляване на транспортната флота и увеличаване на бойната ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

undertakerX написа:Цитат(undertakerX @ May 28 2008, 11:15) ...Тъй като Булфлийт е игра ориентирана към широк кръг от хора на различни възрасти и не мисля, че е добре да бъде усложнявана допълнително, ако в усложненията не се крие нещо смислено и съдържателно....
Виж как в едно изречение има дълбоко противоречие... Всъщност извинявай, че съм така открита без да те обиждам, но ще ти кажа, че ми звучиш като "Искам, искам, ама и аз не знам какво искам!"
Моля да ми простиш, но останалото е бля бля и прочие бля... За което не ми е много приятно...

Играта в действителност се ползва от широка възрастова граница хора, как може да си помислиш, че е усложнена?!
Всяка една промяна в регламента на играта е едно ново предизвикателство! Не приемането му и негодуването (на новия регламент) е въпрос на лична нагласа и манталитет.

Змея, хайде да посмятаме искаш ли? :)
Последна промяна от misterya на ср май 28, 2008 9:49 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

За тертет дигнете им бонуса за копане с още 20% и махнете по ефтината защита.
Отговори

Върни се в “Off Topic”